Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Selected

Selected er klassisk og stilrent modetøj fra den danske tøjgigant Bestseller. Selected har et bredt udvalg af modetøj, og er altid garant for en god værdi for pengene.

Det er dansk kvalitet og dansk design – og det er tøj som vil gøre enhver stil godt. Tøjet giver et elegant, rent og klassisk look, og det vil hurtigt få dig til at ligne dit absolut bedste. Hertil er Selected et mærke som laver tøj til overkommelige priser, hvor du altid kan være med.

Vis mere
Side 1 of 3
Herretøjskollektioner i særklasse

Selecteds herretøjskollektion dækker bredt, og her finder du alt fra stilede jeans til moderne skjorter samt alt herimellem.

Her på 2trendy har vi et solidt udvalg af tøj fra det populære danske mærke, og vi får konstant nyt fra deres altid fede kollektioner og nye sortimenter, så du altid kan være sikker på et godt match. Her finder du hurtigt lækkert tøj, som kan gøre en gedigen forskel for dit udseende og din udstråling.

Står du og mangler noget nyt og friskt tøj, som kan gøre din stil godt – og give den et skub i den rigtige retning – så er du kommet til det rette sted.

Selected giver dig et maskulint og voksent touch, og så oser alt deres tøj af kvalitet, hvilket kun er til din fordel!

Som brand er Selected kendte for at lave tøj med høj kvalitet for øje, og hvor designet altid er moderne og lige i tidens ånd. Ikke mindst så har alt deres tøj et lækkert og maskulint udtryk, som får dig til at ligne en ægte herre med sans for god stil.

Selected er en del af den store familieejede modetøjskoncern Bestseller, som i dag har mere end 41.000 ansatte og 5.300 butikker i 43 lande. Selected findes på nuværende tidspunkt i 25 lande, men udvider konstant – og vi glæder os til at følge successen her på 2trendy.

Det startede tilbage i 1997

Der stod 1997 på kalenderen, da Selected præsenterede brandets første herretøjskollektion. I starten blev modetøjet solgt i Jack & Jones butikker, der ligesom Selected er ejet af Bestseller. Det danske brand fik dog hurtigt succes, og Selected konceptbutikker blev oprettet som følge af denne succes.

På verdensplan findes der omkring 20 konceptbutikker for Selected, der er et symbol på trendy dansk modetøj i ægt dansk kvalitet. Der er planer, om at udvide antallet af butikker markant over de næste år, grundet en vedvarende efterspørgsel – og det er uden tvivl noget, vi kommer til at støde på i de kommende år.

Herhjemme er Selected blevet taget rigtig godt imod, og deres kollektioner sælges nu i adskillige butikker landet over, og det er efterhånden svært ikke at støde på brandet i både butikker som ude i bybilledet.

Det elegante og rene udtryk, som er kendetegnet ved Selecteds kollektioner, er nu at finde overalt, og det pryder moden herhjemme i stor grad.

Med Selected får du altså tøj fra et mærke, som har fart på (og som har haft fart på fra første dag) grundet enorm succes og popularitet – og denne popularitet kan du få afspejlet i dig selv ved at klæde dig med tøj fra deres innovative kollektioner.

Selected Homme – tøj til den moderne fyr

Selected er i særdeleshed kendte for deres fede herrekollektioner, hvilket også har skabt og båret hele deres image, som i dag er en kæmpe succes.

I 2008 lancerede Selected dog også en kollektion af dametøj. Brandet fik navnet Selected Femme, mens herretøjsafdelingen fik navnet Selected Homme. På denne måde opdeler Selected skarpt deres fokus på herretøj og kvindetøj, og de sørger for at bevare det maskuline i herrekollektioner og holder samtidig det feminine til damekollektionen.

Dametøjet bygger på de samme klassiske og elegante kvaliteter som herretøjet, og er naturligvis et sikkert valg for den stilede kvinde, som ønsker at klæde sig i det fedeste og mest elegante design. Femme består af to produktlinjer: hverdagstøjet med et casual look og det feminine festtøj.

Selected har dog stadig størst succes med modparten; Selected Homme – og det er netop, hvad vi sælger til dig her på 2trendy.

Selected Homme indeholder alle de ting, du skal bruge som mand, og det vil få dig til at fremstå som en moderne og trendy fyr, der har styr på sit liv. Selected har eksempelvis elegante og maskuline sko samt støvler og fede herrestrik, som kan give dig fornyet energi og et trendy look.

Et stærkt sortiment til solide priser

Selected Homme er modetøj, som er karakteriseret ved sin kreativitet, attitude og moderigtige look. Det er samtidig et varemærke, hvor du som køber får stor value-for-money. Sammenlignet med mange af de danske konkurrenter, ligger Selected nemlig i et betydeligt lavere prisniveau, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten.

… Det har selvsagt skaffet Selected en stor og loyal kundegruppe!

Selected er karakteriseret ved deres store og alsidige produktsortiment, som dog altid har et elegant og stilet udtryk. De tilbyder herretøj i alt fra den elegante tailoring kategori til det mere casual i form af trendy jeans, t-shirts og accessories. Selected er altid garant for at have tøj, der passer til enhver anledning – og som giver dig det rigtige look til enhver lejlighed.

Skab dig et passende look med Selected

Hvis du skal ligne en moderne og trendy fyr med styr på dit tøj, så skal du være passende klædt i alle situationer. Dit tøj skal være nyt, moderne og smart – og det skal vigtigst af alt passe til lejligheden og den pågældende begivenhed.

Det gør sig gældende, uanset om du skal klæde dig til din hverdag, dit arbejde, til en fest eller noget helt fjerde; dit tøj skal simpelthen give mening i forhold til dine omgivelser.

