Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Stretch Jeans


Danmarks største udvalg af Stretch Jeans til mænd! Vi har samlet alle vores Stretch Jeans lige her på siden. Fælles for dem alle er, at de indeholder en eller anden form for strækbart materiale, som giver dig masser af komfort og et helt perfekt fit.

Gå på opdagelse i vores mange forskellige modeller af jeans med stræk, og find det helt rette par.
Vis mere
Jeans med Elastan og Spandex

Med stretch jeans får du et par jeans, der passer, og som også giver frihed til bevægelse. Elasten i stoffet gør stretch jeans mere elastiske end almindelige bukser, og det er det, der gør, at stretch jeans både sidder bedre og føles bedre at have på. 
Er du på udkig efter et par jeans med det perfekte fit og bevægelsesfrihed på samme tid? Så er du kommet til det helt rigtige sted. 2trendy har et stort udvalg af kvalitetsjeans til dig, der mangler noget, som passer. 


Det perfekte fit

Der er ikke noget mere usexet end et par jeans, der ikke passer. Vi ved alle, hvor irriterende det er at skulle rette på sine jeans hele tiden. Samtidig med det, er uflatterende jeans ikke noget, der giver plus på selvtilliden. Tværtimod kan det få os til at føle os usikre, eller i al fald mere utilpas.
Med et par stretch jeans er du dog sikker på at få et par jeans, der er mere villige til at give sig. De sidder perfekt i hverdagen, men de vil også gerne give lidt ekstra rum, når man skal danse til en fest eller bare bukke sig ned eller sætte sig på hug. Her behøver du ikke tænke over hverken hængerøv eller sprækkede bukser. Stretch jeans er lavet til at følge kroppens naturlige bevægelser uden at miste deres pasform. 

Det, der adskiller stretch jeans fra almindelige jeans, er elasten. Elasten gør ikke bukserne strammere, nærmest tvært i mod: Det gør bukserne mere smidige. Derfor både passer de bedre til din krop, men de føles også mere behagelige at have på. 


Sådan finder du de helt rigtige jeans

Selv om strech jeans kan give sig, så er der grænser for, hvor langt de kan give sig. Det er stadig vigtigt, at du køber bukserne i en størrelse, der passer dig. Til dette har vi hos 2trendy en smart størrelsesguide, som kan hjælpe dig med dette. Du kan finde den inde på hvilken som helst af vores produkter, og vi anbefaler, at du gør brug af den, inden du bestiller dine nye jeans hjem. Så er du nemlig sikker på, at du får nogle, der sidder helt, som de skal. 
Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger det par jeans, som du ønsker i forhold til design. Det vil sige, at hvis du leder efter et par stramme jeans, bør du ikke forsøge dig med at købe en størrelse mindre. I stedet skal du finde det helt rigtige design, så du kan vælge din egen størrelse.
Har du både sikret dig, at det er den rigtige størrelse og det rigtige design, så er der ingen tvivl om, at bukserne kommer til at passe dig godt. Og heldigvis har vi her hos 2trendy et kæmpestort udvalg af forskellige størrelser og designs af de populære stretch jeans, som du kan vælge imellem. 


Hos 2trendy finder du jeans der matcher din stil

Her hos os kan du finde et stort udvalg af stretch jeans fra mange forskellige brands. Heriblandt: Jack & Jones, Just Junkies, Only & Sons, Denim Project og mange, mange flere. Vi fører den gode kvalitet, og det kan ses i vores udvalg, hvor vi har lagt vægt på at udvælge de mest moderne og komfortable jeans på markedet. 

Uanset om du vil klæde dig minimalistisk til en fest eller mangler et par rigtig gode jeans til hverdag, så finder du dem her hos os. I vores udvalg finder du alle de forskellige pasformer, farver og materialer, som du mangler i lige netop din garderobe og til din style. 
Sporty, street eller formel style? Kig vores udvalg i gennem, og find de perfekte jeans til dig eller få inspiration til din nye stil.


Sådan styler du stretch jeans

Stretch Jeans kommer som sagt i mange forskellige designs, farver og størrelser. Det er både muligt at finde stretch jeans til de mere formelle eller flotte aftenener, ligesom man kan også kan finde mere afslappede eller street jeans, der er perfekte at hoppe i til hverdagen. 

