Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr

Comfort Collection

"Markedets mest behagelige tøj”

Comfort Pants

“Markedets mest behagelige bukser”

Vores Comfort Pants er bukser der er utroligt behagelige og rare at have på, men som samtidigt har et pænt og stilfuldt udtryk. Comfort Pants er den perfekte kombination imellem stil og komfort. Bukserne indeholder hele 4% elastan, som gør dem helt exceptionelt strækbare. En kombination af viskose og polyester giver både det flotte stilfulde look samt en super rar og behagelig fornemmelse når du har dem på.

Med Comfort Pants slipper du for at tage valget imellem joggingbukser og stilfulde bukser. Du kan nemlig med ro i sindet tage på arbejde, i byen eller bare smide dig på sofaen med et par Comfort Pants. Det stretchede materiale sikrer dig høj komfort i alle anledninger.

Se alle Comfort Pants her


Comfort Jackets

”Fleksibilitet, komfort og kvalitet i ét.”

Dette års absolutte must-have er uden tvivl Comfort jakkerne. De er designet til at tilbyde enestående komfort og alsidighed året rundt, uanset vejret eller anledningen.

Hvis du allerede kender vores Comfort univers, ved du, at vores jakker er af høj kvalitet og byder på exceptionel komfort. Udforsk vores lækre udvalg fra flere forskellige brands

Se alle Comfort Jackets her

Comfort Overshirts

Mærk selv forskellen

Vores Comfort Overshirts giver dig med garanti et fedt og stilfuldt outfit, som kan bruges til flere anledninger - f.eks. både hverdag og fest.

Med en Overshirt er du sikker på at holde dig varm.

Til hverdagen kan du evt. sætte dem sammen med en basic t-shirt, et par fede chinos og et par sneaks

Se alle Comfort Overshirts her


Comfort Jeans

Masser af stræk, masser af komfort og masser af stil

Vores super Comfort Jeans kategori er fyldt med komfortable stretch jeans, der bestemt ikke går på kompromis med stil. Hvad enten materialet er spandex eller elastan, sikrer det masser af stræk i disse bukser. Denne elastiske evne sørger også for, at Comfort Jeans sidder som de skal, hele tiden. Slut med stramme og ubehagelige jeans, der ikke tilbyder den fleksibilitet du har brug for i hverdagen.

Se alle Comfort Jeans her


Comfort Suits

Slip for det stive og ubehagelige jakkesæt.


Hvis du søger det formelle look - eventuelt til en julefrokost, forretningsmøde eller en festlig anledning - Så er du landet det rigtige sted. Du får med garanti et suit der har komforten helt i top!

Alle blazere og pants herunder indeholder enten spandex eller elastan hvilket giver dig ekseptionelt meget stræk - Og derfor har de fået en plads under vores Comfort Collection.

Mærk selv forskellen

Se alle Comfort Suits her


Comfort Skjorter

Mærk selv forskellen

Vores Comfort Skjorter er skjorter med stræk i en 100% lækker bomuldskvalitet. Komfort, stil og lækker pasform er nøgleordene bag vores Comfort Skjorter, der er i et enkelt, simpelt design og med knapper der nemt kan lukkes.

Skjorterne har et klassisk elegant look, som passer perfekt ind på kontoret, i byen og sammen med vores Comfort Pants.

Herunder finder du ikke et kæmpe - men nøje udvalg af de stretch skjorter, som vi mener tilbyder mest kvalitet for pengene. Fælles for alle skjorterne er det tidsløse design, så uanset hvad du vælger får du en skjorte der aldrig går af mode.

Se alle Comfort Skjorter her


Comfort Shorts

Behagelige, fleksible og stilfulde

Comfort Shorts er, ligesom alt andet tøj i vores Comfort Collection, den helt rigtige kombination af stil og komfort. I sommervarmen er der ikke noget værre end ufleksible og irriterende shorts. Vi har samlet shorts der er behagelige at have på, fleksible og som samtidigt ikke går på kompromis med deres stilfulde design. Disse shorts indeholder bl.a. Det ekstremt strækbare materiale elastan, og derfor er det også spækfyldt med masser af stretch.

Vi har nøje udvalgt de shorts der opfylder disse kriterier, hvor du samtidigt får mest værdi for dine penge. Dette gælder både ift. design, kvalitet og pris. Mærk selv forskellen og bliv klar til sommeren med vores Super-stretch Comfort Shorts.

Gå ikke glip af en af sommerens helt store nyheder - Comfort Shorts!
Se alle Comfort Shorts her