Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt fra 299 kr.
Gratis ombytning
Dag til dag levering
Kundeservice: 98 18 18 39

Clean Cut CopenhagenClean Cut Copenhagen er et tøjmærke, der har specialiseret sig i velsiddende og moderne skjorter i mange forskellige farver. Her på 2trendy er vi vilde med den simple og moderne stil, der kendetegner Clean Cut – og vi har samlet et moderne udsnit af deres kollektioner her på siden. Hvis du er på jagt efter en flot og smart skjorte til byturen eller bare hverdag, så finder du stilrene og tidsløse designs fra Clean Cut.
Side 1 of 3
Velsiddende og moderne skjorter De fleste modemænd sætter utroligt stor pris på velsiddende og moderne skjorter – simpelthen fordi de fuldender et moderne outfit. Derudover kan den helt rigtige skjorte fremhæve din overkrop på en flot måde, og det får dig til at se både højere og slankere ud. Med skjorter fra Clean Cut får du et varieret udvalg af moderne skjorter i mange forskellige farver – og fælles for dem alle, er den gode pasform og smalle snit.

En af de store fordele ved skjorterne fra Clean Cut er ikke kun pasformen, men også prisen. De koster nemlig ikke en formue, og det betyder, at du kan have et stort udvalg af moderne skjorter til mænd hængende i skabet. Skjorter ikke kun forbeholdt festlige arrangementer, men passer også perfekt til arbejdet eller skolen. Det kan altså godt svare sig at have et spændende udvalg af skjorter fra Clean Cut hængende.

Hos 2trendy elsker vi modetøj til mænd, og vi er altid på udkig efter de fedeste brands, kollektioner og designs. Vi gør hvad vi kan, for at være din foretrukne samarbejdspartner inden for herremoden – og derfor får du altid gratis fragt over 299,-, når du køber dit modetøj hos os. Derudover tilbyder vi også altid gratis ombytning af dine varer, så du er sikker på, at du altid ender med den rigtige størrelse eller model. Hvis du er vild med skjorterne fra Clean Cut, så finder du dem her på siden.