Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Rains

rains  aw 21

Rains er kendt i hele landet for deres regntøj af den superhøj kvalitet. I modsætning til meget regntøj, som lækker, går i stykker eller sidder dårligt, så tilbyder Rains nemlig den perfekte kombination af komfort, stil og regntæthed med deres brede vifte af forskellige vandafvisende produkter.

Designs inspireret af det skandinaviske vejr

Vis mere

Her på siden finder du et udvalg af regntøj til mænd fra Rains. Udvalget omfatter de klassiske regnjakker fra Rains, men det omfatter også andre spændende produkter som regnbukser, regnhatte og forskellige modeller af tasker designet særligt til, når vejret er dårligt. Rains er et dansk firma, som blev oprettet i 2012. Visionen var dengang, og er stadig i dag, at producere regntøj som kan meget mere end bare beskytte imod vind og vejr. Tværtimod er ideen, at regntøj skal kunne være noget lækkert og stiligt, som folk har lyst til at gå med, også når det ikke nødvendigvis regner. I Danmark og i andre lande ses der nemlig en tendens til, at folk i højere og højere grad vælger at droppe regntøjet, fordi det er for grimt eller kedeligt. Det vil Rains med deres fede produkter forsøge at lave om på – og de er allerede godt i gang.

Designs inspireret af det skandinaviske vejr

Rains er et skandinavisk baseret firma, og dette har stor indflydelse på deres produktfilosofi og deres design. Her er regntøj nemlig ikke noget, som skal findes frem ved ekstreme tilfælde, hvor regnstormen rammer hårdt og pludseligt. Det er heller ikke en ting som bruges konsekvent i en fjerdedel af året, når der er regntid. Derimod er regn og uvejr i Skandinavien helt unik en ting, som er en integreret del af hverdagen hele året rundt. Som skandinaver ved man aldrig, hvornår det næste regnskyl kommer til at ramme. Netop derfor har Rains i deres design fokus på at kreere produkter, som er til hverdagsbrug. Derfor er produkterne fra Rains hverken helt vilde eller alt for kedelige i deres udtryk. Idéen er, at man skal have lyst til at tage en regnjakke eller en regntaske fra Rains på, præcis på samme måde som man har lyst til at tage sin sommerjakke på – fordi de er komfortable og pæne at se på. Tøjet fra Rains er altså i lige så høj grad skabt til lyst, som til nød.

Vælg den klassiske regnjakke fra Rains

Et af de produkter som Rains er absolut mest kendt for, er deres regnjakker. Blandt vores udvalg af produkter fra Rains finder du da også mange forskellige varianter af den populære jakke. Her er der særligt fokus på kvalitet, god pasform, men også stor forskellighed. Der er dermed noget til alle slags mænd og alle former for stil. For eksempel kan du vælge den elegante Rains Long regnfrakke i farver som for eksempel sort, marineblå og i en fræk og anderledes rosa. Den samme type af regnjakke kan også fås i en kortere udgave, som blandt andet kommer i farverne ”moon”, grøn og ”dark teal”. Udover de to klassiske modeller af regnjakker, så kan du også vælge nogle mere utraditionelle løsninger, når det kommer til regnjakker til mænd fra Rains. Dette gælder for eksempel Rains Coach, der er en jakkeløsning, som minder langt mindre om de klassiske regnjakker og langt mere om en parka- eller bomberjakke. Hver jakke har sit eget unikke udtryk, og man bør vælge den model, som tiltaler en allermest rent visuelt. Alle regnjakkerne fra Rains er nemlig lige effektive, når det kommer til beskyttelse imod regn. Dog er det selvfølgelig vigtigt at have i mente, at du med de kortere jakkemodeller er nødt til også at investere i et par gode regnbukser.

Praktiske regnbukser gør livet nemmere

Regnbukser er noget, som for mange er forbundet med lige dele rædsel, sveden og modefejl. Sjældent har noget tøj fået så dårligt et ry som regnbukser, og dette har resulteret i, at mange efterhånden hellere vil gå rundt en hel dag med våde bukser end trække i et par regnbukser. Men når man ser Rains bud på regnbukser, så kan man undre sig over, at nogen hellere vil fryse og blive forkølede end at trække i disse lækre modeller. Rains regnbukser til mænd er figursyede på en måde, som langt de fleste regnbukser ikke er. Det vil sige at de ikke hænger og slasker om anklerne og strammer ubehageligt om lår og bagdel. Tværtimod tilpasser de sig benenes naturlige form. På den måde kommer de ikke til at se så klodsede ud, og bliver også langt mere komfortable at bære. Med disse produkter skal man altså ikke længere vade ind på arbejdet eller studiet med hovedet bøjet og regnen pjaskende ud over det hele. Regnbukserne fra Rains fås blandt andet i blå og sort.

