Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Chelsea Boots


Der er ikke mange typer af fodtøj, der har holdt sig på toppen igennem flere århundreder, som den legendariske Chelsea Boot har. Her er der virkelig tale om en klassiker, der simpelthen insisterer på aldrig at gå af mode.
Støvlen er blandt andet så utrolig langtidsholdbar, fordi den er en allround støvle, der kan ændres stilmæssigt, uden at der ændres på dens grundform.
Desuden er den støvlen, som alle mænd kan bære. Den passer til stort set alle stilretninger, og det er det absolut sikre valg, når du gerne vil være både moderne, casual og klassisk i dit look på én gang. Det er temmelig meget at forvente af et stykke fodtøj - men det kan en Chelsea Boot sagtens leve op til.
Vis mere
Chelsea Boots: Støvlen der altid er på mode
Det er yderst sjældent, at et stykke fodtøj har kunnet holde sig på toppen designmæssigt og i forhold til dens popularitet, som det er tilfældet for denne evigt populære støvle.
Efter sigende kan dens design spores helt tilbage til den engelske Dronning Victorias skomager, som på Dronningens befaling udviklede denne model. Hun skulle bruge støvlerne til ridning og ønskede nogle praktiske støvler, som var meget nemme at tage af og på, og som ikke have snører. Det foregik i 1851.
Der er ikke mange moderne modestøvler, der er så langtidsholdbare som disse.
Fremme i 1950’erne fik støvlerne så en markant renæssance. Det var dengang, støvlerne fik deres nuværende navn. Chelsea støvlerne er opkaldt efter en gruppe unge mænd og kvinder i London med en vis indflydelse. De holdt til i bydelen Chelsea. Heraf opstod navnet.
I 1960’erne eksploderede støvlernes popularitet, fordi medlemmerne i den hysterisk populære gruppe The Beatles brugte netop denne form for støvler.
I Star Wars serien, der blev produceret i 1970’erne, brugte man faktisk netop Chelsea Boots, som blev malet hvide, til de hvidklædte Stormtroopers. Det var for, at deres fodtøj skulle have et futuristisk look. Det siger noget om, hvor fremtidsrettet støvlerne har været op igennem tiderne.
Et par årtier senere brugte den britiske subkultur, Mods, Chelsea Boots som en del af deres særlige look.
I dag er der ikke længere en særlig gruppe af mennesker, der bruger de flotte praktiske støvler. Nu er de simpelthen gledet ind i modebilledet som flotte og praktiske støvler for manden med den gode stil.
  Designet på Chelsea Boots er unikt
Chelsea Boots eller Chelsea støvler kan beskrives som en kort praktisk støvle. I stedet for snører eller lynlåse, så er den udstyret med et stykke bredt og solidt stykke elastik på begge sider af anklen.
For at gøre det lettere at trække støvlen af og på, er den også udstyret med en strop lige over hælen og også somme tider midt på forsiden af vristen. På nogle modeller undlades stropperne dog helt.
Selve støvlen er syet af 1 – 3 stykker læder eller ruskind. Der vil altid være en syning bag på støvlen.
Hælen er af standardhøjde, og kan være lavet enten af gummi eller læder. Skosnuden er lidt spids i det.
I dag kommer Chelsea Boots i et væld af styles. Der kan være brugt forskellige farver eller typer af læder til at sy dem af. Der er også nogle modeller, der har fået isat en lynlås på indersiden af støvlen i stedet for den klassiske brede elastik. Det giver et lidt andet look, og de er anderledes at age af og på.
Støvlernes look afhænger meget af, hvilken form for læder der er brugt til at sy dem af. Nogle er meget elegante, og andre er mere til den rå side. Alligevel vil Chelsea Boots altid fremstå både moderne og klassisk på én gang.
