Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Jack & Jones

Alt det fedeste tøj fra Jack & Jones

Jack & Jones har været et super populært mærke gennem rigtigt mange år, og de seneste år er det blevet endnu mere populært end nogensinde før.

Vis mere
Side 1 of 5
Dansk og Italiensk design

Mærket Jack & Jones er et dansk mærke, som hører under den populære Bestseller koncern. Det er et af de mærker, som for alvor har sikret Bestseller en kæmpe succes i modeverdenen. Det meste af deres tøj er designet af de bedste italienske modedesignere, og deres jeans bliver produceret på egen jeansfabrik i Italien. Dette har også gjort, at Jack & Jones både kan levere moderigtigt tøj i en fantastisk kvalitet, men samtidig holde priserne forholdsvis lave. Du får dermed moderigtigt tøj til billige penge, når du vælger produkter fra Jack & Jones. Det er også en af grundene til deres store succes. De nye kollektioner er federe end nogensinde, og mange modeeksperter og bloggere har rost disse kollektioner til skyerne. Jack & Jones har formået at skabe rigtigt flot casual wear, så du kan se cool og afslappet ud, samtidig med at du er fin i tøjet. Du kan både bruge tøjet til hverdag og fest. Derfor er casual wear blevet så moderne, og Jack & Jones er et af de absolut førende mærker inden for casual wear til mænd. Det har nemlig altid været deres mål at producere lækkert og alspappet tøj til yngre mænd, så du kan bruge tøjet til alle lejligheder. Mænd vil nemlig gerne have noget flot og afslappet tøj, så de ikke behøver skifte tøjet hele tiden.

  Stort udvalg af flotte jeans

Skal man vælge en ting, som Jack & Jones er ekstra kendt for, så er det deres jeans. De har et kæmpe udvalg af smarte jeans med et nutidigt og moderne udtryk. De italienske designere har for alvor ramt plet med deres jeans, som passer lige ind i den danske mode, når det er aller bedst. Og dansk og italiensk mode er begge verdenskendt for deres cool produkter, og med jeans fra Jack & Jones får du det bedste fra begge verdener. Om du er til slim fit jeans, bukser med huller eller klassiske jeans, der er simpelthen noget for enhver smag. Tjek alle de nye modeller ud på shoppen og vælg mellem dine favoritter. Jeans er noget af det vigtigste for din stil, så du må aldrig gå ned på flotte jeans. Derfor har jeans også første prioritet hos Jack & Jones, og det er hele kernen i deres koncept. Samtidig er Jack & Jones jeans langt billigere end mange af de andre moderigtige jeans på markedet.

  Shorts fra Jack & Jones

Jack & Jones er dog også kendt for at lave de sejeste shorts på markedet. De fleste af dem bliver også lavet på den moderigtige italienske fabrik, og designet af de samme verdenskendte modedesignere. De har formået at tage shorts til et helt nyt niveau, hvor de både er fine, klassiske og afslappede på samme tid. På denne måde kan du pludselig bruge dine shorts til pænt brug og fester, ligesom du kan bruge til skole og arbejde. Skal du en tur i vandet, så tjek de nye fede svømmeshorts i kollektionen. Her er moden en blanding af klassisk italiensk design kombineret med den amerikanske surfermode. Tjek de afslappede og stilrene badeshorts ud i dag, der er masser flotte modeller på vores shop.

  Stilrene og maskuline chinos

Chinos har for alvor fået deres gennembrud, og dette er med god grund. Med nogle stilrene og maskuline chinos fra Jack & Jones, så er du virkelig klar til at imponere vennerne med et elegant og voksent udtryk. Skal du træde ind i de voksnes rækker med stil, så kan du ikke undvære nogle seje chinos fra Jack & Jones. Det sikrer en helt anden eksklusiv og voksen stil, og det er virkelig blevet moderne de seneste år. Derfor har Jack & Jones udviklet endnu flere flotte chinos, så du kan vælge mellem et stort og flot udvalg på vores shop. Trænger du til at få opgraderet stilen, så tag et kig på dem allerede i dag. De kommer i flere seje farver og modeller, så du kan tilpasse det til din helt personlige stil og resten af din garderobe.

