Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt fra 299 kr.
Gratis ombytning
Dag til dag levering
Kundeservice: 98 18 18 39

Det sikre og klassiske julefrokost-outfit

Sæsonen for julefrokoster er over os, og det har aldrig været vigtigere at stå skarpt torsdag, fredag, lørdag eller enhver anden dag, hvor én af dine - sikkert utallige - julefrokoster er planlagt til. 2trendy elsker julefrokoster og vi har selvfølgelig den komplette guide, hvor du kan se hvordan et outfit kan sammensættes fra top til tå - bogstaveligt talt.

Vi starter oppefra og bevæger os målrettet mod sokkerne, som afslutning.

Den rigtige skjorte

… er der egentlig ikke noget der hedder. Du skal gå med den type skjorte som du synes om. Men ikke desto mindre findes der sikre valg, som den hvide eller lyseblå skjorte, der til hver en tid vil se stilet ud i et klassisk tailoring outfit. Du skal ikke være bange for at vælge en skjorte med forskellige former for detaljer. Lige præcis ved julefrokoster er niveauet af formalitet typisk perfekt passende med et par twists i outfittet eller friske prints. Derfor kan både stribede, prikkede eller på anden måde mønstrede skjorter faktisk være et stærkt valg under blazeren, når der skal danses til “Last Christmas” og indtages et urimeligt antal frikadeller.

Slips, butterfly, seler og ærmeholdere

Som sagt er en julefrokost detaljernes legeplads. Du kan krydre valget af din skjorte, men skal dit outfit have en retning der minder om klassisk og stilet, så skal du gå med ensfarvede og simple slips eller butterflies. Ærmeholdere er en rigtig fed detalje, som giver en smule wow-effekt når du smider jakken på de sene timer, og dansegulvet for alvor åbner. De kan fås i sæt med forskellige butterflies og slips her.

Blazer

Her har du 3 muligheder, som alle kan holde det klassisk og sikkert, med eller uden et twist. Blazeren kan du vælge at matche med bukserne og på den måde køre et ensfarvet og stensikkert look. Alternativt kan du vælge en meleret blazer, som faktisk kan give et endnu mere klassisk look, og ikke nødvendigvis gøre outfittet mere vovet. Blazeren kan også have en overflade som bryder med bukserne, hvilket også er en rigtig fed detalje. Ofte går en meleret jakke eller blazer rigtig godt med en butterfly, og er umiddelbart et mere oplagt valg end et slips i den sammenhæng, men husk; du skal aldrig være bange for at tage en chance, hvis du selv synes noget er fedt.

Buksen

… er vigtig! Rigtig vigtig. Dit valg af bukser afspejler i høj grad, hvor casual eller tight dit outfit skal være. Et par chinos, tuxpants eller lignende kan både være løse eller stramme i fittet. Begge dele kan bruges i et klassisk outfit, og du skal sådan set bare vælge i hvilken retning du vil gå. Skal dit outfit være klassisk skal du holde dig til ensfarvede og mørke toner.

Strømper

Selvom det skal være klassisk er der 2 vidt forskellige muligheder. Du kan med striber, mønstre, prikker og print eller helt sort. Og nej, grå, mørkegrøn eller andre mørke nuancer er ikke iorden. Det skal være enten eller. HELT sort eller massevis af mønstre og farve.

Sko eller støvler

… kan begge være et fantastisk valg. Ligesom med blazeren og outfit-detaljerne er skoene en mulighed for at gøre det rigtig fint eller mere casual, men stadig klassisk. De spidse og helt simple lædersko vil gøre det tight. Hvis du istedet vælger en snørret støvle eller en sko i suede kan det bryde lidt med det stramme look og gøre det casual samtidig med at det stadig er klassisk.

 

Hvis du har spørgsmål til outfits og produkter vil vi altid gerne hjælpe dig på vej. Skriv til os på support@2trendy.dk, vi elsker at skrive mails!
Vis mere