  Vores udvalg af Chelsea Boots
Her hos 2trendy.dk har vi er godt og varieret udvalg af disse populære støvler. Du vil som altid kunne finde tøj og sko her, som på den ene side er helt moderne og på den anden side ret klassisk. Det gælder også for de nøje udvalgte styles af Chelsea støvler, som vi har valgt at have i vores sortiment.
Vi fører blandt andet følgende udgaver af Chelsea Boot her hos 2trendy: Sorte støvler i blankt læder Sorte støvler i ruskind Brune støvler i blankt læder Brune støvler i ruskind Brune støvler i ruskind med et råt look Beige støvler i skind Beige støvler i ruskind. Der kan være variationer i forhold til, hvor mange stropper der er i den enkelte model, og der kan også være forskel på, hvordan sålerne er i farven, og om sålerne er lavet af gummi eller af læder, som er et mere fast materiale. De to forskellige typer af såler giver en forskellig gang, når du har støvlerne på. Og de har også forskellige looks. De fleste af elastikkerne er sorte, men enkelte har elastikker i en afvigende farve. Og så er der enkelte styles, der kommer med lynlås i stedet for den klassiske brede elastik.
Selv om det i bund og grund er den samme støvle, så gør variationerne det, at de fremstår med hver deres look. Det giver mulighed for alle til at finde de rette støvler. Med klassikeren over alle støvle-klassikere så findes der mindst et par, der passer enhver mand.
  Hvad kan jeg style Chelsea Boots til?
Ja, der er faktisk ikke ret meget tøj, som sådan et par støvler ikke passer til. 
Støvlen er jo både flot, enkel og tidløst i sit design, og det gør den velegnet til at blive brugt i mange sammenhænge. Du kan bruge dem sammen med forskellige typer af lange bukser, og du kan bruge dem både i nogle uformelle og i nogle mere formelle situationer.
Støvlerne kan bæres af alle typer mænd og af mænd i alle aldre. Fodtøj fås nok ikke meget mere fleksibelt, end en Chelsea støvle er.
Som en lille tommelfingerregel kan man dog sige, at de styles, der har gummisåle, er bedst egnet til hverdagsbrug, og dem med lædersål kan fint bruges i mere formelle sammenhænge.
Til hverdagsbrug kan du fint bruge støvlerne med gummisåler og kombinere dem med enten jeans eller chinos. Hertil passer både en T-shirt eller en skjorte.
Til arbejdsbrug kan du selvfølgelig bruge de støvler, som stilmæssigt egner sig til den type arbejdsplads, som du har. Så kan resten af dit outfit matche den dresscode, I har. Du kan fint bruge et par støvler af ruskind, når du er på arbejde. I forhold til de andre styles, kan det afhænge af, hvilken type arbejdsplads du har, om du kan bruge dem alle.
Til pænt brug er der også mange, der kombinerer et par Chelsea Boots med et jakkesæt eller med en habitjakke over et par jeans eller chinos. Her vil det være fint at bruge et par helt klassiske diskrete par støvler. Med mindre du bevidst tvister det formelle look med et par rå boots. Det kan give et ret fedt samlet look.
Hvilke Chelsea Boots skal du vælge?
Selv om alle vores Chelsea støvler er ret ens i designet, så er de små variationer alligevel nok til, at hvert par har hver sin udstråling.
Når du skal vælge det ene par frem for det andet, så bør du først og fremmest vælge det par, som du umiddelbart synes bedst om. Herefter kan du så tænke lidt mere praktisk i forhold til, hvad du skal bruge støvlerne til. Med mindre du vender den om og får dine foretrukne Chelsea Boots til at passe til det, du skal bruge dem til.
Er det udelukkende til privat brug, så vælg helt klart med hjertet. Dog skal du være opmærksom på, at de støvler, der er lavet af ruskind, er lidt sarte i overfladen. Dem skal du sørge for at få imprægneret, hvis de også skal bruges udenfor af og til.
Skal støvlerne også kunne bruges på arbejde, så bør du medtænke dit øvrige arbejdstøj. Det skulle jo gerne være i nogenlunde samme stil.
