Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt fra 299 kr.
Gratis ombytning
Dag til dag levering
Kundeservice: 98 18 18 39

Fila

Fila er et anerkendt og verdensomspændende brand, der har mere end 100 år på bagen som modemærke. På 2trendy finder du et moderne og spændende udvalg af modetøj til mænd fra Fila. Selvom brandet traditionelt set har været forbundet med sportstøj, så står Fila også bag innovative og spændende kollektioner til modemanden. Hvis du er på jagt efter spændende modetøj til mænd fra Fila, så finder du vores brede udvalg her på siden.
Fra sportswear til modebrand Fila er et af de tøjmærker, der stille og roligt har bevæget sig fra sportswear til modetøj – præcis som eksempelvis Asics og Nike. Det betyder altså, at du ikke blot får en tøjproducent med masser af erfaring; men også en tøjstil, der i høj grad er inspireret af sportsverdenen. Hvis du er vild med den atletiske streetwear, så er Fila helt sikkert et mærke for dig.

Fila har stolte traditioner inden for sportswear, og det er et tøjmærke, der blev startet helt tilbage i 1911. Med utallige verdensmestre og storhold som bærere af brandet ved de godt, hvordan det skal gøres. Men Fila er ikke kun sportstøj, for deres kollektioner kommer også med flotte og spændende eksempler på modetøj til mænd. Inspireret af sportens verden, naturligvis.

Fila tilbyder en bred vifte af modetøj til mænd; herunder de altid populære poloer, shorts og meget andet. De kommer med en perfekt blanding mellem modetøj og sportstøj, der passer perfekt til den typiske, danske modemands garderobe. Hvis du er på jagt efter nyt og spændende tøj til den næste fest – eller bare trænger til flere muligheder til hverdag – så er Fila det oplagte valg.

Hos 2trendy er vi altid på udkig efter nye og spændende mærker, der kan være med til at gøre vores forretning endnu bedre; og endnu mere indbydende for dig. Fila er et af de brands, der giver vores udvalg kant – og som er med til at gøre 2trendy endnu bedre. Husk at du altid får gratis fragt over 299,- og gratis ombytning, når du handler dit modetøj hos 2trendy.