Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt fra 299 kr.
Gratis ombytning
Dag til dag levering
Kundeservice: 98 18 18 39

Nike

Få et look som en ægte vinder med fedt sportswear fra giganten Nike.

Nike SB er et populært sportsbrand, som har eksisteret siden 60’erne – og som siden da har været med til at præge modeverdenen.

Med sko, caps og tøj fra Nike SB er du på raketfart direkte mod et vinderlook uden lige, som hurtigt vil gøre dig smart og trendy.

Vis mere
Lækre produkter fra en sand klassiker Alle med forstand på lækkert tøj og fed mode kender til Nike SB. Det kan hurtigt forklares, når man ser på deres kollektioner af fede og trendy produkter, som altid er i super kvalitet og med et fedt udtryk.

Nike SB bliver anvendt af alle lige fra kendte skuespillere, sportsstjerner samt personer, med styr på deres tøj.

Med Nike SB er du garanteret et produkt fra et brand, som ikke blot har eksisteret i mange år – men som også har formået at præge hele industrien lige fra start! Produkter fra Nike klæder alle outfits Produkter fra Nike SB – hvad end det drejer sig om trendy sneakers, fede caps eller noget helt tredje – er det helt rette valg, når du er på jagt efter noget nyt og lækkert til dine nuværende outfits.

Lækkert tøj og tilbehør fra denne sportsgigant egner sig nemlig perfekt til alle outfits, og det vil hurtigt give dig den stil, du drømmer om.

Hvis du skal peppes helt op – og hvis din stil skal helt i top – så kan du altså trygt shoppe dine næste produkter fra Nike SB og vide dig sikker på, at udseendet og kvaliteten er skyhøj.

Ikke mindst så er Nike SB's trendy og sporty look med til at give dig et udseende, som for alvor vil gøre dig populær og smart blandt venner og bekendte. Her får du altså kort og godt alt, hvad du har brug for, for at opbygge en lækker og smart tøjstil, som giver dig øget opmærksomhed som aldrig før! Nike SB gør dig sporty og frisk at se på

Nike SB har deres rødder i sportsverdenen, og det er noget, de har bragt videre til alle deres kollektioner. Her får du tøj – som foruden at være moderne og trendy – også er særligt sporty at se på. Det giver dig et friskt og aktivt look, som er lige i tidens ånd.

Hvis du ønsker at vise din omverden, at du en frisk og aktiv fyr med styr på dit tøj, så er produkter fra Nike SB den redning, du så længe har ledt efter.

Ikke mindst kan produkter fra Nike SB skabe en fed variation og afveksling til dit mere elegante og klassiske tøj såsom tætsiddende jeans, skjorter og frakker. Her giver produkter fra Nike SB dig hurtigt den variation, du har brug for, så du altid kan se spændende, trendy og indbydende ud – hvilket andre omkring dig hurtigt vil bemærke!