Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Longline

Du kender helt sikkert til fænomenet over-sized; altså når modetøjet produceres, så det er for stort. Det er nemlig blevet super moderne med de såkaldte over-sized og longline tees. Det er modetøj til mænd med ekstra længde, og her på siden har vi samlet vores udvalg af longline tees og skjorter. Hvis du er på udkig efter en ny t-shirt eller skjorte med ekstra længde, så finder du det her på siden.
Ekstra længde giver et unikt look Hvis du ikke har prøvet en longline t-shirt eller skjorte endnu, så kan det måske være svært at se charmen ved det – men den ekstra længde på trøjen eller skjorten giver et helt unikt look. Den ekstra længde på overtøjet får dig nemlig til at se både højere og slankere ud, hvilket er en stor fordel – særligt hvis du ikke er så høj. Der har ikke været mange eksempler på longline tees på det sidste, men inden for den seneste tid er det blevet utroligt moderne.

Hos 2trendy finder du eksempler på longline t-shirts og skjorter fra mange kendte mærker – og vi har longline modeller i mange forskellige stilarter; eksempelvis både streetwear og den klassiske del af herremoden. Uanset hvilken stil du måtte sværge til, så finder du altid moderne longline modeller her. Den moderne longline model kan bruges i mange forskellige sammenhænge – og passer til både jeans, shorts eller chinos.

Hos 2trendy har vi en vision om at blive din foretrukne partner, når det handler om modetøj til mænd. Du får derfor også altid en masse fordele, når du køber dit tøj hos 2trendy; eksempelvis gratis fragt over 299,- og gratis returnering. Vi tror nemlig på, at det skal være nemt at købe modetøj til mænd. Hvis du er på udkig efter den seneste herremode, så finder du altid et opdateret og billigt udvalg hos 2trendy.