Næste forsendelse: Timer - Min. og Sek.
Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt fra 299 kr.
Gratis ombytning
Dag til dag levering
Kundeservice: 98 18 18 39

Superdry

Superdry er en af giganterne og frontløberne indenfor innovativt og lækkert design, og det er et stabilt element i enhver moderne mands klædeskab.

Mærket producerer alt fra lækre t-shirt til fede shorts, og laver tøj med en provokerende og blæret stil med en blanding af vintage og japanskinspireret grafik.

Skal du have en gedigen opgradering til din tøjstil, så finder du det helt rette her fra Superdry. På 2trendy kan du finde et kæmpe udvalg af tøj fra denne trendy og populære tøj-gigant, så du kan få din stil til at blive helt igennem fantastisk!

Vis mere
Få en frisk og smart stil med Superdry

Ønsker du en frisk og uhyre smart stil, så er Superdry det helt rette valg. Kort og godt.

Superdry har et ungdommeligt og friskt design, og så er deres tøj samtidig i lækker og stærk kvalitet. Her får du altså et produkt, som både får dig til at se lækker og moderne ud – og samtidig et produkt, som er holdbart og slidstærkt.

Med Superdry bliver din nuværende stil kun federe, og det vil resultere i øget opmærksomhed, popularitet og ikke mindst en større tro på dig selv. Superdrys fede designs – hvad end du benytter Superdry sammen med dine nye jeans og bukser, smarte skjorter eller lækre jakker – vil uden tvivl spice din stil op, og give den det løft, den har brug for.

Slutresultater er en tøjstil, som sparker røv – og som for alvor giver dig den omtale og opmærksomhed, du fortjener!

Lign en vinder med en frisk og smart stil

Superdry er den direkte vej til en tøjstil, som udstråler glæde, fed stil og innovation. Med tøj fra dette fede brand får du tøj, som ikke er som alt det andet.

Det er dermed den direkte vej til at skabe variation og innovation i din tøjstil og undgå, at du ser ud som alle andre. Skal din stil være unik og lækker – og skal folk kunne skelne dig fra andre – så er fedt tøj fra Superdry det oplagte valg.

Med smart tøj fra Superdry får du en unik stil, så du kan skabe dit eget look og ligne en vinder!

Bliv bemærket med Superdry

En af de store fordele ved at skabe en unik og særpræget stil er naturligvis, at det giver dig en masse opmærksom, og ikke mindst får folk til at få øjnene op for dig!

Superdry laver fede produkter og alle sammen med et fedt og provokerende design, som springer i øjnene med det samme. En stil krydret med lækkert tøj fra Superdry vil altså hurtigt give dig opmærksomhed; ikke mindst fra hunkønnet. Tøj fra dette farverige og stilede mærke går perfekt til dine smarte sneakers og pæne bælter – og det vil udelukkende peppe din nuværende stil op og gøre den mere frisk.

Ønsker du at skille dig ud fra den sædvanlige flok, og vil du gerne ligne mere end de andre, så er tøj fra Superdry en glædelig tilføjelse, som uden tvivl giver dig lige netop dét look, som du har brug for!