Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Crewnecks


De elegante, populære og alsidige sweatshirts med rund halsudskæring er et must i enhver garderobe. Det er items, som kan kombineres med enhver tøjstil, og du får et hav af styles at vælge imellem hos 2Trendy.dk.
Der findes en crewneck til enhver mand uanset alder, stil og personlighed. 
Om du er til en casual stil i elegant helfarve eller foretrækker et look med tryk, er helt op til dig og dine præferencer. Hos os finder du crewnecks fra de bedste modebrands. 
 

Vis mere
Crewnecks – sweatshirts i stilsikre designs fra de bedste modebrands


Crewnecks er klassikere, når det kommer til overdele i herregarderoben. De kan bruges på jobbet, i fritiden og til afslappende stunder med familien og vennerne. De kan bruges som lun og komfortabel overdel hele året rundt, og sweatshirten står perfekt sammen med et par jeans.
Hos 2Trendy.dk får du det største udvalg af crewnecks at vælge imellem. Vi forhandler de populære og tidløse sweatshirts fra blandt andet følgende modebrands:

Only & Sons
Dickies Harrison 
Champion 
ALIS
Anerkjendt 
H2O
Jack & Jones 
Urban Classics 
Superdry. 

I det store sortiment finder du modeller, som kan matche enhver stil og personlighed. Fælles for alle modeller er, at de er fremstillet i bedste kvalitet, så du får maksimal glæde og komfort med din sweatshirt. Vores kvalitetsmodeller er fremstillet i bomuld, som er det mest komfortable og slidstærke materiale, du kan finde på modetøj. 
 

Få uendelige kombinationsmuligheder med crewnecks 


Om du skal på job, til familiefødselsdag, i byen med vennerne eller noget helt fjerde, så er en crewneck den perfekte overdel. Det er stilet og tidløs mode, som kan matches med forskellige stilarter. Til sommer kan en crewneck bruges i kombination med shorts, når du er på vej til en sommerfest eller går en tur. Til foråret og igennem efteråret kan sweatshirten bringe dig varme, som du kan få glæde af både på farten og på jobbet. 
På jobbet kan du bruge sweatshirten til et par habitbukser. Du vælger selv, hvilken stil og hvilket tryk du ønsker på din crewneck. Du finder dem i mange udgaver med hensyn til farver og print. 
 

Vælg en stil, som matcher din smag


Ønsker du at bruge din crewneck på jobbet, kan det være ønsket af finde en model med en afdæmpet helfarve. Om du er til sort, mørkeblå, grå, hvid eller bordeaux, er op til dig. De populære sweatshirts findes i alle klassiske helfarver. 
Vil du have et mere markant og iøjnefaldende look, kan du vælge modeller med logoer og kombinerede farver. 
Her finder du styles med tekst langs ærmerne, tryk på brystet, mønstrede designs og mange andre valgmuligheder. 
Mænd i alle aldre bruger de praktiske og stilrene sweatshirts. De gør det nemt for dig at blive klædt komfortabelt og moderigtigt på, og de kan bruges, uanset hvilken livsstil du har.

Crewnecks tillader dig at udvikle og skabe din egen personlige stil og image. Vælger du en klassisk helfarve, kan du bruge en T-shirt underneden med en kontrastfarve. 

Mulighederne er utallige, når du vælger sweatshirts fra vores moderigtige og kvalitetsbevidste sortiment.