Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Bucket hats

Vi kender alle den klassiske bøllehat, og nu er den tilbage i en opdateret version. Her på 2trendy har vi samlet vores moderne og flotte udvalg af bucket hats her på siden, så du nemt og hurtigt kan finde den model, der passer dig. Den klassiske bøllehat er tidsløst streetwear, der passer perfekt til sommerens varme, hvor du er iklædt smarte t-shirts eller skjorter og shorts. Se vores moderne udvalg af bucket hats her på siden.
Vis mere
Den klassiske bøllehat er moderne streetwear Den klassiske bøllehat har fået sin renæssance inden for herremoden, og kendte tøjmærker som Cityhunter og Flexfit, har lavet deres egne fortolkninger af den moderne bucket hat. Den er super smart streetwear, der passer perfekt til sommeren, hvor du har brug for en moderne måde at afskærme for solen på. Hos 2trendy finder du altid det mest moderne og smarte udvalg af modetøj til mænd.

Bøllehatten har tidligere været en fast del af herremoden, og nu har de store streetwear mærker endnu engang taget bøllehatten til sig. Den er et moderne og anderledes alternativ til kasketten, som du kan hive frem, når du skal se ekstra smart ud. Den moderne bucket hat går super godt sammen med både jeans, t-shirts, skjorter og sweats. Hvis du mangler smart hovedbeklædning til sommeren, så er en bucket hat det sikre valg.

Hos 2trendy har vi altid et moderne udvalg af moderne tøj til mænd – og vi gør vores bedste til, at du altid finder de fedeste brands og designs hos os. Når du handler dit modetøj til mænd hos 2trendy, så får du altid gratis fragt og returnering. Vi mener nemlig, at det skal være nemt at finde det helt rigtige modetøj. Her på siden finder du vores store og moderne udvalg af bucket hats, men vi har naturligvis også et spændende udvalg af meget andet modetøj til mænd; herunder skjorter, sweatshirts og jeans.