Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

Tailoring

Her i kategorien Tailoring finder du tøj til den elegante, stilede og fine mand, som ikke går på kompromis med kvalitet. Er du med på moden og ønsker du at se formel, stilet og klassisk ud – så er du altså kommet til det helt rette sted.

Køb din næste fine blazer, pæne skjorte eller stilede bukser her og kom til at ligne en stjerne.

Du finder udelukkende tøj af super kvalitet og nyeste mode her – og ikke mindst fra de absolut største tøjmærker. På siden finder du eksempelvis produkter fra klassiske mærker som Selected, Suit, Minimum samt et hav af andre kvalitetsbrands!

Vis mere
Elegant og klassisk stil til den moderne mand

Vores tøj her i kategorien Tailoring er for dig, som kører en fed og klassisk stil og som for alvor vil vise, at du er smart i tøjet.

Skal du se bedre ud end dine venner og bekendte, så er denne kategori stedet for dig og dine behov. I kategorien finder du alt det tøj der er nødvendigt for, at du kan lave en tøjstil som er yderst moderne og helt i top, når du skal se fin og lækker ud.

En elegant og klassisk stil er til manden, som ikke ønsker at se ud som alle andre – og som ønsker at være stjernen i flokken. Det er for dig, som ønsker at være niveauet over – og som for alt i verden ikke vil være ”en af de andre”.

Her på siden kan du finde fedt og nyt modetøj til en elegant og klassisk tøjstil, så du kan opbygge lige netop det look, som gør dig populær og sej i din vennekreds.

Se lækker og passende ud i formelle situationer

Tøj her fra Tailoring kategorien er perfekt, når du skal bruge tøj til mere formelle situationer.

Trendy t-shirts, smarte jeans og lignende kan fint klare sig til hverdagsbrug og generel afslapning – men herudover begrænser de dig. Almindeligt og casual tøj kommer helt sikkert til kort, når du skal se lidt mere formel og fin ud; og særligt hvis du befinder dig i en mere formel situation.

Ligeledes kan det være, at du har et arbejde, hvor du er nødt til at se mere klassisk og stilet ud; og her kommer du helt simpelt ikke langt udelukkende med et par t-shirts og nogle jeans.

I formelle situationer, på arbejdet, til møder og alt der i mellem, er det uden tvivl bedst med mere passende og fint tøj, som du kan finde på lige netop denne side. Således kan du klæde dig passende til mere krævende situationer, hvor du er nødt til at se lidt bedre ud – og hvor du skal kunne præsentere dig ordentligt. Ligeledes er tøj fra denne kategori naturligvis oplagt, hvis du blot ønsker at se lidt mere lækker ud i din hverdag!

Sidst men ikke mindst, så klarer tøj fra denne side sig samtidig særligt godt, hvis du skal på en date – og derfor har brug for at se super godt ud!

Klæd dig som en vinder – og få mest ud af din stil

Med fede og skræddersyede produkter fra Selected, Minimum, Suit og andre moderne og klassiske mærker, kommer du hurtigt til at ligne en sand vinder.

Med en god portion af det tøj, du finder her på siden, kommer du til at ligne en selvsikker og stilet fyr, som har styr på sit liv. Det er den sikre vej til at få det bedste frem i din stil – og ikke mindst komme til at se sikker og imponerende ud.

Skal du imponere, gøre et godt indtryk – eller nyder du bare at være på toppen – så kan du altså få det, du har brug for her på siden.

I modsat til det meste hverdagstøj, som typisk indebærer en sweat, et par almindelige bukser og ting i denne kategori – så vil du med lækre og klassiske tøjdele som her kunne opbygge en stil, hvor du slipper for det drengede look; og i stedet komme til at ligne en ægte mand, med styr på det hele.

Her får du redskaberne og tøjet til at opbygge et look, som giver dig maskulinitet og selvsikkerhed – og som får dig til at ligne en ægte vinder!

Få succes hos hunkønnet med Tailoring

Endeligt er tøj her fra siden et absolut must, hvis du vil ændre din status hos hunkønnet og sørge for, at kvinder begynder at ligge mærke til dig, din stil og ikke mindst din fede udstråling.

Vil du have succes hos hunkønnet (og hvem vil ikke det), så er fint og klassisk tøj her fra siden et sikkert valg. Med en stil opbygget gennem klassisk og moderne tøj, får du en stil, som enhver kvinde bemærker – og som giver dig mulighed for at blive populær blandt det modsatte køn.

Kvinder elsker moderne mænd som ved, hvad god stil betyder – og som ikke mindst udlever deres viden om tøj. Alle kvinder bliver ligeledes tiltrukket af selvsikre og trendy mænd, og det kræver naturligvis, at du er i besiddelse af selvsikkert og trendy tøj; som du finder et kæmpe udvalg af her på siden.

Skal du gøre din stil endnu mere sikker – og booste din maskuline udstråling yderligere – så kan du med fordel shoppe et par lækre støvler og stilede accessories til dit tøj her fra Tailoring kategorien!