Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt fra 299 kr.
Gratis ombytning
Dag til dag levering
Kundeservice: 98 18 18 39

Redefined Rebel

Om end man er til klassisk tøj, det sporty og casual eller noget helt tredje, så er det aldrig helt skidt, hvis det er i ordentlig kvalitet. Og hvis det til og med er til at betale, så giver det naturligvis ekstra plus i bogen.

Redefined Rebel har udviklet et koncept, hvor man får lækkert og moderigtigt tøj i topkvalitet, uden at skulle betale en formue for det. Uanset hvad du har af præferencer, når det kommer til stil, farver eller facon, så har de noget for enhver smag.Vis mere
Historien bag brandet

Redefined Rebel er et af de nyere brands på markedet, der først fik sin opstart i 2013. Det er en familiedrevet virksomhed, der helt fra start har haft som hovedformål at være på de nyeste trends, og altid designe deres nye kollektioner ud fra, hvad der danner rammerne for modebilledet for tiden.

Det danske brand sætter kvalitet i højsædet, og mener ikke, at kvalitet og høje priser er lig hinanden. Hos Redefined Rebel mener de i stedet, at kvalitet skal være til at betale. Så at sige er deres formål at levere den højeste kvalitet til den laveste pris, så alle kan føle sig lækkert klædt.

Atletisk og sporty til hverdag og motion

Redefined Rebel ønsker at ramme bredt hos de danske mænd, og sælger derfor også varer til enhver smag. Blandt andet laver de en del tøj med et sporty touch. Dette er dog ikke ensbetydende med, at det kun skal benyttes til sporty sammenhænge.

Brandet formår at designe hverdagstøj, der blot har et strejf af det sporty, så det sagtens kan benyttes til hverdag. Her er en del af deres sporty tøj blot mere behageligt, end eksempelvis de stramtsiddende jeans eller en slim fit skjorte.

Dog ligger de vægt på, at selv det tætsiddende tøj, hvad end der snakkes underdele eller overdele, laves i behagelige materialer, så det bliver komfortabelt at have på, til trods for det ikke er loose fit.

Med de sporty og behagelige kollektioner kan du føle dig godt tilpas og afslappet hele dagen, og samtidig ligne en million, uanset hvor du færdes og begiver dig hen!

Sikkert design til gode priser

Som nævnt går Redefined Rebel efter de sikre og moderigtige designs, som de ved, er toppen af poppen lige for tiden. Hvad end du køber fra deres nye kollektioner, kan du derfor være sikker på, du altid er moderigtigt klædt. Dette både hvad angår bukser, overdele, jakker og meget andet, de har på markedet.

Selvom man ofte forbinder fashion og og modeindustrien med dyre og eksklusive mærker, formår Redefined Rebel at ændre i den fordrejede idé. De er om nogen med på moden – men uden at skrue op for priserne.

Her formår de at sælge deres tøj til priser, der kan få selv en ung studerende til at kunne være med. De har dermed formået at skabe moderigtige designs, der gør, at man også har råd til mad og tag over hovedet, selvom man køber et par bukser.

Ofte forbinder man de billiger mærker med en ringere kvalitet – men dette er altså langt fra tilfældet her. Netop kvalitet er et af de største fokuspunkter, og Redefined Rebel bestræber sig i aller højeste grad på at levere kvalitet i top, selvom prisen er lav.

Du behøver derfor ikke bekymre dig for, hvor længe du mon kan have dit nyinvesterede tøj, da der er lagt en stor æra i, at det fremstilles i solide og holdbare materialer, der ikke falder fra hinanden, lige så snart det vaskes.

Til den moderne og alsidige mand

Redefined Rebel bestræber sig på at ramme en bred vifte af mænd. Af samme grund er deres kollektioner også ofte meget alsidige, således at der er noget for en hver smag. Ud over at have gang i flere forskellige typer af designs, formår de også at mixe flere stile, så man får lidt at det hele på en gang. Eksempelvis når de kombinerer det sporty udtryk med det klassiske hverdagslook.

Med deres tøj kan du derfor bibeholde din gode gamle stil, og samtidig få et touch af noget nyt og noget anderledes, hvad end du ønsker at gøre stilen mere klassisk, mere sporty eller noget helt tredje.

Samtidig kan du få lov at skille dig ud, da Redefined Rebel har et utal af mønstre og farvekombinationer, der afviger fra deres konkurrenter og lignende mærker, men som samtidig følger modebilledet.