Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Comfort Suits

Slip for det stive og ubehagelige jakkesæt.

Hvis du søger det formelle look - eventuelt til en julefrokost, forretningsmøde eller en festlig anledning - Så er du landet det rigtige sted. Du får med garanti et suit der har komforten helt i top og hvor prisen er til at betale.

Alle blazere og pants herunder indeholder enten spandex eller elastan hvilket giver dig ekseptionelt meget stræk - Og derfor har de fået en plads under vores Comfort Collection.

Mærk selv forskellen

Vis mere

Comfort suits

Jakkesættet bør, næsten som en selvfølge, være en del af enhver herregarderobe. Uanset om der er tale om en særlig lejlighed eller du bare gerne vil se ekstra skarp ud på jobbet, så har vi jakkesættet til dig. Ligesom vores almindelige jakkesæt, sikrer et comfort suit dig en fantastisk stil, bare med endnu bedre komfort. De lækre comfort suits er med stretch, så du kan føle dig fri og frisk, uanset hvilken begivenhed der kalder.

Find jakkesættet til enhver anledning


Jakkesættet er det optimale valg, når du skal fejre livets bedste fester – eller afskeder. Det kan være brylluppet, barnedåben, fødselsdagen, konfirmationen, højtiden eller begravelsen. Uanset hvad, så får du på et tidspunkt brug for det jakkesæt, som sidder præcis, som det skal på dig. Altså det perfekte jakkesæt – i hvert fald, hvis du vil stå helt skarpt og iklæde dig noget moderne og trendy.

Vælg hele jakkesættet eller blot en blazer


Alternativet til jakkesættet, når du ønsker at være knap så formel, kunne være et par habitbukser sammen med en pæn skjorte, som du kan finde under skjorter. Så kan du altid matche sættet med en blazer senere hen, evt. til en ny anledning.
Jakkesæt til mænd kommer i mange forskellige modeller, men når du køber bukser og blazer separat, kan du kombinere det gamle i garderoben med det nye eller sammensætte din egen unikke stil. Du kan vælge den klassiske stil eller gå efter en mere opsigtsvækkende stil. Du kan selvfølgelig også købe et samlet sæt når du køber comfort suit. Hvad vælger du?

Det vigtigste tilbehør til jakkesættet


Jakkesættets vigtigste tilbehør er skjorten. Den skal sidde komfortabelt, og den må ikke være for løs. Det gør nemlig, at den sidder og buler akavet under jakken. Generelt er den hvide eller lyseblå farve et populært valg til skjorten. Samtidig passer farverne godt til et klassisk mørkeblåt jakkesæt.
Gør stilen og jakkesættet mere gennemført med accessories. Det kan være slipsenåle, manchetknapper, slips eller en butterfly. Drømmer du om at stå skarpt hele dagen igennem? Vi er sikre på, du kommer til at stråle stolthed og selvsikkerhed med et jakkesæt fra os.

Hvordan skal jakkesættet sidde?


Den perfekte pasform på jakkesættet kommer an på din kropsbygning. Til den slanke mand, vil slim fit jakkesættet være optimalt. Til den bredskuldrede mand vil et jakkesæt med mære plads til at bevæge sig i være optimalt. Jakkesættet kan altid tilpasses hos en skrædder, hvis bukserne eller jakken er for lange eller på anden måde lige skal tilpasses.
Den største tommelfingerregel du skal følge, når du køber et nyt jakkesæt er, at ærmet ikke skal gå længere end ned til håndrodsknoglen. Samtidig er det god stil, hvis man kan se cirka halvanden centimeter af din skjorte indenunder, når du står med armene langs siden.
Den optimale bukselængde varierer. I de seneste år er det de stumpede bukser, som vinder kapløbet. På den andens side kan stumpede bukser få dit look til at virke mindre formelt. Så vælg din bukselængde med omhu.

Vælg det rigtige jakkesæt med 3 gode råd


Det er ikke altid let at vælge det rigtige jakkesæt til den vigtige begivenhed. Og det vil være ærgerligt at gå hele dagen igennem i et jakkesæt, du ikke føler dig 100% tilpas i. Derfor har vi samlet 3 gode råd til at vælge det rigtige jakkesæt herunder.

Farve: Vælg en simpel hvid eller lyseblå skjorte, som du kan matche med de klassiske farver på jakkesættet. Undgå et sort jakkesæt med mindre, du skal til begravelse.

Pasform: Vælg et jakkesæt, som passer til din kropsbygning. Og husk, at ærmet ikke skal nå længere ned end knoglen ved din håndrod.

Tilbehør: Match dit jakkesæt med komplimenterende accessories som f.eks. et slips eller manchetknapper. Gerne i farver der matcher resten.