Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Lyle & Scott

lyle & scott aw 21
Lyle and Scott giver dig et stort udvalg af moderne tøj med brandets velkendte og stilfulde enkelthed. Lyle and Scott laver tøj til dig, der gerne vil gå moderigtigt klædt, men på samme tid ønsker at bevæge dig rundt med en stilfuld diskretion, som ikke tiltrækker for meget opmærksomhed. Denne diskrete elegance er kendetegnet for Lyle and Scotts brede kollektioner, der byder på rigtig mange spændene og lækre designs.
Vis mere
Historien bag
Lyle and Scotts brede kollektion har en stor historisk ballast bag sig, der med sine mange år på bagen har været omkring lidt af hvert. Brandets lange historie strækker sig nemlig helt tilbage til 1874, hvor de to grundlæggere, Lyle og Walter Scott, besluttede sig for at gå sammen og låne nogle penge til at starte en forretning i deres hjemland, Skotland. Det lykkedes de to kompagnoner at skrabe 800 britiske pund sammen til at starte for, hvilket dermed blev startskuddet på det, der skulle vise sig et blive et yderst omfattende og populært modeeventyr. 

Lyle and Scott brandet har originalt været kendt for deres såkaldte knitwear – altså tøj der er strikket på gammeldags manér. Brandet blev især kendt, efter deres kollektion til golfspillere blev lanceret i 1967, og siden da har nogle af verdens største golfspillere båret Lyle and Scotts populære kollektioner ved de store golfturneringer verden rundt.

Lyle and Scotts popularitet spredte sig også hurtigt til andre sportsgrene, og brandet bæres i dag af mange store navne inden for sportens verden. Blandt andet er brandets polotrøjer populære blandt sportsudøvere, og deres simple men elegante T-shirts passer godt til alle, som gerne vil se godt ud selv med sveddryp og prustende lunger. 
  Fra golftøj til lækkert modetøj
I 2001 rykkede Lyle and Scott deres hovedkvarter til London, en af verdens modehovedstæder, og siden da har brandet udviklet sig til at have meget mere end bare sportstøj på hylderne. Lyle and Scott designets sporty look finder du stadig, men store dele af kollektionen handler i dag om alt andet end sport, og du vil finde mange forskellige designs, der er de store catwalks værdige. 

Brandet satsede gennem disse designs på at tiltrække et yngre og mere modebevidst publikum. Dette kom især til udtryk gennem deres vintage-kollektion fra 2003, der hurtigt blev en massiv succes blandt modeinteresserede verden over. Blandt andet er flere TV-kendisser blevet set i Lyle and Scotts stilfulde klæder i årene efter vintage-kollektionen fremvisning, og store musikstjerner som drengene fra indie-rockbandet, Arctic Monkeys, har givet den gas på verdens store musikscener iført styles fra Lyle and Scott. 

Lyle and Scott er dog forblevet populært inden for sportens verden, hvor store stjerner som bl.a. Christiano Ronaldo er blevet set bære tøj fra Lyle and Scotts kollektioner. Siden deres succes med mere ungdommeligt modetøj har Lyle and Scott nemlig ikke set sig for fine til at fortsætte udviklingen af deres kollektion til golfspillere og andre sportsudøvere, og brandet kan således fortsat findes på svedende kroppe rundt omkring på verdens store golfbaner. 

Golfkollektionerne og modekollektionerne går hånd i hånd hos Lyle and Scott, hvilket har ledt til stor international succes for brandet. Lyle and Scotts kollektioner kan således findes i butikker verden over, og brandet har sågar deres egne butikker i flere af verdens hovedstæder og andre storbyer. 
  Den moderne kollektion med tøj til alle begivenheder
Det, der kendetegner Lyle and Scott brandet, er den karakteristiske gyldne ørn, der ofte kan ses på T-shirts, kasketter eller jakker rundt omkring i bybilledet. Ørnen er et symbol på Lyle and Scotts stærke og historiske brand, og den har gået igen i utallige kollektioner og på utallige designs gennem brandets lange historie. 

På Lyle and Scotts design vil du altid kunne spotte den karakteristiske ørn, der på mange måder er blevet et kendetegn på en god men afslappet og sporty tøjstil. Så næste gang du ser en gylden ørn på brystet af en af dine venner eller bekendte, ved du, at her er en person, som har sans for mode og stil. 

Designet af Lyle and Scotts moderne kollektioner indebærer dog meget mere end bare denne gyldne ørn, og du vil blive overrasket over at finde en stor detaljerigdom blandet med en sans for enkle og stilfulde løsninger i Lyle and Scotts ellers tilsyneladende simple designs.  

Lyle and Scott formår på elegant vis at blande stilarter fra deres næsten 150 år gamle arkiv, der gennem tiden blandt andet har budt på designs af den verdensberømte franske modedesigner, Christian Dior, kendt for sit eget verdensomspændende modebrand af samme navn, samt af den amerikanske modedesigner, Michael kors, der ligeledes er verdenskendt for sit populære modehus. 

Disse og andre kollektioner fra Lyle and Scotts lange historie inspirerer nutidens kollektion, og du vil derfor kunne mærke modehistoriens vingesus, når du trækker i en bluse, kaster en kasket på hovedet eller lyner en jakke fra Lyle and Scott om overkroppen.

Lyle and Scotts nyeste kollektioner indeholder dog langt mere end dette, og hvis du er tiltrukket af brandets lette og elegante designs, kan du også overveje følgende:

•    Lækre sommerskjorter i lette og afslappede designs, der er perfekte til en hyggelig dag på stranden, en tur i båden eller en sensommerfest på terrassen

•    Retro sport T-shirts i flotte farver, som sender tankerne tilbage til fortidens store sportsstjerner, men som samtidigt fremstår moderigtige og kan bruges til mange lejligheder

•    Sweatshirts med flotte prints, der er både diskrete og moderne, og som passer sig til at bruge i din dagligdag, når du gerne vil gå afslappet men samtidigt moderigtigt klædt

•    Mere traditionelle polo T-shirts, der giver dig det klassiske polo-look, men som krydres med flotte prints for en mere moderne udstråling, der passer godt til både dagligdag og fest

•    Stilfulde og lette jakker, der er som skabte til at få dig lunt igennem de lange og lyse sommernætter

Med Lyle and Scott brandet kan du altid finde det stykke tøj, du lige står og mangler, og du er altid garanteret et produkt i allerhøjeste kvalitet, som vil tiltrække misundelige blikke fra dine modeinteresserede medmennesker.