Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
Gratis ombytning
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: 98 18 18 39

woodbird

woodbird aw 21
Søger du moderne, trendy og skandinavisk inspireret tøj, så er mærket WoodBird det oplagte sted at starte. WoodBird laver en bred kollektion er af tøj til mænd i lækre styles, som er inspireret af dansk æstetik og klassisk skandinavisk stil – og her på 2trendy.dk får du markedets skarpeste priser på deres kollektioner.
Vis mere
Moderne styles fra en dansk brand WoodBird er et dansk brand etableret i 2010, og de har siden da imponeret med stilede herrekollektioner i skandinavisk og smart design. Tøjet er velegnet til dig, som ønsker at skabe din egen unikke stil, og som ikke ønsker at lade medierne og andre diktere dit look.
Du ønsker selv at vælge din stil, og her kan danske WoodBird hjælpe dig på rette spor. WoodBird laver nemlig alle deres serier i tidsløse designs, der altid vil passe ind i modebilledet, og du vil således altid nemt kunne få tøj fra Wood Bird til at passe ind i dine outfits – uagtet hvordan det nuværende bybillede ser ud.
Fra Wood Bird får du ligeledes at hav af muligheder, og fra brandet finder du både skønne caps, bukser samt smarte t-shirts. Med hjælp fra Wood Bird kan du således nemt skabe et look, der passer helt perfekt til dine ønsker og præferencer! WoodBird giver dig en høj dansk kvalitet til dine outfits En anden klar fordel ved at shoppe tøj fra WoodBird er, at du får en skyhøj kvalitet, du altid kan stole. Tøjet er lavet af de bedste materialer og i en ovenud solid konstruktion, så du får et look, der for alvor oser at ægte kvalitet.
Wood Bird er med andre ord dansk kvalitet, når det er bedst, og det er derfor det rigtige valg, hvis du kun vil klæde dig i det bedste. Med tøj fra Wood Bird får du således ikke blot et moderne og trendy look, der altid vil få dig til at se unik og smart ud – du får samtidig en stil, der får dig til at ligne dit absolut bedste.
Tøj fra det spændende brand fører i sidste ende til, at andre virkelig vil begynde at bemærke dig – og du kan derfor være sikker på, at Wood Bird vil bringe flere interesserede blikke i din retning.
Søger du øget opmærksomhed omkring dig og din stil – og vil du gerne opgradere dit look med ægte kvalitetstøj – så kan du altså trygt shoppe her i vores sortiment fra danske Wood Bird. Altid skarpe priser og hurtig levering Slutteligt så skal det naturligvis være billigt og nemt for dig at få fingre i det smarte tøj, og derfor garanterer vi dig altid en ordentlig pris, der passer perfekt til dit budget.
Vi mener, at det skal være overkommeligt for dig at få det fedeste tøj på markedet, og derfor arbejder vi altid hårdt for at få vores priser helt i bund. Her kan du derfor altid forvente konkurrencedygtige priser – og hertil får du naturligvis altid en hurtig levering på dine ordre!