Det samme gælder, hvis du er på udkig efter et par boots, der kan bruges til pænt brug. 
Hvis du, som mange vælger, går efter et par allround støvler, som kan bruges til lidt af hvert, så er netop Chelsea Boots et rigtig godt valg. De er de perfekte støvler til fleksibelt brug. 
Vælg dem, du bedst kan lide, eller snup et ekstra par med, hvis du føler for det. Så er du godt dækket ind.
Skab din egen style
Her hos 2trendy er vi varme fortalere for, at du skaber din helt egen stil. Derfor kan du selv til- og fravælge de ovenstående vejledninger i forhold til, hvad du kan kombinere Chelsea støvlerne med.
Det kan være fint med nogle retningslinjer, men for mange er det vigtigt at finde sin helt egen fortolkning af mode og stil. Hvis du har evnerne til lige at tviste et look, så det bliver helt unikt, så vil det være ret nemt for dig at finde det tøj og det fodtøj, som du har brug for, her hos os.
Det fedeste look kommer nemlig ikke altid bare ved at følge et bestemt brand eller en bestemt trend. Kunsten at skabe dit helt eget look ligger lige præcis i at kombinere tingene på en innovativ og personlig måde. Er det lige dig, så bare go for it. Hvis du foretrækker at køre på det sikre, så er det også helt fint. Det gennemførte look går aldrig af mode.
Dit fodtøj fuldender din stil
Selv om dit fodtøj har en lidt ydmyg position, så skal du ikke underkende den betydning, det har i forhold til dit samlede look. Med de rigtige sko eller støvler kan du dresse dit look op eller ned. 
Når det kommer til Chelsea Boots, så gælder det selvfølgelig også for dem. De er både diskrete og trendy, og de vil derfor kunne være med til at give dit samlede look det udtryk, som du gerne vil have.
Skal det være den klassiske sorte model, eller skal det måske være den brune i blødt ruskind? Det kunne også være, at du går efter et par med et mere råt look, hvis du synes, at de passer bedre til din type.
Hvis du for eksempel kombinerer det pæne jakkesæt med et par råt udseende Chelsea Boots, så får du en helt unik udstråling, der får dig til at fremstå mere cool eller mindre formel. Passer lige netop den kombination rigtig godt til dig og din personlighed og din holdning til mode, så er det da det, du skal gå efter.
Foretrækker du den mere klassiske fremtoning, så lad dit tøj og dit fodtøj matche hinanden bedst muligt. Det siger jo også meget om dig, at du gerne vil have, at tingene er i orden, og stilen er gennemført.
På den måde kan dit valg af fodtøj i høj grad være med til at understrege din stil, din smag og din personlighed.
Vores enestående koncept
Hos 2trendy sørger vi faktisk altid for at have det nyeste og mest trendy fra de store brands, samtidig med at vi også kører den mere klassiske stil. Desuden tager vi flere upcoming brands ind, sådan at vi altid kan præsentere vores mange forskellige typer af kunder for et både godt og meget alsidigt sortiment.
Vores kunder skal her i vores butik opleve, at udvalget spænder vidt, at det er udvalgt med omhu, og at du altid kan være sikker på at kunne finde noget lækkert tøj, der kan kombineres på flere måder.
Vi har dermed flere mål, som vi gerne vil nå. Vi vil gerne tilbyde vores kunder tøj og sko i tidløse designs med en maskulin udstråling, som du så kan kombinere på din helt egen måde. Det er vores store, moderigtige og alsidige sortiment et rigtigt godt bevis på.
Desuden gør vi også meget ud af vores princip om, at vores varer skal være til at betale. Derfor sørger vi altid for at holde priserne så langt nede som muligt, og så har vi også altid mange varer på tilbud.
Fedt modetøj skal være for alle. Det vil vi gerne være med til at sørge for.