Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Performance pants

“Når du først har prøvet dem, vil du ikke gå i andet”

Stå knivskarpt med de rette performance pants.

Vis mere

Bukser med den perfekte kombination imellem stil og komfort. Derfor er performance pants en type bukser der passer til alle anledninger. Med andre ord er performance pants basalt set fine bukser med masser af stræk. Bukserne er bl.a. lavet af 5% elastan, hvilket gør bukserne vanvittigt strækbare!

Slut med ubehagelige bukser! Gør som mere end 200.000 af vores kunder allerede har gjort, prøv markedets mest behagelige performance pants, du vil ikke fortryde det!

Performance Pants fra Only & Sons, Clean Cut og Tailored Original opfylder allesammen kravene til helt perfekte Performance Pants. Prøv de forskellige modeller og find din helt egen favorit!

Vi har fri fragt på alle ordrer over 499,- og derfor kan du købe dine Performance Pants med fri fragt og gratis ombytning her på siden

Fleksible og Stilfulde

Bukserne er både ekstremt lette og stærke i holdbarheden, så du kan benytte dem til enhver lejlighed.

Yderst Behagelige

Viskosen i tøjet øger komforten på grund af den ekstremt bløde og silkelignende følelse, samtidig med at Viskose leder varmen fra din krop ud igennem stoffet.

Exceptionelt Stræk

De 5% elastan er din garanti for den vildeste komfort og stretch finish, så bukserne føles lige så lækre at have på som joggingbukser.

Det er ikke en hemmelighed, at vi sælger utroligt mange af vores performance pants og har derfor også et stort udvalg af denne type bukser fra flere forskellige mærker. Der findes nemlig efterhånden mange forskellige performance pants på markedet, og derfor har vi udvalgt dem vi ser som værende de absolut bedste på markedet i forhold til både kvalitet og pris.

Når vi snakker kvalitet og pris finder du ikke mange performance bukser med samme stil og komfort som vores Mark pants fra Only and Sons. Disse klassiske bukser, også kendt som performance pants, har vi nu i hele 4 forskellige farver og derudover også i to versioner med henholdsvis tern og striber.

Med 5% elastan er disse pants enormt fleksible, med ekstra strecth og giver masser af komfort samtidigt med at du står knivskarpt.