Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Les Deux

Et tøjmærke som hurtigt tog fart

Om end Les Deux havde deres første kollektion på markedet i 2011, så startede brandet faktisk sit liv tilbage i 2009. Brandet blev startet op i den danske hovedstad af de to unge ildsjæle Virgil Nicholas og Andreas von der Heide, og de brugte hele to år på at gøre deres ide til en realitet – en realitet som i dag kendes i modeverdenen som Les Deux.

Siden da er det gået enormt hurtigt og Les Deux kan i dag findes i mere end 100 butikker her i landet, og brandet er sideløbende ved at vokse sig stort i udlandet.

Særligt Europa herunder Sverige og Tyskland har fået øjnene op for det danske mærke, og i dag ser man flere butikker i disse lande som med stor glæde forhandler Les Deux’ produkter. Ikke mindst er det til stor glæde for butikkernes besøgende – da Lex Deux er med til at gøre enhver stil helt kanon.

Målet for Les Deux stopper da heller ikke her, og de to ambitiøse danskere har planer om at føre Les Deux herunder deres trendy sweat, fede t-shirts og skjorter ud i langt flere lande i Europa – så langt flere kan pryde deres udseende med stilrent og elegant tøj!

Unge ildsjæle skaber stilet og innovativt tøj

De to designbevidste grundlæggere kommer fra forskellige baggrunde, men kan med det fælles projekt gå en lys fælles fremtid i møde. Begge grundlæggere er iværksættere, og har formået at skabe succesen parallelt med deres studie.

Andreas von der Heide studerer jura på København Universitet, og har involveret sig i nødhjælpsprojektet Eventure, samt løbet en ironman til fordel for kræftramte i Kræftens Bekæmpelses kampagne Team Omsorg. Virgil Nicholas læser på Handelshøjskolen i København, og har en fortid som blandt andet trendscout for livsstilmagasinet Euroman.

Sammen har de skabt en stor succes for Les Deux med deres minimalistiske og eksklusive look. Enkle detaljer, simple motiver, lækre tekstiler og en solidt koncept har taget mange danske modehjerter med storm.

De to unge herre har formået at trække deres erfaringer, engagement og iværksætterlyst over i deres tøjeventyr, hvilket i sidste ende medfører, at de gang på gang leverer super fede og trendy kollektioner, hvor alt er helt i top.

Les Deux er altså et brand, hvor du roligt kan vide dig sikker på, at alt tøj er af nyeste standard og at alle nye kollektioner med til at præge modebilledet. Leder du efter noget nyt til dine smarte jeans og bukser, elegante støvler eller noget helt tredje – så kan du med garanti finde et godt og sikkert match her på siden.

Kendis-effekten har gjort Les Deux populært i modeverdenen

En rigtig populær måde at markedsføre et tøjmærke på, er ved at koble brandet sammen med kendte ansigter – hvilket i den grad er lykkes for Les Deux. Tøjet er blevet båret af en lang række danske mediepersonligheder som Christopher, Medina, Anders Lindegaard, Morten Reesen og Niklas Landin

Den danske modestjerne har dog også haft succes med at lande på den amerikanske østkyst i form af Hollywood, hvor blandt andet Orlando Bloom er blevet set med én af Les Deux trendy caps. Les Deux er mildest talt et brand, som selv de største stjerner – både udenlandske og indenlandske - vil klæde deres krop med, og som ligeledes kan hjælpe dig med at opnå et lækkert look!

Kendis-effekten som Les Deux har skabt for dem selv, har i særdeleshed betydet, at mange modebevidste og stilfulde mænd er begyndt at tage brandet til sig, og i dag er det svært ikke at få øje på Les Deux i bybilledet uanset hvor i landet du befinder dig.

Produktsortimentet er udover caps primært bestående af bluser, jeans, t-shirts og forskellige strikvarer. Hele sortimentet er selvfølgelig produceret i materialer fra øverste hylde i form af eksempelvis egyptisk bomuld, som giver tøjet en stor komfort, og bevirker til den unikke pasform. Et eksklusivt og tidsløst look til den moderne trendsætter blandet med lækre og kvalitetsbevidste materialer er indbegrebet af hvad Les Deux står for.

Les Deux er et brand med sjæl

Selvom Les Deux endnu er et nyere tøjbrand, og ikke har samme økonomiske råderum som de helt store giganter, så er tankerne stadig på de, som ikke har så meget.

Blandt de to ildsjæle er der en stor tro på, at Les Deux kan være med til at gøre en forskel – og ikke kun på modescenen. Derfor har modeproducenten startet et projekt i Zambia, hvor de bygger én skole og sørger for at de lokale kan få en lysere fremtid.

Så hver gang du køber et produkt fra Les Deux går en andel til projektet i Zambia, så du er direkte med til at gøre en forskel for børn, der er dårligt stillede. Pengene går blandt andet til skoleudstyr, rene t-shirts og malaria vaccine til de små børn – og det kan vi alle stå inde for.

