Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Tilbage til oversigten 2trendy > Tøj > Accessories > Punge & kortholdere > Secrid Cardprotector Black Leveringstid: 1-2 dage

Secrid Cardprotector Black

275,75 kr Spar 10%
248,18 kr
Fås også i disse farver:
Vælg størrelse
Varen er udsolgt
- +
Secrid Pung

  • Sikkerhed i højsædet:

    Secrid Cardprotector i farven Black er den perfekte løsning til alle, der ønsker at beskytte deres kort mod uønsket adgang. Cardprotectoren beskytter kortene mod skimming og uautoriserede transaktioner, og det innovative design sikrer, at kortene holdes på plads og ikke kan falde ud eller blive beskadiget.

  • Kompakt og praktisk:

    Cardprotectoren er utrolig kompakt og praktisk, og den passer nemt i lommen eller tasken. Den har plads til op til seks kort, som er nemme at tilgå og tage ud, når man har brug for dem. Det smarte design gør også, at kortene kan foldes ud, så man kan se og bruge dem uden at skulle tage dem ud af cardprotectoren.

  • Høj kvalitet:

    Secrid Cardprotector i farven Black er lavet af høj kvalitet, holdbare materialer, der sikrer, at den kan holde til daglig brug og slid. Den er også nem at vedligeholde og rengøre, så den altid ser flot og præsentabel ud. Cardprotectoren er en stilfuld og praktisk løsning, der er perfekt til at beskytte dine kort.

Hos 2trendy sender vi altid din pakke afsted SAMME dag, når du bestiller inden kl.16.30 i hverdagene. Derudover leverer vi også pakker ud til Post Danmark pakkeshops om lørdagen. Det betyder at du kan bestille helt indtil fredag kl.16.30 og med 99% sikkerhed have din pakke i weekenden.

Husk - Der er altid GRATIS fragt over 499 kr.!
Når du bestiller hos 2trendy.dk sender vi altid en returlabel med til dig, som gør det nemt at returnere.

Din forsendelse er forsikret, når du benytter den vedlagte returlabel.

Vi har 14-dages fuld returret, hvilket vil sige du har 14 dage til at sende dine varer retur, fra den dag hvor du får udleveret din pakke.

Såfremt du har brug for at ombytte til en anden størrelse, eller du ønsker nogle andre varer, så er det gratis at benytte returlabelen.

Ønsker du at sende alle varer fra din ordre retur, uden at ombytte til andet, koster det 39 kr. at bruge vores returlabel.

Du er altid velkommen til at sende din pakke til os, uden at benytte vores returlabel, og i så fald vil vi ikke opkræve 39 kr. for din returnering.

For at vi kan håndtere din retur hurtigst muligt, skal du oprette en returssag i vores online system.
Lav din retursag her: Retur

Vi håndterer og refunderer alle returpakker samme dag som vi modtager dem.
Spørgsmål? Tlf.: +45 98 18 18 39 [email protected]
Gratis fragt over 499,- i hele Danmark uanset ordrestørrelse
Gratis ombytning byt nemt og gratis med medfølgende byttelabel
Hurtig levering 1-2 dage leveringstid 1-2 hverdage - bestil inden kl. 16.30