  Jack & Jones trøjer til den moderne mand

Når moden skal være i orden, så er det vigtigt med nogle karakteristiske og flotte trøjer. Trøjen rammer nemlig altid i øjnene på folk, og den virker som et blikfang og får meget opmærksomhed. Du må derfor aldrig gå ned på flotte trøjer, da det kan ødelægge din stil. Jack & Jones har naturligvis også et kæmpe udvalg af den nyeste mode inden for trøjer til mænd, og i sær den nye sweat hoodie kollektion rammer moden perfekt. Med en sej sweat hoodie rammer du stilen casual wear helt perfekt, hvilket er højeste mode. Se også alle de andre seje trøjer fra Jack & Jones, og find en model lige efter din stil. Tjek også den nyeste kollektion af langærmede T-shirts ud, dette er også essensen af casual wear, når det er bedst.

  Jack & Jones T-shirts

Skal du have en flot T-shirt, så er Jack & Jones også klar med nye seje modeller, som passer perfekt ind i moden. De fleste af modellerne er med den klassiske runde hals, som rammer nutidens trend. Den nye kollektion af T-shirts er afdæmpede på den fede måde, hvilket igen rammer målsætningen om casual wear, hvor det skal være flot, stilrent og afslappet på en gang. Alle T-shirts er lavet i lækre materialer, som er figursyet til at fremhæve dine muskler. Det er T-shirts som holder sig pæne i lang tid, da de er lavet i de bedste materialer, som kan holde til at blive brugt igen og igen. Den nye kollektion dækker både over de almindelige korte T-shirts og de nye langærmede T-shirts.

  Nye seje og stilrene jakker

De nyeste jakker fra Jack & Jones er blevet modtaget fremragende af brugerne og eksperterne, da de rammer moden helt perfekt. Og i et koldt land som Danmark, så har du brug for en flot jakke, da du har denne på det meste af tiden. De nye Multi Quilted jakker er også i casual wear stil og har et banebrydende, ungt og samtidig klassisk look. Det bliver fuldent med en smart hætte, som er foret med fleece. Du får dermed en super behagelig og cool jakke med denne nye kolektion. Ellers er der også de nye denim jakker, som aldrig går af mode. Helt tilbage fra Beverly Hills var de højeste mode, og det er de bestemt igen. Ser du på mange af de store modeshows rundt i verden, så er denim jakker et fast indslag. De nye denim jakker fra Jack & Jones har et råt look, og får dig til at fremstå mere maskulin og rå, hvilket igen er helt i tidens ånd om den maskuline, rå og følsomme fyr.

  De nyeste kollektioner hos 2trendy

Hos 2trendy gør vi alt for at være først, når der kommer nye kollektioner fra Jack & Jones. Vi vil give vores kunder de bedste forhold, da vi ved moden betyder meget for vores kunder. Derfor kan du roligt regne med, at du altid finder de nyeste kollektioner her på vores shop. Dette gælder selvfølgelig også alle vores andre mærker, hvis du vil kombinere din stil med vores andet flotte udvalg. Vores mål er derfor at have alt det smarteste tøj først, så du kan finde det hele på vores shop. Tag er kig på alle vores produkter og bliv inspireret.

