Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Polo t-shirts

Den klassiske polo shirt har for alvor fået sin renæssance, og det er vi helt vilde med her på 2trendy. Her på siden finder du vores store udvalg af lækre poloer til mænd og til den helt rigtige pris. Den klassiske polo har en super pasform, der får dig til at ekstra smart ud. Hos 2trendy kan du finde kvalitetsbevidste og moderne poloer fra kendte mærker som Selected, Liebhaveri og Kronstadt.

Vis mere
Side 1 of 2
Den klassiske polo t-shirt passer til det hele En af de helt store fordele ved en polo t-shirt – udover den fortræffelige pasform – er den store alsidighed. En polo kan nemlig passe til næsten hvad som helst, og stadigvæk se godt ud. Uanset om du sværger til jeans, shorts eller chinos, så kan en polo være den perfekte overdel. Den klassiske polo kommer ydermere i mange forskellige farver, hvilket også er et kæmpe plus.

Hos 2trendy går vi meget op i modetøj til mænd – men vi går endnu mere op i, at vores kunder får den bedste betjening og de bedste priser. Derfor får du altid hurtig levering, når du handler med os – og så er fragten endda gratis. Find vores store udvalg af lækkert modetøj til lave priser her på siden.