Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt fra 299 kr.
Gratis ombytning
Dag til dag levering
Kundeservice: 98 18 18 39

Lindbergh


Lindbergh er et tøjmærke, der er inspireret af historien om Charles Lindbergh. Selve navnet Charles Lindbergh lyder bekendt i mange menneskers ører, og det er der en grund til: Han var nemlig den første der fløj over Atlanterhavet, og det gjorde han helt for sig selv.
Han var en ægte amerikansk helt, der udviste et mod, som har gjort ham kendt verden over, og det endda i hans egen tid, og legenden lever stadig.
På den måde kan man sige at tøjmærket Lindbergh også er lavet til mænd, der vil skille sig ud. Men Lindbergh-mærket er ikke blot inspireret af historien, både blazere, bukser og t-shirts oser af maskulinitet og inspiration fra mange sider – både militæret, sporten og lidt italiensk ekstravagance.
Med andre ord er der tale om moderne herretøj med kant, der både går til afslappede og formelle lejligheder.
Lindbergh – lækkert kvalitetstøj til flere stilarter
Om du er til fede blazere, rå chinos, eller t-shirts med print, så er der fokus på det innovative design, som også virker tidsløst og som passer til dem, der sætter pris på den gode stil.
Derfor skal du ikke høre noget ondt for at give efter for fristelsen og kaste dig ud i skamløs selvforkælelse med dine helt egne sammensætninger af Lindbergh.
Står du og mangler noget frisk sommerbeklædning, eller beklædning der går året rundt? Hvis du vælger Lindbergh, så kan du glæde dig over både at kunne iklæde dig mode, der går til den kommende sæson, men også designs der trækker opmærksomhed hele året rundt.
Hold dig endelig ikke tilbage, der er nærmest uendelige muligheder for at sammensætte både stilarter og farver; Find din helt egen måde at gøre det på.
Lindbergh – til den moderne mand i alle aldre
Lindbergh byder på yderst lækre designs til tidens modebevidste mand. Mærket er selve definitionen på den gode smag og stil, der pryder gentlemanden, der ved, hvad han står for, og hvordan han skal tage sig ud og klæde sig på for egen og for andres skyld.
Skal du en tur i byen med vennerne, så sæt en t-shirt sammen med et par chinos, og du er klar til at give den gas.
Skal det være lidt finere, så vælg en blazer til at supplere din påklædning, og stilen er gennemført.
Hvis du vil gå all-in på stilen, så er der de regulære jakkesæt, der i sig selv oser af god stil og kvalitet, og som kombineret med en skjorte og et slips gør dig til enhver svigermors drøm om den perfekte gentleman.
  Plads til både at være formel og casual
Hvis du hører til typen, der går i jakkesæt på arbejde, så kan Lindbergh også her levere varen. De elegante sæt er det perfekte match mellem trenden og den klassiske stil.
Jakkesættene er både enkle og moderne, men i særdeleshed også tidsløst, forstået på den måde, at du kan bruge det igen og igen, i flere år – men uden at sættets modernitet fortager sig.
Hvis du er til det klassiske, så er det sorte et oplagt valg, men er du modigt anlagt – og ved hvad der går godt til sættet, så kan du faktisk gøre det i hvidt. Det vigtigste er, at det sidder perfekt, hvilket også er grunden til at sættene findes i alle størrelser og pasformer.
Så ifør dig et jakkesæt, og imponer din svigermor, eller inviter dit hjertes udkårne på en umotiveret tur i byen.
Eller brug jakke og bukser for sig, det kan du nemlig også slippe af sted med, hvor det stadig ser godt ud til forskellige lejligheder.
Så det er bare om at komme i gang med at forny garderoben, nu hvor sommeren står for døren, og med Lindbergh har det sjældent været nemmere at koble stil med kvalitet.
  Køb Lindbergh online på 2trendy.dk
Her på 2trendy finder du et stort udvalg af lækre og stilsikre designs fra det danske mærke. Du finder derfor alt fra t-shits og chinos til jakkesæt.
Lindbergh har stort set alt, hvad hjertet kan begære i deres kollektioner, så hvis du f.eks. leder efter det perfekte par shorts med matchende t-shirt til sommer, så bør du se nærmere på disse fra Lindbergh. 

Passer tøjet ikke? Bare rolig - det er der råd for! Her hos 2trendy.dk tilbyder vi nemlig både fragt fra 0 kr. og gratis ombytning. Så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, som arbejder stenhårdt hver eneste dag for at give dig den absolut bedste oplevelse, når du handler hos 2trendy