Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr

E-commerce Praktikant

 

Er du igang med en uddannelse indenfor Marketing, E-commerce eller Kommunikation? Vi kan tilbyde dig de perfekte rammer for at fremme din udvikling indenfor områderne såvel som lade dig opbygge relevant erhvervserfaring. Hos 2trendy søger vi en praktikant, som ønsker at udvikle sig og prøve kræfter med forskellige E-commerce relaterede arbejdsopgaver.

Vi har masser af opgaver, store som små, og det vil være muligt for at vælge i hvilken retning du ønsker dit forløb skal hen.

 

Om praktikforløbet:

 

Arbejdsopgaverne spænder bredt, men kan udvælges således, at du bliver skubbet i den retning du selv ønsker.

Herunder nævnes ganske overordnet nogle af de områder du vil kunne arbejde med:

 

- Søgemaskineoptimering (Projektledelse, Tekstforfatning, oversættelse, analyser, outreach, perfomance opfølgning)

- Content Creation (Deltage i udtænkning af content, planlægge og assistere på shoots, billederedigering)

- SoMe (Udarbejdelse af opslag/stories på diverse sociale medier, deltagelse i strategimøder, evaluering af performance)

- Generelt (Fastsættelse af KPI'er og generel datanalyse, deltagelse i kampagneplanlægning og idégenerering)

 

Dine opgaver bliver tilpasset i samarbejde med dig og dine ønsker så du ved hvad du bliver sat til og hvad du kan forvente.

Derudover vil du selvfølgelig modtage den oplæring der vil være nødvendigt for, at du kan udføre de opgaver vi i samarbejder kommer frem til.

Der vil sandsynligvis være mulighed for et efterfølgende studiejob ved endt praktikforløb.

 

Om 2trendy:

 

2trendy.dk er en webshop der sælger tøj til mænd. Vi har eksisteret i 11 år og sælger til flere markeder udenfor landets grænser. Bl.a. Sverige, Norge, Tyskland og Holland.

Vi har eget lager og kontor på Fåborgvej 7, i Aalborg Øst.

Du vil arbejde tæt sammen med et team af 3 fultidsansatte med hver deres kompetenceområde indenfor marketing, content creation såvel som indkøb og dataanalyse.

Det er et ungt team, med højt til loftet, sjove arbejdsdage og hvor der altid hersker en positiv stemning uanset hvor travlt vi har. Derfor er det også et krav, at du generelt har en positiv indstilling overfor de opgaver du sidder med, samt dine kollegaer.

 

Om dig:


Det vigtigste for os, er at du brænder for det du vil. Det vil sige du ønsker at udvikle dig og opnå mere end blot et par linier på dit CV.

 

Men derudover forestiller vi os at du:

- Er igang med en uddannelse indenfor E-commerce, Marketing eller Kommunikation

- Har gode skriftlige kommunikative kompetencer

- Er åben for forskelligartede opgaver og klar på at give en ekstra hånd med når det kræves

- Har mod på og interesse i også selv at undersøge og tillære dig yderligere kompetencer på dine arbejdsområder - Vi svarer glædeligt på spørgsmål vedr. praktikforløbet. Kontakt E-commerce Manager, Frederik Grøne på [email protected]

 

Send din ansøgning til [email protected] + evt. CV. Vi afholder samtaler løbende.