Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt fra 299 kr.
Gratis ombytning
Dag til dag levering
Kundeservice: 98 18 18 39

Comfort collection

“Markedets mest behagelige tøj”

Er du interesseret i pænt og moderigtig tøj, hvor komforten er helt i top. Så er 2trendy’s “Comfort Collection” det helt rette sted at kigge. Vi har nøje udvalgt bukser, jakker, og skjorter som passer perfekt i dette univers.

“Markedets mest behagelige bukser”

Vores Comfort Pants er bukser der er utroligt behagelige og rare at have på, men som samtidigt har et pænt og stilfuldt udtryk. Comfort Pants er den perfekte kombination imellem stil og komfort. Bukserne indeholder hele 5% elastan, som gør dem helt exceptionelt strækbare. En kombination af viskose og polyester giver både det flotte stilfulde look samt en super rar og behagelig fornemmelse når du har dem på.

Stå knivskarpt med de rette comfort pants.

Find det her

“Behagelige, fleksible og stilfulde”

Comfort Shorts er, ligesom alt andet tøj i vores Comfort Collection, den helt rigtige kombination af stil og komfort. I sommervarmen er der ikke noget værre end ufleksible og irriterende shorts. Vi har samlet shorts der er behagelige at have på, fleksible og som samtidigt ikke går på kompromis med deres stilfulde design.

Gå ikke glip af en af sommerens helt store nyheder - Comfort Shorts!

Find det her

” Fleksibilitet, komfort og kvalitet i ét.”

Vores Comfort Jackets kategori er basalt set jakker i god kvalitet, med masser af stræk. Comfort jackets føles ekstra behagelige at have på, uden at gå på kompromis med dynamik og fleksibilitet. De indeholder alle enten materialet spandex eller elastan, som giver jakkerne den fleksibilitet der ofte kan være savnet i andre kvalitetsjakker.

Gør som mange andre af vores kunder allerede har gjort, og gør hverdagen lidt lettere med en af vores Comfort Jackets.

Find det her

”The perfect fit”

Skjorter med stræk i lækker kvalitet. Komfort, stil og lækker pasform er nøgleordene bag vores Comfort Shirts. Disse skjorter indeholder enten materialet spandex eller elastan, hvilket gør dem yderst strækbare og behagelige at have på.

Mærk forskellen med en Comfort Shirt!

Find det her
Vis mere
Side 1 of 2