Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Habitbukser


Hvor habitbukser engang var skabt til det formelle look, kan du i dag finde designs og snit på bukserne, som egner sig til enhver mand. Uanset hvilken livsstil du har, og uanset hvilken modestil der kendetegner din garderobe, er habitbukser et must.
Om du er til et løst snit, eller om du er ude efter at finde slimfit modeller, som lever op til dit image, kan du finde dine habitbukser hos os. 
Hos 2Trendy.dk forhandler vi et stort og eksklusivt udvalg af bukser med og uden pressefolder.
Vis mere

 

Habitbukser til rigtige mænd i alle aldre
Med busker i eksklusiv stil kan du selv vælge, om du ønsker et dressed down look eller en gennemført, elegant stil. Habitbukser egner sig til enhver mand, og du vælger selv, om du ønsker et look med eller uden pressefolder. 
De behagelige materialer på bukserne af blandt andet bomuld og polyester giver dig maksimal komfort. Du kan bruge moden på studiet, på jobbet, derhjemme og i fritiden. 

Vores smagfulde udvalg af bukserne gør det muligt at finde de styles, som matcher din garderobe og din stil. Hos os finder du både de moderigtige, ankelkorte modeller, og du finder de traditionelle habitbukser med klassisk snit. Er du til en casual stil, og skal bukserne bruges i fritiden, kan det være oplagt at vælge modellerne uden pressefolder. Pasformen er elegant og stilren, mens look af afdæmpet og dressed down. Har du derimod brug for habitbukser til jobbet, kan du finde de klassiske udgaver med de elegante pressefolder på fronten af begge bukseben.
  Vælg iblandt de populære modebrands
Uanset hvilken livsstil du har, kan du finde bukser med og uden pressefolder i højeste kvalitet hos os. Du kan blandt andet vælge habitbukser fra følgende modebrands:
Jack & Jones
Selected
Lindbergh 
Les Deux.

Ønsker du den gennemførte, elegante stil, kan du finde habitjakkesæt fra Lingbergh, hvor du finder bukser og jakke i komplimenterende stil og look. 
Er du specifikt på udkig efter habitbukser, kan du vælge imellem forskellige stilarter og pasforme fra de forskellige modebrands. 
Selvom du bærer habitbukser, behøver du ikke gå på kompromis med din komfort og fysiske frihed. Vi forhandler de bedste modeller på markedet i form af ”comfort pants”. Her får du det maskuline og stilfulde look, samtidig med at bukserne er designet af det mest behagelige stof. Disse bukser er skabt af kombinerede kvalitetsmaterialer. Når du vælger model med elastan, får du habitbukser, som giver sig efter din krop og dens bevægelser, så du får frihed og optimal bevægelighed. 
  Pasforme og farver til den moderne mand
De bedste habitbukser er dem, som sidder rigtigt på din krop, og som komplimenterer din stil. Du finder forskellige snit på bukserne. Slimfit-pasformen findes på mange af bukserne. Dette snit fremhæver habitbuksernes design med de elegante pressefolder samt stilrene look. 
Du finder bukserne fra størrelse 46 (XS) og op til størrelse 56 (XXL). 
Dette gør det muligt for enhver mand at blive klædt stilrent og modebevidst på. Du vælger selv, hvor markant et look du ønsker på dine bukser. Er du til den klassiske og traditionelle stil, finder du smagfulde bukser med gråmeleret eller sort helfarve. 
Holder du af farver, og har du en garderobe med mange forskellige nuancer, kan du finde habitbukser i forskellige, moderne helfarver. Du kan blandt andet vælge mellem marineblå, meleret sandfarve, mørkegrøn eller lyseblå.  
  Skab stil og karakter med habitbukser 
De elegante og maskuline bukser er et must i enhver mands garderobe. Du får brug for elegante og stilede bukser, når du skal til jobsamtale, til fødselsdag, eller når du ønsker at dresse up på en hverdag. 
Med de mange valgmuligheder i forhold til pasform og snit kan du skabe og udvikle din egen, personlige stil. Bukserne er tidløse og klassiske. De kan bruges hele året, og de kan være ligeså elegante sammen med en casual T-shirt som med en stilren skjorte. 
Du kan skabe din egen stil med det tilbehør, du vælger at bære sammen med de moderigtige bukser. Har du brug for skabe ekstra karakter omkring dit outfit, er et bælte det perfekte tilbehør. 
Vil du bruge habitbukserne i uformelle sammenhænge, kan du bære dem sammen med en pullover og et par sneakers. 
Fordelene ved de moderne habitbukser er, at de er skabt til den aktive mand. Selvom de er elegante, er de samtidig praktiske og kan have forskellige funktioner. Du finder bukserne med og uden lommer. 
  Find habitbukser som matcher din livsstil
Det store udvalg af bukser gør det muligt at skabe det personlige look. Hos 2Trendy.dk er det muligt for enhver mand at finde tøj til hverdag, studie, job og fritid. Vores store udvalg af styles og brands henvender sig til forskellige, personlige behov. 
Du finder habitbukser i alle prisklasser. Med bukser til konkurrencedygtige priser kan du blive moderigtigt klædt på uden at skulle bekymre dig om dit tøjbudget og uden at gå på kompromis med kvalitet. 
Fra mand til mand vil der være forskel på, hvor meget og hvor ofte der er brug for de elegante bukser med pressefolder. Vores budgetvenlige styles kan bruges til at udvide din eksisterende garderobe, eller du kan få mulighed for at købe dine første habitbukser.
Design dit image med habitbukser fra 2Trendy.dk
Habitbukser er karakterfuld og stilbevidst mode. Det er maskuline bukser, som er designet til at skabe stil og vække opsigt. I vores udvalg kan du med garanti finde de styles, som komplimenterer og understøtter dit image. 
Det er moderne at eksperimentere med farve og kontraster. Du får masser af muligheder for at udvikle din personlige garderobe, når du både kan vælge forskellige pasforme, snit og farver på bukserne. 

De ankelkorte bukser er populære og moderigtige modeller, som egner sig perfekt i kombination med farvestrålende herrestrømper. 
Habitbukser adskiller sig fra jeans. Det er bukser, som også har til formål at afspejle smag og selvbevidsthed. Dette kan du komme til på moderigtig vis med vores udvalg af forskellige styles. Du behøver hverken leve en bestemt livsstil eller have et særligt erhverv for at kunne bære bukser med pressefolder.  
Det skarpeste look skaber du, når du føler dig komfortabel og tilpas med dine elegante og maskuline bukser.