Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Badeshorts

Er du på jagt efter et par lækre og moderne badeshorts til ferien, svømmehallen eller stranden? Så finder du et stort udvalg af smarte badeshorts hos 2trendy. Vi fører et bredt udvalg af svømmeshorts fra kendte mærker. Vi søger altid at udvide vores sortiment med de fedeste mærker, modeller og modetøj til mænd.
Vis mere
Moderne badeshorts til mænd De fleste af os danskere elsker sol, sommer og godt vejr. Det betyder nemlig masser af kvalitetstid med familien og vennerne – og ikke mindst en masse frisk luft. Hvis du elsker den danske sommer, og elsker at gå på stranden, så skal du naturligvis også have de fedeste badeshorts. Her på 2trendy finder du altid et aktuelt udvalg af moderne shorts til badning, der passer til tidens trend.

Her på 2trendy går vi op i modetøj til mænd, og derfor finder du også kun de fedeste brands indenfor badeshorts. Vi forhandler blandt andet moderne svømmeshorts fra kendte mærker som Björn Borg og Franks. Vi er tilhænger af at se godt ud døgnet rundt – også selvom man er på stranden.