Næste forsendelse: Timer - Min. og Sek.
Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr.
Total: 0,00 kr.
Fri fragt fra 299 kr.
Gratis ombytning
Dag til dag levering
Kundeservice: 98 18 18 39

Virginstone


Virginstone er et tidløst brand, og deres armbånd er kendt for deres enkle design, der passer perfekt til den nordiske mand eller kvinde. Virginstone er inspireret af havet i deres design af de flotte læder- eller nylonarmbånd med enten et anker eller en krog, der danner kronen på værket. 
Hos 2trendy.dk finder du et af de største udvalg på markedet, så du kan finde præcis det armbånd, der passer til dig med hensyn til materiale og design.
Vis mere

Et armbånd med det perfekte fit
Det er let at finde den rigtige størrelse hos dette brand, for deres armbånd kommer kun i én størrelse. Det skyldes, at snoren kan justeres ud fra tykkelsen på håndleddet, og hvor stramt eller løst man ønsker, armbåndet skal sidde. Det justeres ved det flotter anker eller krog, som også fungerer som spænde i armbåndet, hvilket i sig selv er en fed detalje. Du skal derfor aldrig være i tvivl, om du kan passe armbåndet; Det kan du, og det er bare én af fordelene ved at bestille dette flotte armbånd hjem. 
Armbåndet er derfor også ideelt som gave til ham, der godt kan lide at gå med enkle smykker om sine håndled. Virginstone armbåndet går for eksempel perfekt sammen med et flot armbåndsur i læder eller en ring i sammen farve metal som spændet på armbåndet. 
Anker og krog
De to spænder, man kan vælge imellem, kommer i forskellige farver og leder tankerne hen på havet og ikke mindst skibe og jagt på havet. Er du selv sømand, så er dette armbånd jo fuldstændig oplagt. Så har nye bekendtskaber noget, de forbinder med dig, fordi du selv har udsmykket dig i forhold til dine egne interesser.
Men krogen og især ankeret kan også have mere subtile symbolikker. Ankeret betyder håb i den gamle kristne tro, men ankeret kan også have betydninger i kærligheden, hvor det er være nogens anker har samme betydning som at være nogens klippe. Det er den person, der holder dig jordbunden, og som du altid kan finde tryghed i. Derfor er netop dette armbånd meget populært at give til sin kæreste. 
Spænderne kommer i metalfarverne: sølv, hvid, guld, messing og kobber.
Find dit nye armbånd på 2trendy.dk
Hos 2trendy har vi netop valgt at føre Virginstone brandet på grund af deres fede designs og på grund af den høje kvalitet, som lever op til de standarter, vi har sat her hos 2trendy. Armbåndene kommer i nylon og læder, og de kan blive din faste følgesvend i hverdagen, eller du kan gemme dine armbånd til festlige begivenheder, hvor du gerne vil gøre lige lidt mere ud af dig selv. 

Hos 2trendy får du leveringen gratis, når du bestiller for over 299,-, og du har altid gratis ombytning. Nu er der jo kun én størrelse at gå efter hos Virginstone, men hvis du alligevel fortryder dit køb med hensyn til designet, og du hellere vil have et andet materiale eller spænde, så kan du altså altid bytte dit køb her hos os.