Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Fred Perry

fred perry aw 21

Fred Perry brandet er for dig, der gerne vil være både stilren og moderne samtidig med, at du udstråler, at du er sporty type, der ikke gider spilde din tid på kedeligt ’kontortøj’. Men sådan har det dog ikke altid været, og det er de færreste som rent faktisk kender historien og navnet bag brandet ’Fred Perry’.

Vis mere
Fred Perry

Navnet Fred Perry ringer sikkert en klokke hos de fleste, og du har sikkert stiftet bekendtskab med laurbærkranse-logoet, der er det helt store kendetegn for Fred Perry brandet. Men vidste du, at Fred Perry faktisk er en af de største brands indenfor sports- og afslappet hverdagstøj?

Fred Perry brandet startede med at sælge sportstøj i 1940’erne, og det famøse laurbærkranse-logo er blevet båret af store sportsstjerner som blandt andet Andy Murray og Bradley Wiggins. Fred Perry tøjmærket henvender sig dog langt fra udelukkende til sportsudøvere og store stjerner, for kollektionen indeholder i dag en lang række lækkert hverdagstøj, du kan bruge til at fra løbeture til byture.

  Hvem er Fred Perry?

Selvom navnet, Fred Perry, i dag forbindes med modetøj, så vil den ældre tennisinteresserede person måske huske, at Fred Perry faktisk var navnet på en berømt tennisspiller, som levede i 1900-tallet. Og som du måske allerede har gættet, så er det netop denne tennisspiller, som det moderne tøjmærke er opkaldt efter.

Fred Perry blev født i England i 1909 som søn af en uldspinner, men arbejderbaggrunden og de beskedne kår, han levede i under sin opvækst, forhindrede ham ikke i at blive en af historiens største tennisspillere.

Denne unge Perry skulle dog lige en tur forbi en karriere som bordtennispiller, hvor han faktisk opnåede stor succes ved allerede som 19-årig at vinde verdensmesterskabet. En bordtenniskarriere var dog ikke det, den unge Perry drømte om, og trods hans store succes besluttede han snart at skifte bordtennisbattet ud med dets mere kendte storebror.

Det viste sig at være en god beslutning, for ganske få år senere vandt den stadig unge Perry sin første Wimbledon-turnering. Dette var i 1934, og det skulle vise sig, at det også de to efterfølgende år var Perry, som kunne sætte sig på tronen som Wimbledon-mester.

Det udviklede sig til en lang og succesrig karriere for Perry, der i en årrække herskede som etter på verdensranglisten, og han forbliver den dag i dag en af de mest kendte og succesfulde tennisspillere i britisk tennishistorie.

  Det hele startede med et svedbånd

Historien om Fred Perrys tøjmærke er tæt forbundet med hans tenniskarriere, da det var i kraft af positionen som verdensstjerne, at en østrigsk fodboldspiller i 1940 henvendte sig til Perry med en idé. Idéen var at udvikle sportsudstyr, der kunne hjælpe bl.a. tennisspillere til at undgå gener fra sved.

Fred Perry tog ideen til sig, og snart så de første svedbånd dagens lys. Makkerparrets næste idé var at lave en t-shirt med knapper ved halsen, og denne blev straks en stor succes, da den blev introduceret ved Wimbledon i 1952.

  Fra svedbånd til verdensomspændende modeforretning

Det, der startede som et svedbånd, er i dag en af verdens største brands indenfor sportstøj, og det man på engelsk kalder for ’casual wear’ – altså en afslappet påklædning - det vi på dansk vil kalde for hverdagstøj.

Fred Perrys hverdagstøj omfatter i dag en bred vifte af produkter, og der er sket meget siden skabelsen af den første t-shirt. Fred Perry er i dag et verdensomspændende brand, der tiltrækker modeinteresserede købere i alle aldre.

I dag omfatter brandet alt fra sko til kasketter til skjorter. Du kan også få lækre hættetrøjer, t-shirts og sweatre – ja faktisk kan du sammensætte en hel garderobe ud fra det moderne udvalg af Fred Perry tøj. Derudover er den oprindelige Fred Perry Polo selvfølge også en del af sortimentet, hvor det stilrene retrolook er populært som aldrig før.

Den bredde vifte af produkter kendetegnes ved det lækre og stilrene design, som passer til både unge og ældre. Fred Perry designet præges desuden af få, lækre farver, der skaber et simpelt men derved også meget elegant look.

Fred Perrys sortiment kan bruges af alle, og du vil blive genkendt som ham med god stil, hvis du møder op på skole eller arbejde i en Fred Perry skjorte, sweater eller lignende. Samtidigt er det stilrene modetøj for dig, der sætter pris på god kvalitet, som kan følge dig mange år ind i fremtiden.

Den stilfulde laurbærkrans er det, der i særdeleshed binder Fred Perry kollektionerne sammen, og den er i dag et umiskendeligt symbol på modetøj i god og stilren kvalitet verden rundt.