Kombinér fashionstatements med beskyttelse for regnen

Det er langt fra alle, som praktiserer at gå med hat. Når vi danskere benytter os af hatte, så er det i langt de fleste tilfælde et mode- eller stilmæssigt valg. Det er nemlig sjældent at det danske – eller generelt det skandinaviske – vejr er så ekstremt, at en bredskygget hat er nødvendig. Alligevel er der nogle, som virkelig ser godt ud med en hat på hovedet. Rains tilbyder vandafvisende hatte med bred skygge af to grunde; både på grund af deres æstetiske appel, og på grund af deres praktiske funktion. For udover at de ser flotte ud, så kan regnhattene til mænd fra Rains faktisk være et udmærket alternativ til den klassiske paraply. Selvom den brede skygge ikke giver helt samme form for beskyttelse, så er den effektiv til at holde regnen væk fra hovedet og halsen. Kombineres hatten med en af de lækre regnjakker fra Rains, så kan man desuden og skabe et sæt, som virkelig ser lækket ud. Hattene fra Rains kan fås i farver som hvid og sort – farver der er diskrete, og som passer til de fleste andre produkter og farvetoner fra samme firma.

Smarte tasker med dobbeltfunktion

Udover tøj til beskyttelse imod regn og vind, så designer Rains også en linje af lækre, simple og praktiske tasker til den travle og stilbevidste mand. Når man ser på taskerne fra Rains, så skal man først og fremmest tænke på dem som tasker. At stoffet er vandafvisende skal dermed opfattes som en bonus, og ikke produktets præmis. Taskerne til mænd fra Rains kan nemlig meget mere end bare dette, og de kan bruges i solskin såvel som i regnvejr. De kommer desuden i forskellige modeller, designet til at opfylde vidt forskellige formål. En af de enormt populære tasker fra Rains er den såkaldte backpack-rygsæk. Denne rygsæk er designet til at opfylde alle de krav, som man har til en klassisk skole-eller arbejdstaske. Det enkle design og den matte kvalitet i farven giver produktet en stilrenhed, som betyder, at denne form for taske passer til de fleste outfits. Materialet er selvfølgelig vandafvisende. Derudover er indersiden af tasken opdelt i forskellige rum, blandt andet med et rum til en bærbar computer. Man kan altså uden uro putte sin computer i tasken og begive sig uden for med den på ryggen, også selvom regnen pisker ned.

Tasker som du kan stole på

Udover den klassiske backpack-model har vi blandt vores udvalg også to andre taskemodeller til mænd fra Rains. Den første taske går under navnet Rains Field Bag og er en mere enkel og kompakt model, som dog også er designet til at sidde på ryggen under brug. Denne taske er kendetegnet ved en ekstrem minimalisme, et træk der er med til at understrege den store vægt, som Rains ligger på mode og stil. Ligesom de andre tasker fra dette firma er Rains Field Bag skabt i vandafvisende stof. Modellen har desuden justerbare skulderstropper og et rum til bærbar computer. Den sidste taske vi udbyder på vores hjemmeside er den lidt mere bombastiske Weekend Bag. Som navnet antyder, så har Rains designet denne taske med henblik på pakning til rejser eller weekendture. Tasken er således langt mere rummelig og egnet til forskellige former for bagage som for eksempel tøj, sko og toilettaske. Denne taske er udstyret med smarte skulderremme, så man let kan bære på den imellem destinationer. Som altid er den produceret i vandafvisende materiale, og kan blandt andet fås i en smuk støvet grøn farve.

Vælg Rains for produkter der holder

Rains er et mærke, som er til at stole på. Dette er også grunden til, at firmaet på så kort tid har vokset sig så stort. Rains tiltrækker nemlig hele tiden flere og flere kunder, og anmeldelserne er altid de samme: Vælg Rains for et brand, som bare kan og vil lidt mere end alle de andre. Rains har gjort regntøj moderigtigt og sjovt, og dette er noget af en præstation. Med et godt sæt regntøj fra Rains behøver du derfor ikke længere at frygte dårligt vejr – tværtimod vil du begynde at hilse regnen velkommen som en kærkommen mulighed for at tage dine nyerhvervede regnbukser, jakke, hat eller taske fra Rains på.