Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Solid

Solid er en dansk modesucces. I året 2000 slog selskabet øjnene op, og det blev hurtigt klart, at Solid led af alvorlig vokseværk. Solid er i dag at finde det meste af Europa, og har 26 konceptbutikker alene i norden. Solid modesucces, baseret på et stort produktsortiment og prisbevidsthed.

Vis mere
Side 1 of 2
Historien startede i Kolding

I den jyske muld blev konceptet !Solid grundlagt i år 2000. Årsskiftet blev sparket ind med en massiv vækst for firmaet, der hurtigt fik markeret sig i det danske bybillede med kollektioner af modetøj til unge.

Solid henvender sig til unge i alderen 18-30 år, som ønsker moderigtigt herretøj uden at tømme sparegrisen. Selskabet har fortsat sin vækst udenfor de rød, hvide grænser. Solid er i dag repræsenteret i det meste af Europa, men oplever dog stadig sin største succes i de skandinaviske lande. I Skandinavien har Solid 26 konceptbutikker, spredt rundt i Danmark og Norge.

Solid er ejet af modekoncernen CNS Group A/S, som er en af de største skandinaviske modekoncerner.

Varieret produktsortiment

Solid sender flere gange årligt en ny kollektion af moderigtigt herretøj på gaden. Kollektionerne er store, og tilbyder noget for enhver smag. Solids produktsortiment kan klare alt fra t-shirts, skjorter, jeans, bukser, cardigans, trøjer, hoodies, undertøj, accessories og meget andet.

Et af fællestrækkene for Solids produkter er deres adspredelse. Der er en stor forskellighed i tøjet, der varierer i alle regnbuens farver og fantasien motiver og mønstre. Derfor kan Solid altid være behjælpelig, uanset hvad du søger.

Solid er dansk mærketøj til den god pris. Skandinaverne har sat et ’like’ ved brandet, der forsætter sin invasion af det europæiske modetøjsmarked. Det bliver spændende, at følge Solids udvikling de næste år. Her hos 2trendy er vi glade for at præsentere et varieret udvalg af Solids produkter.