Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt fra 299 kr.
Gratis ombytning
Dag til dag levering
Kundeservice: 98 18 18 39

New Balance

Er du på udkig efter et par nye sneakers? Eller trænger træningsgarderoben til fornyelse? Uanset dit behov, så er New Balance det rigtige valg for dig. De leverer et bredt spænd af produkter til både hverdag og sportsudøvelse og ligger på toppen af markedet verden over, da de gang på gang leverer produkter i topkvalitet!

Gennem grundigt design og diverse sundhedstests af deres populære sneakers, formår de at skabe den ideelle sko, om end de er til hverdag eller de skal kombineres med deres træningstøj til en løbetur eller en tur i fitnesscenteret.New Balance, et brand med historie

New Balance er et verdensomspændende brand, der har vundet indpas i stort set alle verdens lande. Og dette er ikke uden grund. De designer sko og tøj til både hverdag og sportsudøvelse, som er førende på markedet blandt både almindelige mennesker og folk der dyrker sport på eliteplan.

Brandet har sin opstart helt tilbage i 1906, hvor en mand ved navn William J. Riley ville producere sko med det formål, at de skulle passe til alle og enhver – og det må man sige, har fået ført til livs.

New Balance er især kendt for at lave sko med høj komfort og god behagelighed, som fås i bredder der passer dig, uanset om din fod er smal eller bred. Senere hen har New Balance haft yderlige succes med lanceringer af blandt andet sportsartikler som tøj og tilbehør.
 

Både komfort og design er lagt i højsædet

Selvom brandet især kom til sin ret grundet den gode komfort og pasform, er der i dag en væsentlig anden grund til, at New Balance har sin store popularitet. Designet på deres sko er et hit blandt både unge som gamle.

Her er hovedfokus på deres sneakers, at de skal se sporty ud, men samtidig være til at bruge til hverdag. Selv med deres fritidssko er der dog stadig indtænkt den samme komfort, som der er i deres løbe- og fitnesssko. Blandt andet med såler med god affjedring samt indlagt gel, der giver ekstra god komfort for fødderne.

Et væld af varer

Selvom New Balance primært er blevet populære på deres sneakers, har de også godt gang i salget på diverse tøjvarer og sportsartikler. Ligesom med deres sko, ligger New balance stor vægt på, at det skal være behageligt at dyrke motion, når man træder i deres træningstøj. Der er derfor arbejdet hårdt på udviklingen af tøjet, når både det kommer til pasform, materialer og meget andet.

Ligeledes lægger de stor vægt på designs, der i den grad følger med tiden, og sørger derfor år efter år for at redesigne og modernisere både deres tøjkollektioner og sneakers, så de passer ind i modebilledet, og hele tiden bliver optimeret med nyeste teknologier og påfund, når det kommer til at have den bedste og mest behagelige komfort.

Samlet set er New Balance et brand, der om nogen har hele pakken, når både det kommer til design, komfort og ikke mindst prisen på deres kvalitetsvarer.