  Jack & Jones udsalg

Vil du gøre et kup, så har vi af og til udsalg på Jack & Jones her hos 2trendy. Du kan dermed spare rigtigt mange penge, hvis du besøger shoppen på det helt rigtige tidspunkt. Det er ofte når vi skal have solgt ud i en kollektion, så der er plads til de nye varer. Vi tilstræber altid at være billigst, så du får mest mulig mode for pengene. Besøg derfor vores shop med jævne mellemrum, hvis du vil gøre et rigtigt godt kup. Husk du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så bliver du informeret om alle nyhederne og de bedste tilbud. På denne måde kan du få glæde af vores super tilbud før alle andre, så der er mange gode grunde til at modtage vores nyhedsbrev. Her bliver det ligeledes annonceret, når der starter udsalg på Jack & Jones kollektioner.

  Stærkere og mere stilet end nogensinde fø

Jack and Jones er noget af det mest erfarne og solide når det kommer til design og udvikling af modetøj til mænd. Du kender dem, men det er ikke sikkert, at du ved hvor dygtige de rent faktisk er nu. Dyk ned i deres nyeste kollektioner hos 2trendy og bliv imponeret over både designs, pris og kvalitet!

 

Jack and Jones er ikke bare et stort og uoverskueligt udvalg af forskellige over- og underdele. Det er dedikerede linier og temaer, som giver dig specifikke valgmuligheder til dit outfit alt efter hvilket mood, hvilken anledning eller hvilken style du går efter. Jack and Jones har det hele og du får det serveret i fede serier. Med Jack and Jones kan du være helt tryg, når du skal vælge og sammensætte nyt outfits. Fra top til tå kan Jack and Jones levere dele, som tilsammen giver lige præcis det udtryk du ønsker.

  Jack and Jones for alle!

Jack and Jones har revolutioneret sig selv og taget mange skridt op ad stien for at få et mere komplet og lækkert udvalg af kvalitetstøj til den modebevidste mand. Hos 2trendy arbejder vi tæt sammen med Jack and Jones for hele tiden at have de nyeste og fedeste varer fra de mange kollektioner. Uanset om du leder efter cool streetwear, casual outfits eller et elegant udtryk, så er du i trygge hænder med Jack and Jones.

 

Du kan altid regne med, at der er masser af værdi for pengene når du vælger tøj fra Jack and Jones kollektioner. De mange års erfaring, udvikling og produktion som Jack and Jones har på sig, gør at de er mere end eksperter når det kommer til at effektivisere alle parametre for at give dig den skarpeste pris overhovedet muligt. Det er sjældent, at du kan få så gode varer til så skarp en pris, som det er tilfældet med Jack and Jones. Tag et kig ud over udvalget, og bliv forbløffet over de mange muligheder. Du kan få et væld af forskellige jeans, t-shirts, skjorter, sko og meget mere. Produkterne er mange og kombinationsmulighederne er nærmest uendelige. Vælg en stil og gennemfør dit outfit med Jack and Jones fra top til tå.
 

Denim i lange baner!

Jack and Jones har et gigantisk udvalg af denim varer. Du kan få jakker, skjorter, shirts og jeans i denim. Det giver dig muligheden for at blive klædt i denim fra top til tå. Denim er ikke bare denim. Når et stykke denim bliver til er der mange knapper at skrue på, og med Jack and Jones kan du få denim med forskellige toner, trashdetaljer, ripped finish og meget mere. Det betyder også, at du både kan gå med en afslappet eller mere elegant stil indenfor denim-look.

 

Hvis du ikke er til denim, har du også masser af muligheder i andre styles. Jack and Jones er eksperter i lækre chinos og du kan altid få en fed skjorte eller t-shirt, som fuldender dit outfit. Og glem ikke accessories, når du fuldender dit outfit. Det helt rigtige ur, armbånd eller andet accessorie kan gøre dit look mere end perfekt.
 

Alt fra strik til bomber jakker

Når man er så dygtig, så erfaren og så stor som Jack and Jones er, så kan man uden at miste fokus gøre sig til eksperter på mange områder indenfor herremode. Vores modeeksperter her hos 2trendy.dk holder hele tiden et vågent øje med de nye kollektioner sådan, at du er sikker på at få det størst mulige udvalg af de fedeste styles.