Næste forsendelse: Timer - Min. og Sek.
Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt fra 299 kr.
Gratis ombytning
Dag til dag levering
Kundeservice: 98 18 18 39

Alpha Industries

Alpha Industries er en producent med en vild og spændende historie. Alpha Industries startede nemlig ikke ud med at designe tøj til den menige amerikaner, men derimod en samarbejdspartner og producent inden for tøj og uniformer til forskellige grene af det amerikanske militær. Firmaet startede spædt op i 1959, men lynhurtigt tog deres produktioner fart, og inden længe blev de en stor producent af udstyr til de udsendte amerikanere. Efterhånden som krigene døde ud blev firmaets fokus og vision dog ændret, og dette har resulteret i de produkter, som man i dag kan finde på vores hjemmeside.
Her finder du et udvalg af lækre jakker til mænd fra Alpha Industries. Udvalget omfatter blandt andet bomber- og vindjakker, og det er vigtigt at lægge mærke til, at hver enkelt jakke er helt unik og har en helt speciel historie, som firmaet med deres specifikke design ønsker at fortælle. Alpha Industries har taget mange af koncepterne, traditionerne og værdierne, som de har fra da udelukkende producerede til den amerikanske hær, med sig ind i designet af tøj til den almene mand. Og dette er noget, der batter, når det kommer til kvaliteten.


Vis mere
Vælg en jakke med historie og kvalitet

For det første, så er alle jakker fra Alpha Industries kendetegnet ved et suverænt højt niveau af kvalitet, når det kommer til valg af materialer og selve produktionen. Her findes der ikke nogen hurtige eller halve løsninger – Alpha Industries arbejder nemlig ud fra det princip, at jakkerne til den almene mand skal være lige så effektive og holdbare, som jakkerne til soldaten. Når du investerer i en jakke fra denne producent, kan du altså være sikker på, at den vil tjene dig godt i mange år fremover.

Ud over den høje kvalitet, så er enhver jakke fra Alpha Industries samtidig udstyret med en helt unik fortælling. Jakkerne er nemlig designet ud fra og for at hylde specifikke former for soldater og kæmpere i det amerikanske militær under krigene. For eksempel er modellen MA-1 TT udstyret med helt unikke flight tags, som leder tankerne hen på en bestemt form for pilot. Generelt er det de flotte og sjove militære tags og emblemer, der er med til at sætte et helt særligt præg på jakkernes design. Hver eneste tilføjelse fortæller nemlig en historie om en bestemt type mennesker og en bestemt del af verdenshistorien.

Noget for enhver hos Alpha Industries

Selvom jakkerne til mænd fra Alpha Industries er helt unikke og særlige i deres design, så er der noget for enhver inden for denne serie. De kreative islæt og små særpræg er nemlig tilpas diskrete til, at denne type af jakker uden tvivl vil kunne appellere til alle – lige meget stilpræference og baggrund. Således kan de populære bomberjakker både fås i en lidt mere opsigtsvækkende hvid eller army-grøn farve, imens de også kan fås i mere diskrete nuancer som sort eller mørkeblå.

At vælge en jakke fra Alpha Indsutries kollektion til mænd er at investere i fremtiden og i fortiden på én og samme tid. Når man vælger et produkt af den højeste kvalitet, som vil gøre en lykkelig i mange år i fremtiden, er man samtidig med til at hylde en bestemt industri og en gruppe af modige og selvopofrende mennesker, som hjalp med at gøre verden bedre. Ud over at man ser brandgodt ud i en jakke fra dette firma, så er man samtidig med til at lave et statement. Her viser man nemlig at man er bevidst omkring kvalitet inden for såvel mode som verdenshistorie.