Næste forsendelse: Timer - Min. og Sek.
Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt fra 299 kr.
Gratis ombytning
Dag til dag levering
Kundeservice: 98 18 18 39

Helly Hansen

Helly Hansen er indbegrebet af norsk kvalitet. Og så er det lækkert og stilrent. Hver gang. Det kan man tydeligt se på de varer, vi har fra det verdenskendte mærke her hos 2trendy. De designs du finder her, er holdt i det simple, og passer perfekt til dig, som kan lide et casual look – men uden at det bliver for kedeligt. Og det er lige netop det, som de gør så godt. Helly Hansen formår som altid at kombinere det afslappede med det stilrene og passer fint til den moderne mands garderobe.
Vis mere
Helly Hansen – et casual og stilrent look  

De produkter, vi sælger fra mærket her, er som sagt simple, men selvom de fleste af varerne har en casual udstråling, så betyder det ikke, at de ikke kan bruges til mere festlige arrangementer. Her tænker vi specielt på deres t-shirts og hoodies, som formår at mixe det stilrene og casual på en sådan vis, at de egner sig til mere end bare almindelig hverdagsbrug. Og det er en bedrift at kunne skabe sådan noget tøj. 
Så det Helly Hansen-produkterne gør specielt godt er, at det er nogle du altid kan have på. Om det er i byen, om det er på en gåtur, om det er til hygge med vennerne, eller om det er til besøg hos svigerforældrene – det hele spiller. Om det er en lækker daybreaker eller en life stripe crew spiller ingen rolle – det hele går hånd i hånd med god stil. Selvfølgelig finder du også de mere praktiske items, som jakker og sved transporterende t-shirts med lange ærmer.


Helly Hansen: eksperter i jakker  

Vores Helly Hansen-jakker er i en liga for sig. Det er typisk Helly Hansen at lave jakker, der oser af kvalitet, men hvor de forskellige designs udstråler noget stilrent. Tager man et kig på vores lækre Helly Hansen Dubliner jakker, kan man ikke andet end at blive dybt imponeret over, hvordan et så simpelt design kan udføres så godt. 
På samme måde er vores Dubliner Down-jakker helt ikonisk stilrene og utrolig holdbare til lidt af det hele. Med de Helly Hansen-produkter vi udbyder, kan du være sikker på, at de er skabt til at være i holdbar kvalitet, men uden at gå på kompromis med design og muligheden for at matche ens personlige stil. Så både funktionsmæssigt, designmæssigt og stilmæssigt, er Helly Hansen brandet bare noget for sig selv. 
 

Derfor skal du vælge Helly Hansen


Vi vil her ridse op, hvorfor du i vores øjne bør købe vores Helly Hansen-produkter.

Kan bruges i alle kontekster. Helly Hansen er et af de mest allround apparel-brands fra Norden.  Stilrent. Det er Helly Hansen opsummeret i ét ord.  Simpelt, men stadig stilrent. Det er ofte det sværeste at gøre det simple særligt apellerende, men det formår Helly Hansen at gøre. Hver gang.  Kvalitet. Helly Hansen oser og skinner af kvalitet, når man kigger på deres varer. Og det er så sandelig også god kvalitet, man får, hvis man vælger et item fra en af deres kollektioner.  Historie. Helly Hansen har eksisteret i over 130 år, hvor kvalitet og præcision har været nogle af nøgleordene. Det ser man meget tydeligt i deres produkter i dag.