Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt fra 299 kr.
Gratis ombytning
Dag til dag levering
Kundeservice: 98 18 18 39

Urban Classics Pants

Smarte og moderne bukser fra Urban Classics er det sikre valg, hvis du vil skabe et trendy look, som andre omkring dig vil misunde!
Urban Classics er kendte for at lave fedt streetwear, og deres bukser holder naturligvis det seje look, så de går godt til resten af dit tøj. Find dit næste par bukser her i vores store udvalg – så din stil for alvor kan blive stilet og lækker!
Fede bukser i det helt rigtige design Tøj fra Urban Classics har et fedt look og et sejt design, og det vil pryde enhver fyr, der ønsker at se moderne og godt ud.
Bukser fra mærket – som her i kategorien – kører naturligvis den samme stil, og du kan være sikker på, at de vil gøre din stil bedre og ikke mindst gøre dig mere populære blandt venner og bekendte. Her får du rig mulighed for at opbygge en lækker streetstil som andre ville ønske de ejede.
Og vil du sikre dig, at du render med alt opmærksomheden, så kan du med fordel tage et kig på andet smart tøj fra Urban Classics. Tag eventuelt et kig på deres flabede skjorter og stilede sweats, som alle kan gå godt med dine bukser og få din stil til at spille 100 procent. Skab dig et flabet og ungt look med bukser fra Urban Classics Med Urban Classics har du fundet det helt rette, såfremt du ønsker at skabe en ungdommelig, kæk og helt igennem smart stil, der gør dig frisk at se på.
Bukser fra det populære mærke vil gå godt til dit andet tøj, og de vil hurtigt og effektivt sætte skub i din stil, så den kommer helt i top. Shop dine bukser her, og du vil være på rekordfart mod et trendy og kækt look!