Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Strik

For mange har en striktrøje nok været noget, man fik af sin bedstemor i julegave, og som hun havde brugt det sidste år på at strikke. Den var ikke altid særlig køn, og den passede sjældent til noget som helst af det, man havde i sin garderobe. Sådan er det dog langt fra længere – striktrøjer er hippe, og ses i højere grad inden for modeverdenen. En strik er et musthave i enhver garderobe, og selvom man normalt forbinder den med vinter og kulde, er det et item, der kan bruges året rundt. En tyk striktrøje er naturligvis fantastisk til en kold dag, hvor man bare på ingen måde har lyst til at skulle ud fra sin varme dyne. Disse dage oplever vi jo (desværre) en del af i Danmark, og selvom det kan være surt, giver det også mulighed for at have en masse forskellige lækre striks i garderoben. Om sommeren kan det være rart at have en tynd striktrøje til de lidt kølige sommeraftener, så man alligevel kan holde varmen. Den kan også fint gå som et supplement til en tynd jakke.

Vis mere
Side 1 of 3
En strik til enhver stil og anledning

En strik er ikke bare en strik – de findes i utallige udformninger, faconer, farver og typer. Nedenfor vil de forskellige typer blive gennemgået sammen med forslag til, hvordan de kan styles og bruges til forskellige anledninger. Alle de forskellige slags striktrøjer er selvfølgelig at finde på 2trendy, i et prisleje hvor alle kan være med.

  Den klassiske og tidsløse pullover-strik

Den første, og måske vigtigste striktrøje at nævne, er den helt enkle, klassiske pullover-strik med rund hals og lange ærmer, som nok aldrig rigtigt går af mode. Den findes i mange forskellige farver og nuancer, ligesom den også er designet i mønstrede modeller, som giver den et lidt anderledes udtryk. På 2trendy findes et bredt udvalg af pullovers fra blandt andre kendte mærker som Selected, Clean Cut, Jack and Jones og Kronstadt.

  Få det bedste ud af din klassiske pullover

En strik-pullover er meget alsidig og kan bruges året rundt. Den er ikke for tyk til en sommeraften, og samtidig kan den sagtens bruges som øverste lag om vinteren, hvor man har brug for mere varme. En pullover kan være super praktisk over en t-shirt, hvilket, sammen med et par jeans, giver den et meget casual udtryk. Den kan også bruges som en del af et mere formelt outfit med en skjorte indenunder - her kommer trøjen virkelig til sin ret med skjortens krave og ærmer, der giver kant til outfittet. Sammen med et par chinos og et par loafers bliver stilen helt gennemført, og kan både bruges til et forretningsmøde eller en familiefødselsdag. Man kan også sagtens stadig holde udtrykket med skjorte under casual ved fx at tilføje en læderjakke og et par slidte jeans.

  Skil dig ud med en mønstret pullover

Det enkle look er klassisk, men hvis man er mere til at skille sig lidt ud, kunne man med fordel vælge en mønstret pullover i stedet for den ensfarvede. Selvom den ensfarvede findes i forskellige strikmønstre, vil den ofte ikke skille sig ret meget ud, da den efterhånden er at finde i de fleste garderober. På 2trendy kan man blandt andet vælge mellem pullovers med et klassisk nordisk mønster, som tager en tilbage til afterski på de svenske eller norske fjelde, eller man kan vælge de lidt mere diskrete med et meleret mønster eller striber. Hvis man vælger en mønstret pullover, kan det være en god idé at holde resten af outfittet nedtonet og i diskrete farver, så det ikke bliver for meget. Den kan eksempelvis stå i god kontrast til et par sorte jeans og sko eller diskrete sneakers.

  Cardigans til mænd har fået et comeback

For blot et par år siden var der ikke mange mænd, der kunne finde på at gå med en cardigan. Det var sådan noget ens morfar brugte og derfor ikke særlig smart. Men som med så meget andet, har morfar looket også vundet frem inden for kategorien strik. Særligt modellen med lynlås er blevet hypet i modeverdenen, hvilket kun er en fordel. Den er super praktisk, da den fungerer godt som et ekstra lag om vinteren, og om sommeren kan den sagtens gøre det ud for en tynd sommerjakke. En cardigan passer til de fleste looks, men er i sig selv ofte ret casual og derfor ikke så oplagt til en formel begivenhed.

