Næste forsendelse: Timer - Min. og Sek.
Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt fra 299 kr.
Gratis ombytning
Dag til dag levering
Kundeservice: 98 18 18 39

Ternede bukser


Bukser med tern er perfekte til både hverdag og job. Du finder de moderigtige og stilrene bukser i mange forskellige designs med hensyn til såvel pasform som look. 

Hvis du skabe en casual stil, kan de ankelkorte bukser med cropped ben være ideelle. Ønsker du derimod at gennemføre den sofistikerede stil, kan den klassiske model med lange bukseben være den rette udgave for dig. Hos 2Trendy.dk finder du ternede bukser, som kan matche ethvert image. 

Vis mere
Filtrér

Bukser med tern til den stilbevidste mand


Tern er med til at skabe stil og forme dit image. Ternede bukser findes i mange forskellige designs. Vil du have et iøjnefaldende look, kan du vælge modeller med fremtrædende og markante tern. Foretrækker du et dressed down look, finder du bukser, hvor ternene af afdæmpede og har samme nuance som baggrundsfarven.

Du får masser af kombinationsmuligheder, når du vælger bukser med ternet stof. De kan bruges i både formelle og uformelle sammenhænge. Du kan bære dem til T-shirts, crewnecks og skjorter eller andre overdele, du har i garderoben. 

Der er rig mulighed for at finde de bukser, som komplimenterer din smag og personlighed. Du finder ternede bukser i alle farver og stilarter. 
Foretrækker du det elegante og stilrene look, finder du modeller i klassisk sort design og med mørke eller hvide tern. 

Vil du have bukser, som skal matche et personligt outfit, kan du vælge modeller med gråt stof og farvede tern. Det kan være i form af en beige, brun eller Navy Blue kontrastfarve. 
 

Vælg mellem forskellige styles 


Hos 2Trendy.dk gør vi det muligt for enhver mand uanset alder og personlighed at finde de styles, som matcher smag og livsstil. Du får masser af stilfulde valgmuligheder med vores brede udvalg. Dette gør det muligt for dig at blive klædt stilfuldt og moderigtigt på.
Når du skal finde de helt rette ternede bukser, kan du blandt vælge mellem følgende specifikationer:

Cropped eller lange bukseben?
Med eller uden lommer?
Stretch bukser eller klassiske bukser?
Slim-fit eller løse bukser?

De bedste bukser får du, når du vælger en model, som passer til dig og dine ønsker for design, look og komfort. Mens lange bukseben skaber et maskulint og formelt look, skaber de ankelkorte bukseben en casual stil. 

Har du brug for at have fuld bevægelsesfrihed, skal du vælge stretch modellerne, som er skabt i strækbart stof. Disse giver en løs pasform på dine bukser.
Slim-fit modellerne egner sig perfekt til jobbet, hvor du med sikkerhed vil få positiv opmærksomhed med dit modebevidste image.
Brug ternede bukser til at skabe dit image 

Image handler om smag, stil og selvbevidsthed. I denne sammenhæng er ternede bukser et must. Om du vil have et enkelt par i garderoben, eller om du ønsker et udvalg af forskellige styles at vælge imellem til daglig, er op til dine præferencer. 
Du kan bruge det casual look i fritiden og derhjemme, når du vælger ternede bukser i dressed down look. På jobbet eller til fester og sammenkomster kan du bruge de tidløse og sofistikerede slim-fit modeller med markante tern. Disse er fremstillet med stropper i buksekanten, så du kan gennemføre den elegante stil med et bælte.

Til de formelle arrangementer vil bukser med tern stå perfekt sammen med en habitjakke i matchende farver. 
Du kan designe dit personlige image med ternede bukser. 
 

Vælg ternede bukser fra de populære modebrands


Hos 2Trendy.dk finder du de populære bukser med tern fra forskellige modebrands. Vi går op i at tilbyde alle vores modebevidste kunder det bredeste og bedste udvalg, så det er muligt for enhver mand uanset alder og personlighed at finde de rette styles.

Du finder brands, som henvender sig til alle stilarter. Det gælder blandt andet:
Just Junkies 
Only & Sons
RVLT
Tailored Originals 
Selected
Gabba Pisa Chino.

Fælles for alle modebrands er, at de designer deres items i højeste kvalitet og med respekt for din komfort. Når du vælger ternede bukser fra en eller flere af disse brands, kan du være sikker på, at de er skabt til hverdagen og til den moderne livsstil.
Selvom du bærer modebukser, skal du føle dig tilpas og have fuld komfort. Dette får du, når du vælger styles fra vores sortiment af ternede bukser.
 

Køb bukser i bedste kvalitet hos 2Trendy.dk


Der lige så stor forskel på personlig stil, som der er forskel på mænd. Uanset om du har brug for ét eller flere par ternede bukser, kan du fuldende din garderobe med styles fra vores store udvalg. 

De mange forskellige brands gør det muligt at købe bukser i forskellige prisklasser.
Er det første gang, du køber bukserne, kan det have betydning, at du hos os kan købe de mest moderne modeller til konkurrencedygtige priser.
Benytter du dig af vores tilbud, kan du spare ekstra penge på dit køb. Vi opdaterer og udvider løbende vores sortiment, når der kommer nye modeller til på markedet. 

Vores udvalg er derfor altid spækket med de nyeste designs, så du kan holde dig ajour med den aktuelle mode. 
Når det kommer til at vælge de helt rette bukser, har du brug for at kende til materiale, pasform og størrelse.
Det er vores ambition at give alle vores modebevidste kunder den bedste shoppeoplevelse. Du finder alt den nødvendige information, når du klikker dig ind på hver item.
 

Ternede bukser findes i alle størrelse 


Vores udvalg af modebukser spænder over alle størrelser. Størrelserne er angivet i forskellige størrelsesguider. Du finder bukser med tern i de klassiske og velkendte størrelser fra S og op til XL. Derudover finder du modeller, som er angivet med 2 tal, som fortæller om hhv. størrelse på omkreds om liv samt længde på bukseben.

Har du brug for det perfekte fit, skal du gå efter de modeller, hvor du får oplyst både livvidde og længde på bukseben. I denne kategori finder du bukserne fra størrelse 27/32 og op til 34/34.

Har du brug for et par bukser, som skal kunne give sig i henhold til din krop, skal du vælge modellerne med materiale af elastan. Dette giver bukserne den optimale strækeffekt, som har stor betydning, når du vil bære dine modebukser på jobbet eller i fritiden. 


Bukser med tern er perfekte til både hverdag og job. Du finder de moderigtige og stilrene bukser i mange forskellige designs med hensyn til såvel pasform som look. 

Hvis du skabe en casual stil, kan de ankelkorte bukser med cropped ben være ideelle. Ønsker du derimod at gennemføre den sofistikerede stil, kan den klassiske model med lange bukseben være den rette udgave for dig. Hos 2Trendy.dk finder du ternede bukser, som kan matche ethvert image.