Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt fra 299 kr.
Gratis ombytning
Dag til dag levering
Kundeservice: 98 18 18 39

Defend Paris

Det franske tøjmærke Defend Paris har i de seneste år haft stærk fremgang på tøjmarkedet. Med sit aggressive og provokerende udtryk, har brandet formået at skabe påklædning, som inspirerer unge til at kæmpe for det de brænder for. Det franske streetwear-mærke er grundlagt af Jeremy Douay, og startede ud som et projekt, han byggede op fra bunden med en gruppe af hans barndomsvenner.

Vis mere

Defend Paris virker måske i første øjekast, med sit logo som afbilleder den fuldautomatiske AK47 riffel, som om Jeremy Douay opfordrer til vold. Men selvom Defend Paris-kollektionen byder på streetwear med en stærk militærinspiration, ønsker Jeremy Douay ikke at opfordre til vold. Budskabet ligger i navnet, og det er præcis, det at forsvare, som er det væsentlige budskab bag Defend Paris. Mærket opstod som svar på den frustration og vrede, som har hersket på gaderne i Paris. Det er dog ikke bare frustration og vrede som dette ikoniske streetwearmærke vil identificere og tage form af. Det er også en glæde og en passion for at beskytte og bevare det, man har kært. Der er altså om noget, et stærkt budskab om anti-terror bag Defend Paris. Ifølge Jeremy Douay selv, er mærkets motto at give stemme til ungdommens idealer, og den dualitet mellem frustration og passion passer meget godt på det at være menneske, ung som gammel. Måske er det netop derfor, Defend Paris er blevet så populært, som det er på så kort tid.

  Gennemse Defend Paris kollektionen og find din gadeånd

Som det er typisk for mærker indenfor streetwear, har den rå kollektion fra Defend Paris et stort udvalg i sweatpants, t-shirts, hoodies, caps og forskellige jakker. Når du køber tøj fra Defend Paris, får du streetwear med attitude. På styles fra dette mærke indgår rå mærke med den russiske kalajsnikov-riffel eller blot teksten ”Defend Paris” ofte. For at se hvilket udtryk det udstråler, kan du gennemse vores sortiment indenfor caps fra Defend Paris lige her. På nogle af disse indgår det ikoniske Defend Paris mærke på forsiden af cappen, hvorimod andre modeller blot har teksten stående på samme placering. Med en cap fra dette modebevidste mærke, kan du vise dine idealer frem på en stilbevidst måde. Defend Paris har med sine mørke farver, sin camouflagemønstring og sit logo, som fremviser våben, et råt og kraftfuldt look. Med en kollektion som byder på denne type huer og ansigtsmasker, vil nogle måske fejlbedømme, hvad det er Defend Paris står for. Ser man nærmere på sortimentet, vil man hurtigt få øjnene op for, hvad det egentlig handler om. Tak for eksempel enkelte styles fra deres jakkeudvalg. Her ses den sædvanlige ”Defend Paris”-tekst ofte, men ned ad ryggen vil der kunne være skrevet en beskrivelse af, hvad det at forsvare vil sige. Her er meningen tydeligvis, at det at forsvare handler om at bringe retfærdighed, og at beskytte de svagest stillede, eller dem uden en stemme. Blot ét eksempel på et af deres tydelige, modige og fede budskaber.
 

Her findes unikt streetwear for enhver

Vi har et stort udvalg af varer fra Defend Paris. Med et så stort og populært mærke som det er, kan du med fordel tjekke vores kollektion igennem med jævne mellemrum. Dette, for at holde dig opdateret på det seneste udvalg inden for nytænkende streetwear. Sortimentet byder på alt fra tank tops og langærmede crewnecks i blandt andet gråtonede nuancer eller iøjnefaldende farver til forede jakker med lynlås og aftagelig hætte. Du kan også finde tasker med letgenkendelig ’Defend Paris’ tekst og ikoner.
 

Store navne har været involveret i mediedækning af Defend Paris

I de tidlige år, da Defend Paris var ved at vinde popularitet, havde Jeremy Douay et tæt samarbejde med Popsangeren Madonna, som ofte ville fremvise påklædning fra det franske streetwear-mærke. Samarbejdet, som foregik i 2013, opstod, fordi Madonnas daværende partner, den algeriske Brahim Zaibat, er en af bagmændene bag Defend Paris. Samarbejdet var gemt bag et stort hemmelighedsfuldt projekt under navnet #secretproject, og endte med at danne en stor mediekampagne for Defend Paris. Men også andre kendte navne har været med til at bringe brandet frem i mediernes søgelys. Prominente navne som både Rihanna, Chris Brown og Steve Aoki er også blevet overbevist af kollektionen fra Defend Paris, og går selv i tøj fra samme mærke. Skuespilleren Zachary Quinto, som blandt andet er kendt for sine roller som Sylar i tv-serien Heroes, og senere som Spock i sci-fi serien Star Trek, har ikke bare sat sit præg på filmverdenen. Han har nemlig også været med ved tegnebordet sammen med designerne bag Defend Paris, og har selv føjet designs til kollektionen.
 

Her handler du Defend Paris under gode vilkår

Når du handler hos 2Trendy behøver du ikke bekymre dig om, at betale fragt i dyre domme. Her har vi nemlig fri fragt over 299,- på alle ordrer. Bestiller du en trøje eller et par bukser som ikke passer, eller fik du en cap i julegave, som ikke var den rigtige farve? Så kan du få den byttet helt gratis. Vi har nemlig gratisombytning på alle varer. Så når du besøger onlinebutikken kan du bare indtaste dit ordrenummer og dit telefonnummer, så kan du få byttet dine varer til noget der passer dig bedre. Vi er også stolte over at have meget kort leveringstid på varer, du bestiller her fra onlinebutikken. Når du bestiller fra os, får du den luksus at have dag til dag levering. Man skal ikke være nødsaget til at væbne sig med tålmodighed, når man handler ved 2trendy. Har du spørgsmål til en vare du overvejer at bestille, har du problemer med at udføre betaling, eller er du i tvivl om handelsbetingelserne vedrørende din handel? Så kan du altid kontakte vores dygtige kundeservice og få svar på dine spørgsmål lynhurtigt.