Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Champion

champion aw 21

Amerikansk kvalitet med et moderne twist

Blandt vores store udvalg af lækkert og praktisk træningstøj finder du nu disse produkter fra Champion. Champion er et sportsmærke med amerikansk oprindelse, som startede op allerede i 1919, og som kun har udviklet sig i positiv retning siden. På trods af de mange år som Champion efterhånden har på bagen, så har brandet igen og igen formået at nytænke sig selv og hele tiden gå forrest, når det kommer til spændende, nyt og innovativt design. Blandt andet udbød Champions aldrig, som andre forhandlere, deres produkter i butikkerne. I stedet gik de direkte til kunderne, dengang via salg på universiteter og skoler - nu via internettet. At vælge Champion er derfor at vælge fremtiden inden for sports fashion brands. Når de skaber sportstøj, så har Champion fokus på 3 ting; komfort, kvalitet og rene linjer. Kombineret udgør disse tre elementer et stærkt koncept, som ikke er til at skyde igennem. Enhver der prøver et stykke tøj fra Champion vil opdage, hvor behageligt der er at have på og bevæge sig i. siden Champion laver sportstøj til de aktive, giver det god mening, at tøjet skal indeholde et højt niveau af komfort. Dette medfører også naturligt, at kvaliteten på de brugte materialer er stadig høj. Alle elementer som indgår i varerne fra Champion bliver nøje udvalgt, så du kan få det absolut bedste af det bedste.Minimalisme møder mod med Champion

Champion har altid haft en stærk profil, som blandt andet har handlet om at turde tage designmæssige valg, som andre ikke har turdet at tage. Dette resulterede blandt andet i, at de var de første til at introducere det nu ikoniske koncept bag hoodies, eller på danske hættetrøjer. Champion var også med til at introducere den nu ganske uundværlige sports-bh, som rigtig mange kvinder i dag benytter sig af verden over. Disse valg har givet Champions en status i modeverdenen som et brand, som man ser op til og holder godt øje med. Et grundlæggende visuelt koncept, der altid har gået igen hos Champion, er dog den knivskarpe balance mellem stilrent og minimalistisk design og sjove detaljer og stærke farver. Således er både T-shirts, hoodies, sko samt sweats generelt enkle i snit og design, men brydes af en stærk farve eller en sjov udgave af Champions ikoniske logo. Dette giver den store fordel, at tøjet fra dette brand passer til de fleste situationer, men aldrig bliver kedeligt. Dermed trækker Champion sig væk fra en ellers lang tradition for sportstøj som generisk, kedeligt og en smule utiltalende. For dette firma er sportstøj ikke bare praktisk – det er også et fashion statement.

  Champion Hoodies

Som nævnt er Champion mærket bag opfindelsen af hoodies, en bedrift som rigtig mange moderne mennesker nok takker dem for. Hoodies, eller hættetrøjer, er nemlig blevet en institution helt for sig selv. Vi bruger dem til sport, vi bruger dem til hverdag, og mange bruger dem endda til fest. Hoodies har den kæmpe fordel, at de er enormt behagelige at have på og samtidig ser godt ud. Varianterne fra Champion er ingen undtagelse fra denne regel. Brandet producerer hættetrøjer både med og uden lynlås, i tyk og tynd kvalitet, samt i simple eller mere skrigende farver. Valgmulighederne er altså mange. Hoodies fra Champion er i princippet designet til sport, og dermed har de komfort og funktionalitet i fokus. Dette vil sige, at de giver huden plads til at ånde og ikke bliver ubehagelige eller klamme, når de kommer i kontakt med sved. Samtidig er de gode til at modstå vind og kulde, og hjælper derfor med at holde varmen under for eksempel opvarmning eller udendørs løb. På kvalitet og koncept minder de dermed rigtig meget om de superlækre hættetrøjer fra andre anerkendte mærker, som for eksempel Nike.
 

Sweatshirts fra Champion

Dyrker man sport eller elsker man at træne, så er det en bydende nødvendighed med et par sweats. Sweats, eller træningsbukser, er perfekte til koldt vejr eller mildere former for konditions- eller styrketræning. Deres funktion er dermed, som med så meget andet sportstøj, dobbelt; De skal både give varme og komfort, samt lade kroppen ånde og bevæge sig imens der trænes. Disse principper dyrker Champion også i deres produktion af sweats. Ud fra det umiddelbare design ser disse træningsbukser meget behagelige ud, og det er de i dén grad også. Men komfort er ikke det eneste, som kendetegner disse lækre produkter. Sweats fra Champion er generelt designet i varmt, men svedabsorberende stof. Her er der ikke tale om stramme, ubehagelige tights, men derimod løse bukser som falder perfekt om hoften og går ind ved fødderne. På den måde sikres benene mobilitet, uden at man falder i det løse stof. Bukserne er mere diskrete i design end meget andet tøj fra brandet, og kommer klassisk i lyse eller mørke farver som grå, blå og sort. For andre lignende modeller kan man for eksempel kigge her.
 

