Næste forsendelse: Timer - Min. og Sek.
Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt fra 299 kr.
Gratis ombytning
Dag til dag levering
Kundeservice: 98 18 18 39

New Era


New Era - One cap to rule them all...

Det skulle blive en tysk immigrant, der satte første spadestik, til hvad vi i dag kender som verdens førende brand indenfor kasketter. Vejen blev banet gennem stjernestøv og rundbold.

Vis mere
Filtrér
Tysk håndværk

Året er 1920, og Ehrhardt Koch, en tysk immigrant, har fået en lys idé. I Buffalo, New York, vil han starte et firma, der producerer caps. Han vil forene den særlige atmosfære fra New York med et innovativt design. New Era opstod.

Den tyske kasket-kunstner fik hurtigt succes med New Era. Først på det amerikanske marked, og derefter internationalt. New Era har den senere årrække været markedsledende indenfor hovedbeklædning på den internationale scene, og producerer mere end 35 millioner caps verden over.

International succes

Evnen til konstant at udvikle sit produktsortiment, og skabe relationer til kendte og sportsverden, har været en af de åbenlyse grunde til, at New Era har taget verden med storm.

Mange kendte har en New Era cap på toppen, selvom det også er en cap for det almene borger uden stjernestøv. New Era har gennem tiderne haft mange ture frem og tilbage på den røde løber. Flere af hip hop-verdens tunge drenge sværger konsekvent til brandets traditionelle cap med NY logoet. Af disse rappere kan nævnes Jay-Z, Lil Wayne og 50 Cent.

I Guds land, er New Era en populær gæst på de mange baseball stations. New Era leverer caps til alle Major og Minor League hold i den amerikanske basebal liga. Det har skabt en popularitet på tværs af alder. New Era er blevet en måde, hvorpå man simplet kan vise opbakning til sine helte, med øjet for en udvidet omgang rundbold.

I Danmark har New Era også cementeret sin plads som nummer ét i cap-verdenen. Ved sin introduktion, tog skatermiljøet bedst imod kasketterne. Senere, da modenverdenen accepterede brugen af caps, som et ekstra krydderi til garderoben, fandt New Era vejen til de fleste butikker. I dag ses kasketter overalt i bybilledet – i blå, rød, grøn, mønstret og tusindvis af andre variationer.


New Era - One cap to rule them all...

Det skulle blive en tysk immigrant, der satte første spadestik, til hvad vi i dag kender som verdens førende brand indenfor kasketter. Vejen blev banet gennem stjernestøv og rundbold.