Skab et elegant og rent udtryk som en ægte mand

En af de helt store årsager til, at Les Deux i det hele taget er blevet så uhyre populær er naturligvis, at mærket gang på gang forstår at levere de lækreste og mest moderne produkter.

Les Deux formår altid at skabe et lækkert og rent udtryk og deres minimalistiske design giver dig et stilfuldt look, du virkelig kan være stolt over. Ikke mindst så kan Les Deux med garanti give dine outfits et solidt spark i den rigtige retning, så du kan opnå lige netop det udtryk, du leder efter.

Her finder du et brand med det nyeste og mest moderne udtryk, som hurtigt vil give dig et klassisk look som en ægte mand. Skal du i gang med at opbygge en solid herrestil – eller vil du gerne bringe det bedste frem i dine nuværende outfits – så kan du finde det helt rette supplement her.

Tøj fra Les Deux går godt til mange henseender, og du kan fint finde tøj fra brandet, som passer perfekt ind i en elegant tailoring stil i form af eksempelvis stilfulde skjorter. Det kunne være et godt valg til din næste bytur, på arbejdspladen eller måske bare, til hvis du ønsker at se lidt mere stilet og godt ud i din hverdag.

Er du på udkig efter noget mere afslappet og rolig, så kan Les Deux også hjælpe dig med fede t-shirts og sweats, som giver dig et lækkert, afslappet og casual look.

Uanset hvad du har brug for – og uanset hvad du vælger – så kan du altid være sikker på at opnå et elegant og klassisk look med Les Deux. Brandet her forstår nemlig at holde en helt og stilet linje, og det vil hurtigt gøre dig til en lækker fyr med forstand på fedt tøj!

Dansk kvalitet du kan stole på

Danske varer er noget, vi alle kan lige – og det gælder også, når det kommer til tøj.

Dansk kvalitet er nemlig til at stole på, og det er naturligvis også tilfældet, når vi taler om Les Deux. Her får du nemlig tøj af lækker og stærk kvalitet produceret af de bedste materialer, så du virkelig kan ligne dig bedste hver eneste dag.

Alt tøj fra Les Deux er i god kvalitet lige ned til sidste detalje, og det er noget, der kan give dig ro i maven. Her får du kort og godt et produkt, så kan stole på – så du ikke behøver bekymre dig efterfølgende.

Leder du efter et stilbevidst tøjmærke som har alle de gode egenskaber i form af høj kvalitet, lækkert design og solide priser, så er du altså kommet til det rette sted. Her på siden finder du alt det, du har ledt efter!

Fuldend din stil med tøj og produkter fra Les Deux

Les Deux laver foruden tøj også en stor kollektion at stilede, klassiske og elegante herreure, som kan være med til at fuldende din stil. Og det er lige netop en ting, du bør fokusere på, når du skal sammensætte dine outfits; at fuldende dem og gøre dem komplette, så de spiller hele vejen igennem.

Et outfit, hvor du bare mixer nyt med umoderne – eller mangler dele – giver dig aldrig det komplette og smarte udseende, du virkelig ønsker.

Her kan det derfor være en god ide at tage et kig på moderne accessories til mænd, så du kan få detaljerne på plads sammen med dit tøj. Hertil er det naturligvis vigtigt, at dit tøj er særligt smart og trendy – og her kan Les Deux være din redning.

Med tøj og accessories fra Les Deux får du ikke blot en komplet og smart stil – men også i stil af højeste standard. Mærket er nemlig kendt for sit elegante udtryk, der hurtigt vil give dig en charmerende og fed udstråling. Brandet bliver set på i bybilledet som en frontløber, når det kommer til elegant stil – og folk vil hurtigt bemærke dig, hvis du klæder dig i nyt tøj fra Les Deux!

2trendy og Lex Deux giver dig alle mulighederne

Hos 2trendy har vi en klar vision. Vi vil være din foretrukne online webshop for eksklusivt og trendy herretøj. Vi vil kunne levere et eksklusivt udvalg fra de brands, der er brandvarme på den danske modescene – og vi vil gøre det til lave priser og til en solid service.

Når du har taget en rundtur i vores virtuelle tøjbutik, og besluttet dig for dine favoritprodukter fra Les Deux, så tager vi os efterfølgende godt at dit indkøb og sørger for, at det hele bliver leveret til din dør – så du er klar til at se lækker ud.

Med Les Deux kan du være sikker på, at du opnår lige netop det look, der skal til for, at du kan ligne en ægte mand og en sand vinder. Tøjet har en solid kvalitet og en lækker stil, og mærket er altid med helt fremme, når det kommer til nye moderne udtryk. Således kan du altså vær sikker på, at Les Deux får dig til at se lækker og trendy ud – og det vil give dig en sikker udstråling, som andre vil bemærke!

Så hvad venter du på? Få tjekket vores kæmpe sortiment ud og find lige netop det eller de produkter fra Les Deux, som kan gøre en forskel for dit image!