Champion T-shirts

Når det kommer til deres udvalg af mere basic tøj i form af for eksempel T-shirts, så får Champions drilske og eksperimenterende stil virkelig lov til at træde frem. Selvom det klassiske T-shirt snit i langt de fleste tilfælde bevares, så leges der nemlig med farve, logo og print. Er man til det helt simple, så har Champion stadig et fremragende udvalg af for eksempel hvide og grå T-shirts. Men der er også mulighed for at tilvælge farver og fest, hvis man er mere til dette. Dette er generelt en regel, som gør sig gældende for alle Champions basic-produkter. På denne måde giver brandet én mulighed for at kombinere det simple med det mere vilde. På langt de fleste af Champions produkter kan man se en markering af brandet, men på T-shirts og trøjer er logoet typisk tydeligere markeret. Dette giver en mulighed for, at man kan lave et statement ved at vise, at man aktivt har tilvalgt et produkt fra Champion. På den måde viser man, at man går op i kvalitet, komfort og har en god smag. Denne linje af T-shirts har ydermere den fordel, at ikke alle er specielt rette imod sport og træning i deres design. Det vil sige, at man kan sagtens kan vælge at bruge dem i forbindelse med både hverdag og fest.
 

Sporty sko og sneaks fra Champion

Når det kommer til Champions udvalg af træningssko er de ikke som mange af de andre firmaer, som producerer sneakers og sportssko. For det første adskiller de sig visuelt meget fra mange af de andre mere afdæmpede mærker. Her er der nemlig fuld knald på farver og design. Det er således ikke unormalt at finde sko med pink, lyseblå eller neongule detaljer. Dog kan man også få sneakers i mere afdæmpede versioner, hvis dette er hvad man ønsker. Vigtigt er det dog, at Champion skiller sig tydeligt ud fra de mange andre skoproducenter på markedet ved at sætte sit unikke særpræg på alle skoenes design. Alle skoene fra Champion er designet til at akkommodere den aktive udøver af sport. Hvad end man dyrker sport i højere eller mildere grad, så leverer disse sko den komfort, som man skal bruge. For eksempel finder man flere modeller med net-materiale, som tillader huden på fødderne at ånde. Kraftige, fleksible såler og gode snøremuligheder er også nogle af kvaliteterne ved sko fra dette brand.
 

Godt sportstøj fra Champion for en bedre sportspræstation

Hos Champion arbejder man hele tiden ud fra en dybdegående forståelse af, at tøjet selvfølgelig ikke udgør sportsmandens resultater, men at det helt bestemt kan have en vigtig indflydelse på den sport, som man dyrker. Føler man sig ikke tilpas i det udstyr, man klæder sig i, vil det nemlig kunne påvirke ens præstation rent psykisk. Strammer skoene, glider bukserne ned eller er hættetrøjen for stram i halsen, så kan fysiske forstyrrelser ligeledes udgøre en distraktion. Ingen af disse faktorer må være grunden til, at man ikke slår sin løberekord, at man ikke scorer det afgørende point i kampen eller at man ikke rammer bolden hårdt nok. Derfor har Champion en mission om ikke kun at eliminere de tøjmæssige udfordringer, men også at have en direkte positiv indflydelse på præstationen. Føler man sig godt tilpas, både i kroppen og i hovedet, så har man altså bedre forudsætninger for at lever en god indsats inden for sin foretrukne sportsgren. Går man op i, at det hele skal spille, bør man derfor vælge at satse på tøjet fra Champion.
 

Champion er meget mere end sport

Selvom Champion er et sportsmærke, og selvom det bygger på alle de bærende principper omkring godt sportswear, så er brandet også meget mere end dette. Det lækre design og den høje kvalitet betyder, at tøjet kan bæres under både sport og hverdagens mange andre situationer. Hygge med vennerne, i skolen eller til sociale sammenkomster – alt går an. Her ser vi nemlig et sportsmode brand, som formår at kombinere det praktiske med det visuelt flotte, en evne som ikke ret mange konkurrenter på markedet mestrer. Til dig, som leder efter holdbart, godt tøj med flot design og god komfort – vælg Champion, og du vil ikke fortryde.