  Forskellige modeller med forskellige udtryk

På 2trendy findes et par forskellige udgaver af den føromtalte morfar cardigan. Kronstadt har både en meget enkel model i diskrete farver, men med den fede detalje at strikken er lavet i et sildebenslook. Lynlåsen er på alle trøjerne lys, så den på den hvide og lysegrå ikke er så tydelig, mens den står mere i kontrast til den sorte og armygrønne. Det giver trøjen meget forskellige udtryks, så man sagtens ville kunne have flere af trøjerne, uden at man ville tænke over, at det var samme model. Hvis man godt kan lide, at lynlåsen står i kontrast til resten af trøjen, kan man også vælge en af de mere udfordrende modeller fra Kronstadt, hvor de har valgt en orange lynlås til en grå eller sort cardigan. Det giver et lidt mere sporty og vovet look, som viser, at man ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. Liebhaveri har også et par cardigans her hos 2trendy. Foruden en meget enkel sort model har de også en bikerinspireret strik, som leder tankerne lidt hen på en læderjakke. Den er strikket med to forskellige strikkemetoder, og har, foruden en dobbelt metalzip foran, også lynlåse på ærmerne. Det giver strikken kant og et anderledes udtryk end de andre, og man får dermed også muligheden for at skille sig lidt ud. Er man mere til en lang cardigan, har Just Junkies lavet en fed model i tyndt strik med hætte. Den står super godt til et par skinny jeans, en lang hvid t-shirt og en kasket. Særligt hvis man hører til blandt de lidt højere fyre, ser det ekstra fedt ud med en lang cardigan.

  Rullekraven med de mange muligheder

En anden modetendens, der også har vundet indpas i løbet af de sidste par år, er rullekraven. Det er en trøje, som formår at kombinere måde minimalisme og elegance, hvilket på flere måder har været to stikord for moden de seneste sæsoner. Hvis man kigger tilbage i historien, kan man se, at rullekraven oprindeligt fungerede som en substitut for den traditionelle stil med skjorte og slips. Den fungerer rigtig godt til mange looks, da den nemt kan nedtones til et casual item eller opgraderes til noget mere formelt, eksempelvis med en habitjakke over.

  Brug rullekraven både til hverdag og fest

Der findes, ligesom inden for pullovers, mange udgaver af rullekraven. Udvalget på 2trendy spænder bredt fra den helt simple tynde model i sort, hvid eller grå over den tykkere model og til en meleret model. Hvad man vælger afhænger naturligvis meget af ens personlige stil og udtryk. Rullekraven kan både bruges til et par sweatpants, hvis man går efter et afslappet look, eller et par jeans, enten farvede eller sorte, hvis man blot vil have et pænt, men casual look. Endelig kan den kan også bruges til et jakkesæt for det mere formelle udtryk. Hvis man vil have en rullekrave, som man kan bruge året rundt, kan det være en fordel at vælge en model i tyndt materiale. Det er i sig selv en varm trøje grundet den høje hals, og om vinteren kan man sagtens bære den med en uldtrøje eller skiundertrøje under – uden at det kan ses.

  Hoodies af strik giver et andet udtryk

Hættetrøjen var i mange år forbeholdt hiphoppere og skatere, men sådan er det ikke længere. Den er blevet et modefænomen, der passer godt ind i den tendens, der er pt., hvor man tilføjer noget uformelt til det formelle. Nogle modeeksperter kalder endda hættetrøjen for den nye blazer – hvorvidt det er sandt eller ej, må man vist selv afgøre. En hoodie i strik giver et lidt mere elegant og fint udtryk sammenlignet med en almindelig hættetrøje. Den kan, ligesom rullekraven, sagtens bruges sammen med et par sweatpants, men den er også rigtig fed til et casual look med enten jeans eller chinos. Det ser desuden rigtig godt ud at kombinere den med eksempelvis en denimjakke eller en læderjakke – husk blot at få hætten ud over jakken, så den ikke laver en mindre pukkel på ryggen.

  Køb herrestrik online hos 2trendy

Det kan være svært at vælge den rigtige strik, men med ovenstående beskrivelser har du forhåbentlig fået et lidt bedre idé om, hvordan du kan bruge de forskellige striktrøjer. Tag et kig på 2trendy, og se det brede udvalg før du bestemmer dig. Vi sidder klar til at svare på spørgsmål, hvis du måtte have nogle, og ellers skal du blot huske, at vi tilbyder fri ombytning, hvis størrelsen ikke skulle passe dig.