Til den formelle fest

Til den formelle fest er det især vigtigt, at pasformen sidder lige i øjet. Gør den det, så er der intet, der kan stoppe dig i at have en fed fest, selv om du skal have det fine tøj på. Det formelle tøj bliver ofte anset som ubehageligt eller irriterende at have på. Men nu er den tid ovre, hvor du skulle have de stiveste bukser fra skuffen på. Med stretch jeans og en blød og passende skjorte kan du have en sjov og fed aften, netop fordi du har dit nye og komfortable tøj på.
Et ordentligt fit til den formelle fest giver dig lige den selvtillid, der skal til, for at man kan møde hele svigerfamilien eller holde talen til sin bedste vens bryllup. 

Til fredags-festen

Til fredagsfesten må jeansene gerne være lidt mere afslappede. Her kan det endda være et statement at have et par løse jeans med huller i, hvis man ved, hvordan man skal style dem. Det kunne for eksempel være med et par fede sneakers og en oversized t-shirt, der er tucked ned i jeansene, hvis man er til den stil.

Det kan også være sammen med en fed hættetrøje og denimjakke, hvis du er en af de modige, der tør at gå med dobbelt-denim. 
Er du mere til en minimalistisk stil, og mindre til street-style, så kan du også finde flotte jeans, der sidder fantastisk til festen og ikke er for løse i det. Her kan et par stramme jeans være enorm flotte, når du køber dem i et godt stretch materiale, som sidder, som det skal. 
 

Til hverdagsbrug

Mangler du et par gode jeans til hverdagsbrug, så er det stretch jeans, du klart skal gå efter. De vil gøre dig glad i mange år fremover, eftersom de løbende bare vil sidde bedre og bedre på dig. Har du brug for de helt nye yndlingsjeans, så er det vigtigt at tænke over din resterende garderobe. Hvilke pieces bruger du ellers meget til hverdag, og hvilke jeans vil passe godt til det?
Går du for eksempel meget i løse t-shirts og sorte hættetrøjer, så køb et par sorte jeans, der er ripped, så de passer ind i en street-style. Går du derimod meget med lyse skjorte, så køb et par lyseblå denimbukser, eller dan kontrast til det lyse ved at købe dine nye jeans i en mørk marineblå. 
Til hverdagsbrug er mulighederne mange. Vores råd er at have din egen garderobe i mente, når du kigger vores udvalg igennem, så du på den måde kan forstille dig, hvilke jeans der ville passe perfekt til dig og din garderobe. 


Gå efter komfort frem for alt, når du køber nye items

Når vi shopper tøj, er der mange af os, der alt for hurtigt glemmer vores egen komfort, når vi vælger nye items. Men det, at et stykke tøj er behageligt, har en meget større effekt på vores udstråling, end vi måske lige går og tror. 
Selv om man har den flotteste smoking på, så kan det hurtigt komme til at se enormt kikset ud, hvis man ikke føler sig tilpas i den. Du kender nok godt en, som du tænker, at han kan bære det tøj, som du måske ikke kan. Det kan han, fordi han føler sig tilpas i tøjet. Både i tøjets design, men så sandelig også i materialet og i pasformen. 
Udstråling er noget, der bliver opfanget af andre mennesker, helt uden at vi selv eller de andre lægger mærke til det. Men vi er alle sammen kodet til at aflæse vores omgivelser meget hurtigt, og hvis der er en, der ikke føler sig tilpas, så opfanger andre det lynhurtigt.
Det bedste råd til at være mere selvsikker ude i verdenen, det er at være tilpas i sig selv og sit outfit. Her er det vigtigt, at man vælger noget, der er behageligt for én at være i. Og desuden et design, som man synes godt om. 
Også derfor er stretch jeans blevet enorm populære. De har den gode pasform, som kan give en meget selvsikkerhed med på vejen. Samtidig ser de også hamrende godt ud, og det er muligt at finde et par, der passer til alle mulige forskellige slags stilarter inden for mode. 


Find dine nye jeans på 2trendy.dk

Her finder du alle de bedste stretch jeans, der er lavet i god kvalitet, ligesom du finder alle de populære brands til en god pris, når du benytter dig af vores side. Vi sørger for, at du får dine nye jeans i hænderne inden for kun få dage, ligesom vi gør det let for dig at sende bukserne retur, hvis du ønsker et andet design eller en anden størrelse. 
Her hos os får du fri fragt på dine nye jeans, hvis du bestiller for over 499,-.