Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Basic

Leder du efter en moderne basic tee eller grandad t-shirt? Hos 2trendy finder du altid et stort udvalg af de klassiske t-shirts, der passer perfekt til både hverdag og fest. Den klassiske t-shirt – også kaldet basic tee – kan bruges i mange forskellige sammenhænge, og kan findes i mange forskellige farver. Vi forhandler klassiske t-shirts og grandad tees fra mærker som Selected, Minimum og Just Junkies.

Vis mere
Lækkert og moderne hverdagstøj Der er absolut ikke noget galt i at gå op i hverdagstøjet – det er trods alt den slags tøj, som du bruger allermest. Her på 2trendy er vi vilde med hverdagstøjet, og vi tror på, at man sagtens kan gøre hverdagen til en fest. Her på siden finder du vores store udvalg af klassiske t-shirts og grandad tees, der gør hverdagen endnu mere moderne.

Den klassiske t-shirt i sort eller hvid går aldrig af mode – og den kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Ligeledes koster en basic tee ikke det store, hvorfor du sagtens kan have den samme model i flere forskellige farver. Det giver dig rig mulighed for at variere din stil til hverdag; uden at det koster en formue.

Hvis du vil sætte lidt ekstra kulør på hverdagstøjet, så kan du også finde vores udvalg af grandad tees her på siden. Denne klassiske model kommer som regel med knapper, der giver den et ekstra twist i forhold til den klassiske basic tee. Husk at du altid får gratis fragt over 299,- og gratis ombytning hos 2trendy.