Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt fra 299 kr.
Gratis ombytning
Dag til dag levering
Kundeservice: 98 18 18 39

Sweatpants


Afslappede og casual sweatpants er til dig, der ønsker en rolig og lækker stil, som både er behagelig og trendy.
Vi har samlet sweatpants fra alle de store og lækre brands, så du kan danne dig overblikket og finde det helt rette til dine behov. Her finder du sweatpants, som formår at skabe et afslappet og lækkert image samtidig med, at de er behageligt og skønne at bruge.
Sweatpants kan være en god afveksling til din nuværende stil, og det vil give dig karakter og gøre din stil spændende på ny, så du kan blive betraget som en smart og lækker fyr!
Vis mere
Den perfekte kombination af afslapning og fed stil Sweatpants er oprindelig noget, som blev brugt til sport eller bag hjemmets lukkede døre. For skal det siges helt mildt, så har sweatpants ikke altid være det mest populære (eller yndige for den sags skyld).
Men i nyere tid er sweatpants blevet gjort til et sandt modefænomen, og flere store og kendte brands har taget dem op og redesignet dem for ultimativt at skabe et helt nyt og spændende produkt.
Sweatpants er nu blevet til en lækkert og trendy stykke tøj, som stadig er lækkert og behageligt at anvende, men som samtidig er virkelig trendy og smart.
Nogle af disse brands, som virkelig er eksperter i at lave lækre sweatpants er blandt andet Les Artists, Sixth June, Le Fix – som vi alle har her hos 2trendy. Foruden disse er der en kæmpe række af andre spændende brands, som ligeledes ser værdien i at designe fede sweatpants til moderne mænd.
I dag er sweatpants pludselig den perfekte kombination og lækker afslapning og fed stil, og det er til din fordel! Skab dig et anderledes og spændende look med sweatpants Netop fordi sweatpants på mange måder er anderledes i forhold til mere ”traditionelle” bukser som eksempelvis jeans eller pants, så er de også den perfekte vej til en anderledes og derfor også mere spændende stil, som andre virkelig vil bemærke.
Her får du bukser, som giver dig et spændende udtryk, hvor du vil fremstå kæk, afslappet og ikke mindst som en fyr, der virkelig hviler i sig selv.
Sweatpants vil hurtigt give dig de egenskaber og den stil, du har drømt om, og det vil sende et klart budskab til andre om, at du har styr på dit tøj og tør eksperimentere med din stil! Vis omverden at er du moderne fyr Sweatpants går godt til lækre t-shirt og moderne sweats, og de vil sammen med andet tøj give dig en helt igennem lækker, afslappet og moderne stil, som får dig til at træde i karakter som en stilbevidst ung fyr.
Med sweatpants i rette stil og design sender du et klart signal om, at du altid er helt med på nye tendenser og går forrest når det kommer til smart modeøj – og hertil er det den direkte vej til at placere dig selv som den smarte og mest populære i din vennekreds!