Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Jason Markk

jason markk aw 21

Vi har, mere eller mindre, alle prøvet at købe et par flotte og smarte nye sneakers som bare skal vises frem med det samme. Inden vi overhovedet har nået at forlade hjemmet i de nye sko, har vi formået at snavse dem til. Måske har vi endda allerede fået permanente streger og skader på dem. Her kommer Jason Markk os til undsætning. Brandet tilbyder rengøringsudstyr til dine nye eller gamle sneakers, der kan fjerne snavs, sorte streger og andre skader, som du absolut ikke ønsker på dine nye sko.

Brandet blev grundlagt for over 10 år siden i 2007, af manden der ligger navn til brandet, nemlig Jason Markk. Brandet har siden haft stor succes med salg af rengøringsprodukter til sko og sneakers. Jason Markk kan findes foruden her på siden, i mere end 2.000 butikker, i over 30 lande verdenen over. Brandet er den dag i dag, kendt for at være det bedste når det kommer til skopleje i topklassen. Målet er at opfylde sneaker brugeres ønsker og behov, ved at være kreativ og mere innovativ. Missionen er at blive verdens mest betroede og anerkendte brand, når det kommer til skopleje, tilbehør og rengøringsudstyr til sneakers.

Jason Markk sikre dig altid rene sneakers

Takket være Jason Markk, bliver vi ikke længere nød til at gøre brug af husholdningsmidler eller andre rengøringsløsninger, som kan indeholde hårde kemikalier, til at rengøre vores nye og elskede sko. Hos Jason Markk finder du blandt andet skorenser, børster, fiber håndklæder, sprays og mere. Prøv eksempelvis Jason Markk wipes, som hurtigt og nemt kan fjerne sorte streger der af og til kan opstå på dine nye sko. Brandet tilbyder lækkert og super effektivt udstyr, som både er rart at have liggende i hjemmet, men også er nemt at have med i tasken, når du skal på arbejde eller en tur i byen. Således er du altid sikret følelsen af nye og lækre sko. Og skulle uheldet være ude, er du helgarderet med produkter fra Jason Markk i tasken. Jason Markk tilbyder kreative og innovative rengøringsudstyr og pleje til sneakers i høj kvalitet. Med produkterne er du garanteret et hurtigt, nemt og skinnede resultat. Hvad enten det er nye eller gamle sneakers du ønsker at pleje. Så glem alt om de gamle husmorregler og råd. Forkæl dine sneakers med Jason Markk i stedet.