Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Frakker

Det er ikke længere kun gamle mænd, der går i uldne trenchcoats, for i dag er det en lækker del af moden. En lækker velsiddende frakke er et must i din garderobe, hvis du er glad for der elegante og lidt lapsede look, der altid er moderne. Når fittet er rigtigt kan en frakke være med til at sætte kronen på værket i stedet for at være et irritationsmoment, fordi din jakke ikke passer til din stil.

Vis mere
En moderne klassiker

Ligesom sin lillebror, bomberjakken, har den klassiske frakke også rødder i militæret. Den originale model stammer tilbage fra flåden i det 18. århundrede, hvor sejlerne havde brug for en jakke, der kunne klare strabadserne på havet. Englænderne tog den maritime jakke til sig og udviklede den til det, vi kender som en klassisk frakke i dag. Frakken som vi kender den herhjemme er for rigtig mange det helt naturlige valg, når der skal købes vinterjakke og med rigtig god grund. I dag findes der nemlig jakker, der godt nok har rødder tilbage i flåden, men har fået et gevaldigt løft, så de passer perfekt ind i tidens trends og tendenser. Du kan få både klassiske frakker med kraven, der kan slås op mod vinden og kulden og lommerne til at varme hænderne i. Du kan også få andre og mere sporty eller modeinspirerede modeller, der kan bruges sammen med det, du har i din garderobe.

  Styling

Den helt klassiske frakke er en af de jakker, der er lettest at style. For med den fine form, det lækre materiale og det fantastisk alsidige udtryk kan du let bruge den sammen med det, der passer dig bedst. Bruger du jakken i foråret og efteråret, står de som oftest åben og det er her, du kan bruge den som en måde at understrege din stil. Et helt klassisk look med mørke bukser og en let strik over en skjorte bliver pludselig endnu mere lækkert, med en skøn, tung og varm blazerjakke med god længde. Parre du looket med et par lækre, tynde læderhandsker og en stilet lædertaske, er du klar til alt, hvad verden kaster din vej. Hvis du vælger en mere sporty model med hætte og lynlås, får du de samme dejlige egenskaber fra ulden, men uden at være helt så klassisk og genkendelig som modellen med krave og knapper. Her får du mere spillerum og plads til at bruge alle tangenterne, når du skal skabe et look, der vender hoveder. En lækker, strikket rullekrave er en af de oplagte løsninger, når du skal style frakken. Det er en skøn måde at holde dig varm og se godt ud på samme måde. Bruger du en sporty frakke sammen med et par armybukser og en grov vinterstøvle skaber du et fedt look fyldt med kontraster. Det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan du bruger dine frakker. Med en lækker og moderigtig uldfrakke har du frit spil til at style den, præcis som du vil.

  Prikken over i’et

Din jakke er det første folk ser, når de møder dig, derfor er det også vigtigt, at den afspejler, hvem du er og din stil. Derfor er din jakke også det sidste du tager på, inden du forlader dit hjem, den er prikken over i’et og derfor skal den være perfekt. Hvis det er vigtigt for dig, hvordan du tager dig ud i andres øjne, så spiller førstehåndsindtryk helt sikkert en stor rolle for dig – og møder du folk på vejen eller gaden, så skal både jakke, accessories og støvler spille max, så du giver præcis det indtryk du ønsker. Lige meget hvad du kalder din stil, vil en lækker frakke kunne tilføre lidt ekstra klasse. Derfor er det heller ikke en overraskelse for nogen, at stort set alle de store mærker – high fashion som high street – har mindst en uldfrakke på menuen, om det er en klassiker eller med et twist. Følg uldjakken gennem historien og join store mænd som premierministre og præsidenter, der har brugt frakken ud over jakkesæt så vel som jeans og støvler.

  Det rigtige fit

Når du skal ud og vælge en ny jakke, så er det alfa og omega, at den sidder præcis som den skal. For hvis ikke fittet er præcis som det skal være kommer et til at se sløset og rodet ud. Først og mest vigtigt, er det, at skuldersømmen sidder lige som den skal. Jakken må hverken stramme over skuldrene eller være for bred. Vælger du en frakke, der er for stor, kommer du let til at ligne en lille dreng, der har lånt sin fars jakke og det virker sjusket. På den anden side virker en for lille jakke, der ikke kan lukkes pænt og strammer over skuldrene også helt forkert. Det kommer let til at se ud som om du har taget på og ikke har fået købt en ny jakke, der passer siden. Når det kommer til stil og længde kommer der helt an på den stil du har og, hvordan du ønsker at bruge frakken. Det vigtigste er, at den passer dig og du føler dig tilpas i den.

  Frakker for alle hos 2trendy.dk

Hos 2trendy har vi altid et stort udvalg af de lækreste og mest moderigtige uldjakker og -frakker, så du har mange at vælge imellem, når du skal finde din favorit. Vi brænder for at sørge for, at du har det bedst mulige udvalg af lækre varer og får den bedste kundeservice, hvis du har spørgsmål om noget på vores side. Vi sørger for, at alle jakkerne på siden er af bedste kvalitet og design, der lever op til vores kunders forventningen, for det er det vi kan. Derfor har vi også et stort udvalg agf jakker fra de lækreste og mest trendy brands, der giver dig mulighed for at vælge mellem det, der er allermest hot lige nu. Samtidig er kvaliteten så høj, at du kan få glæde af jakken eller frakken mange år frem. Du kan altid være sikker på at vores udvalg byder på noget af hvert for enhver smag. Om du er til den helt klassiske frakke, den sporty model med lynlås og hætter eller måske en bomberjakke i uld. Vi vil gerne tilbyde vores kunder den bedste service, derfor tilbyder vi altid gratis fragt over 499,-, når du handler hos 2trendy.dk og er der lang tid til næste lønseddel, kan du altid vælge at dele din betaling op i mindre bidder med Viabill. Skal du give en gave, men er ikke helt sikker på, hvad der vil falde i god jord, kan du også finde gavekort herinde. På den måde kan din kammerat, far eller bror selv vælge det, der falder i deres smag. Vælg din favorit idag og vi sender den til dig på førstkommende hverdag. Bestiller du indenfor arbejdstiden afsender vi samme dag. Find din vinterfavorit og bestil allerede i dag, så er du vinterklar inden ugen er omme!