Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt fra 299 kr.
Gratis ombytning
Dag til dag levering
Kundeservice: 98 18 18 39

Premium Comfort Pants

Høj komfort - ekstraordinær kvalitet

Vi har samlet alle vores Premium Comfort Pants i én kategori, så du kan finde vores absolut største anbefalinger af den populære tendens: "Super stretch bukser".

Bukserne er lavet af polyester, viskose samt høj koncentrat af elastan eller spandex - så du er sikker på en ekstraordinær høj komfort.

I udvalget herunder finder du både: "Premium Comfort Pants" samt "Comfort Suit Pants".

Premium Pants, er Comfort Pants som man kender dem blot med endnu flere detaljer, eksklusivt finish samt ekstraordinær kvalitet.

Suit Pants, er stretch bukser som minder mest om jakkesætsbukser men helt modsat til disse, så er vores "Comfort Suit Pants" fleksible og behagelige - både på arbejde og til festlige arrangementer.

Mere end 70.000 af vores kunder har allerede købt vores Comfort Pants, og det revolutionerende koncept er kommet for at blive. Prøv markedets mest behagelige bukser, du vil helt sikkert ikke fortryde det!

Polyester

Polyester er bukserne både ekstremt lette og stærke i holdbarheden.

Viskose

Viskose øger komforten på grund af den ekstremt bløde og silkelignende følelse, samtidig med at Viskose leder varmen fra din krop ud igennem stoffet.

Elastan

Elastan er din garanti for den vildeste komfort med en stretch finish, så bukserne aldrig føles stive som typiske suit pants.

Vis mere