Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt fra 299 kr.
Gratis ombytning
Dag til dag levering
Kundeservice: 98 18 18 39

Kortærmede skjorter

Stort udvalg af lækre og billige sommerskjorter

Skal du stå knivskarpt til sommerens varme dage? Så bør du helt sikkert kigge dette udvalg igennem. Her finder du både stribede, blomstrede og andre mønster.

Udover mønstre og look, finder du også lækre kvaliteter som "Viskose" som gør skjorten utroligt blød og behagelig at bære i den varme sommer. Vores kortærmede sommerskjorter er yderst populære - så du skal ikke vente længe for din størrelse er væk.

Vis mere
Side 1 of 2
Den kortærmede skjorte Vi kender alle den klassiske herreskjorte, som har været med til at definere herremoden i mange år. Den klassiske skjorte har de fleste modemænd da også hængende i skabet, og den hives frem til både hverdag og til fest. Men nu har den klassiske herreskjorte fået sig lidt af et løft eksemplificeret ved den kortærmede skjorte. Med en kortærmet skjorte bliver du hurtigt klar til byturen eller sommerfesten, og den passer perfekt til både jeans, chinos og shorts.

Hos 2trendy er vi vilde med den klassiske del af herremoden, og derfor finder du altid et flot udvalg af klassiske skjorter til mænd. Udviklingen inden for herremoden er konstant, og det nyeste skud på stammen er de kortærmede skjorter. Den kortærmede skjorte til mænd har samme gode pasform som en almindelig herreskjorte, men de korte ærmer gør den særligt egnet til sommeren og de mange timer ude i solen. En skjorte er nemlig blød og luftig, på trods af at den sidder tæt.

Hos 2trendy finder du herreskjorter fra alle de kendte danske og udenlandske brands. Vi har en mission om at kunne tilbyde det fedeste udvalg af modetøj til mænd, og det arbejder vi hårdt på hver dag. Her på siden finder du mange forskellige eksempler på kortærmede skjorter; både som en del af den klassiske herremode – og men også kortærmede skjorter, der passer perfekt til modemanden, som elsker den rå streetwear-stil.

Den kortærmede skjorte kommer i mange forskellige modeller, og det er vigtigt for os her på 2trendy, at du kan finde en moderne herreskjorte uanset din personlige stil. Her på siden finder du alt fra den tidsløse Oxford skjorte – til mere trendy skovmandsskjorter med mange farver. Uanset hvad du måtte efterspørge i din kortærmede skjorte, så har vi noget til dig. Den danske sommer gør noget helt særligt ved humøret, hvorfor det godt kan betale sig at have sommertøjet i orden. Og her bliver det ikke meget bedre, end en moderne og flot kortærmet skjorte, der fremhæver din overkrop på den bedste måde.

Hos 2trendy finder du et stort udvalg af modetøj til mænd, og vi er hele tiden på udkig efter nye brands, der kan udbygge vores moderne sortiment. Vi har en klar vision om at blive din foretrukne modetøjsbutik, hvorfor du også får en masse fordele, når du køber dit tøj hos os. Hos 2trendy får du nemlig altid gratis fragt over 299,- og gratis ombytning, så du altid er sikker på, at modetøjet passer dig. Hvis det er kortærmede skjorter, du er på udkig efter, så finder du hele vores udvalg her på siden.