Af samme årsag skal du naturligvis have et klædeskab, som giver dig mulighed for at se lækker, passende og ikke mindst moderne ud hver dag i ugen.

Her kan Selected give dig gode mulighed for at skabe et komplet klædeskab, der giver dig tøj til alle situationer – så du altid kan ligne dig bedste. Her finder du endvidere moderne tøj, som foruden at give dig tøj til alle situationer, også giver dig et stilet og mandigt look, som du ikke får fra mange andre brands.

Skal du ligne en ægte mand, fremvise maskulint tid og god selvtillid, så kan du med Selected komme et sikkert og stort skridt i den rigtige retning!

Få det bedste frem i dine nuværende outfits med nyt tøj

I forlængelse af ovenstående så kan Selected blandt andet hjælpe dig med at få dine nuværende outfits til at skinne igen, og få dem til at fremstå fra deres bedste side.

Har du eksempelvis en masse fede bukser, moderne sweats eller bare en trendy jakke, som du gerne vil have mere ud af – ja så kan du med Selected give det hele et nøk opad.

Med tøj fra Selected får hele dit look nemlig et moderne og stilet strejf, og det gør, at dit nuværende tøj endnu engang fremstår som nyt og trendy. Selected har som brand så stor en gennemslagskraft, at det hurtigt vil afspejle sig i dit udtryk.

Du kan naturligvis også vælge at gå hele vejen og kreere hele outfits udelukkende af lækre produkter fra Selected, så du kan få en helt igennem moderne, stilet og maskulin stil, der virkelig vil gøre dig populær og bemærket blandt venner og bekendte.

Udvalget af tøj fra Selected er så enormt her på 2trendy, at vi godt tør garantere, at du kan finde alt det, du skal bruge til at skabe dig en lækker stil!

Et maskulint udtryk gør dig til en ægte mand

Når vi taler om Selected – og deres tøj – så er vi naturligvis også nødt til at nævne en af deres store forcer; evnen til at give dig et maskulint og ægte herreudtryk.

Jeg har vidst nævnt det et par gange efterhånden, men det tåler at blive gentaget.

Selected er den direkte vej til et maskulint look, som giver dig udstråling som en ægte mand. Det får dig til at fremstå voksen og lækker – og det er i den grad noget, kvinderne omkring dig vil bemærke og nævne for dig.

Er du på jagt efter et brand, som kan hjælpe dig med at gå fra dreng til mand, så er Selected et sikkert valg. Det elegante og stilede udtryk, som er Selected er eksperter på, vil hurtigt få dig til at fremstå moden, elegant og ikke mindst moderne.

Ønsker du at gå skridtet videre med din stil, og vil du for alvor ligne en ægte mand, så kan du med fordel supplere dit Selected tøj op med fede accessories, moderne ure og klassiske blazere – hvilket tilsammen vil give dig et komplet og maskulin stil, som hurtigt vil give dig en masse opmærksomhed!

Du kan naturligvis også vælge – som rigtig mange gør – at mixe dig selected tøj med noget mere ungdommeligt og smart, så du får det bedste fra begge verdener. Således kan du skabe en stil som både er ung, kæk og smart – og samtidig giver dig et modent og voksen udtryk.

Selected holder altid priserne til et fornuftigt niveau

På trods af at Selected er et brand, som får folk til at tænke på dansk kvalitet og dansk design – og ikke mindst elegance og stilrene udtryk – så er det stadig et tøjmærke, som formår at holde prisen lav og overkommelig ved alle deres kollektioner.

Selected forstår nemlig, at deres kunder ønsker gode priser og samtidig en høj kvalitet. Vi ved naturligvis alle, at det ikke er nogen nem opgave; men det er alligevel en opgave, som Selected formår at løse gang på gang.

Priserne for Selecteds produkter er nemlig altid på et niveau, hvor du kan være med – og kvaliteten gør, at du virkelig føler og ved, at du får meget for dine penge.

Kort og godt får du altså to ting, du virkelig ønsker med selected; høj kvalitet og lave priser (samt et maskulint design naturligvis). Det betyder i sidste ende, at du trygt kan shoppe tøj fra Selected, som her på 2trendy, og stadig have penge tilovers til andre ting.

… Omvendt betyder det naturligvis også, at du med Selected har råd til langt mere tøj med dit budget, end du kan få fra andre brands!

Og bare rolig, den lave pris er ikke et udtryk for en ringere kvalitet, for den er altid i top. Ligeledes er Selected en af frontløberne indenfor den danske modeverden, og her kan du være sikker på, at stilen er lige i tidens ånd og altid moderne.

Kom i gang og vis dig som en moderne herre

For at opsummere så er tøj fra Selected din genvej til en trendy og maskulin stil, som andre vil misunde.

Hvis du ønsker at skille dig ud i mængden og blandt venner – og fremstå som den modne og stilbevidste fyr – så er Selected et sikkert valg for dig.

Ikke mindst så er Selected et virkelig godt valg, hvis du er på jagt efter et tøjmærke, der kan give dig et mere maskulint og stilrent udtryk, som kan give dig en god udstråling. En udstråling som naturligvis vil gøre dig charmerende og trendy at se på – men som bestemt også vil give dig mere succes hos huskønnet, som sætter stor pris på et maskulint og voksens look.

Og så er Selected – som nævnt – et fortræffeligt valg, hvis du ønsker kvalitetsbevidst og designmæssigt moderne tøj, som altid har en lav pris, hvor du kan være med.

Endeligt er det blot op til dig at træffe valget og få opgraderet dit klædeskab med lækkert og elegant tøj fra Selected, så du kan ligne en sand vinder og en ægte mand!