Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Skindjakker

En lækker skindjakke eller læderjakke passer perfekt ind i den kvalitetsbevidste modemands garderobe. Skindjakken har et råt udseende, og den får dig til at skille dig ud fra mængden. Her på siden finder du vores udvalg af skindjakker og læderjakker til lave priser, der med garanti giver din garderobe et ekstra boost. Vi forhandler blandt andet skindjakker fra kendte brands som Urban Classics, Selected og Revolution.

Lækre skindjakker og læderjakker til modemanden Den klassiske skind- eller læderjakke har for alvor gjort comeback, og den er blevet en fast del af garderoben hos de danske modemænd. Skindjakken har en rigtigt fin pasform, og så kan den uden problemer holde dig varm om vinteren. Hos 2trendy søger vi hele tiden at udvide vores sortiment af skindjakker og læderjakker, da vi føler det er blevet en central og etableret del af herremoden.

Hvis du er på jagt efter en varm vinterjakke, der skiller sig ud og kommer i god kvalitet – så er en skindjakke et rigtigt godt valg. Den rå stil gør sig utroligt godt indenfor herremoden, og skindjakken passer perfekt til de fleste typer beklædning; uanset om du er til streetwear, klassisk herremode, chinos eller jeans. Husk at du altid får gratis fragt over 299,- og gratis ombytning hos 2trendy.