Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt fra 299 kr.
Gratis ombytning
Dag til dag levering
Kundeservice: 98 18 18 39

Claudio

Claudio er moderigtige sokker og undertøj til mænd, der går op i kvalitet. Hos 2trendy kan du finde et bredt og moderne udvalg fra det danske brand Claudio, der passer perfekt ind i modemandens garderobe. Claudio er lavet af Buchreitz Jensen, og det er et tøjmærke, der udkommer med flere kollektion til mænd hvert år. Se vores moderne udvalg af strømper, sokker og underbukser fra Claudio her på siden.

Vis mere
Undertøj til mænd i høj kvalitet

Claudio betegner sig selv som et brand, der er ”indbegrebet af moderigtige sokker og undertøj til mænd” – og vi meget tilbøjelige til at give dem ret. Claudio er tidløst design, som du kan bruge i mange år frem; hvilket er en vigtigt faktor i forhold til undertøj og sokker til mænd. Det er nemlig ikke noget, der nødvendigvis skal ændres ret meget på.

Hos 2trendy finder du et flot udvalg af tøj fra danske Claudio, blandt andet de smarte ’Invisible Socks’, der passer perfekt til den danske sol og sommer. Ydermere tilbyder vi hos 2trendy også de almindelige strømper og bokseshorts fra Claudio, der passer perfekt til modemanden, som vil føle sig tilpas fra inderst til yderst. Husk at du altid får gratis fragt over 299,- og gratis retur med 2trendy.