Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Shoe The Bear

shoe the bear aw 21


Her er tale om et virkelig lækkert brand med uovertruffen kvalitet. Shoe The Bear har sko til enhver smag og lejlighed, så faktisk uanset hvad du er på udkig efter, vil vi mene, at vi har et eller flere gode bud! 
Brandet er kendetegnet ved sublim kvalitet, hvad angår design, materialer og komfort.
Lækkert håndværk
Shoe The Bear er et mærke, hvor håndværksmæssige kvaliteter og moderne design på smukkeste vis går hånd i hånd. Her bliver ikke sparet på noget. Sko skal være behagelige at have på, og de skal sende præcis de signaler, som afspejler den, du er. Med dette brand er der stor sandsynlighed for, at begge dele vil lykkes. Gå ikke på kompromis med dit fodtøj!
De fleste sko fra udvalget her er fremstillet af læder, som simpelthen er det mest lækre for dine fødder. Både når det kommer til komfort og udseende. Læder er utrolig holdbart, og dine fødder vil elske dig for at vælge fodtøj fra Shoe The Bear. Et ekstra plus er at lædersko kun bliver smukkere med tiden.
Ingen grund til at begrænse sig
Måske forbinder du lædersko med noget kedeligt og “gammeldags fodrigtigt”. Ganske vist er Shoe The Bear fodrigtigt, men kun på den fede måde. Når du vælger Shoe The Bear som dit næste par sko, kan du være helt sikker på at få trendy sko, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 
Vi bestræber os på at have fodtøj til enhver lejlighed, så uanset om du skal på ferie, til fest eller til forretningsmøde, har Shoe To Bear noget i ærmet til dig og dine fødder. Når fodtøjet er i orden, er grunden lagt til resten af dit outfit. 
Lidt om firmaet bag brandet
Hvis du vil kende din sko, er det også en god idé at vide lidt om dens baggrund. Shoe The Bear er moderigtigt og kompromisløst fodtøj, der er produceret af dygtige skomagere i Portugal. Ejerne bag brandet er den danske duo Thomas Frederiksen og Jakob Fuglsang. De udtaler, at de altid tager udgangspunkt i klassisk og minimalistisk skandinavisk design. Men at de heller ikke holder sig tilbage, når det kommer til at eksperimentere med kreativiteten og med prøve noget nyt af. 

Shoe The Bear er et brand, der er helt med på noderne, både herhjemme og på det udenlandske marked. Når du vælger fodtøj fra Shoe The Bear, kan du være sikker på at få fingrene i:  Godt håndværk Kvalitet Komfort Skandinavisk design   Mange modeller at vælge mellem
Når man først er blevet hooked på et brand, har man som regel lyst til at holde sig til det fremover, og der er man heldig med hensyn til Shoe To Bear, for der er så mange modeller at vælge mellem. Vi fører såvel sneakers og chelsea boots som sandaler. Så uanset om du er til casual, classic eller relaxed look, så har vi noget for dig, og i forskellige farver og finish.
  Casual sneakers
Et par sneakers er simpelthen noget af det mest behagelige fodtøj, der findes. Og de fås i mange modeller, materialer og farver. Man kan sige, at med en sneaker, går du aldrig galt i byen, da looket lægger op til fuld frihed. Her har du en sko, der gør sig lige så godt til hverdag, som til mere festlige lejligheder. Og passer du godt på dine sneakers, kan de altid friskes op med en god omgang pleje. 
Sneakers er virkelig classic og cool på samme tid. Shoe The Bear producerer sneakers i alle afskygninger og i forskellige prisklasser, så her finder du helt sikkert noget, som dine fødder vil elske. 
  Relaxing sandals
Gå sommeren i møde med et par sandaler fra Shoe The Bear. Modellen er både klassisk og nytænkende på en gang. Sålen er nemlig udført i stødabsorberende kork og EVA og med afsluttende gummi finish. Overdelen kommer i ruskind i flere farvevarianter og lukkes med nylon strop og velcro, som en ekstra fed detalje. 
En virkelig cool sandal, som er lækker både til afslappede dage i haven og til en tur såvel på stranden, som i byen. Du vil ikke fortryde at forkæle dine fødder med denne sommerluksus. Med disse sandaler fra Shoe The Bear kan du godt holde ferie og mærke sol og vind mod huden.
  Classic Chelsea Boots
Chelsea Boots er utrolig stilrene, og når de tilmed er udført i så lækre kvalitetsmaterialer, som disse fra Shoe The Bear, ja så er der bare ikke ret meget at rafle om. Dine fødder er lige godt klædt på, om dit ærinde er en forretningsrejse eller en rask tur i skoven. 
Hvis du plejer dine chelsea boots, kan vi love, at de kommer til at holde længe. 
Støvlen er ikke bare smart at se på, men den er også uhyre praktisk med elastikbånd i siderne i stedet for snørebånd eller lynlås. Elastikken gør, at støvlen er ekstremt komfortabel og følger fodens mindste bevægelse, når du går. Den fede detalje med stroppen bagpå gør også, at støvlen udover at se smart ud, er nem at tage på og af. Indvendigt er skoen foret med blødt skind, så her er tale om ren selvforkælelse.
  Forkælelse og pleje
Alle materialer i Shoe The Bears design er af velkontrolleret kvalitet. Man må simpelthen ikke gå på kompromis med sine fødder. Med godt fodtøj forkæler man faktisk også resten af kroppen. Sæt skoene til at lufte, når du tager dem af, og hav gerne flere par at skifte mellem, så er der altid et par sko, der passer til både humør og lejlighed. Vær omhyggelig med at pleje dit fodtøj efter anvisningerne, så kan du være sikker på at det holder i mange år. 
Så giv dine sko noget kærlig omsorg - det kan godt betale sig. Ligesom det kan betale sig at købe et par lækre sko fra et kvalitetsbrand sås om Shoe The Bear.