Din indkøbskurv er tom.
Ordre: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri fragt over 499 kr.
14-dages returret
Hurtig levering 1-2 dage
Kundeservice: +45 98 18 18 39

Comfort Shorts

“Behagelige, fleksible og stilfulde”

Comfort Shorts er, ligesom alt andet tøj i vores Comfort Collection, den helt rigtige kombination af stil og komfort. I sommervarmen er der ikke noget værre end ufleksible og irriterende shorts. Vi har samlet shorts der er behagelige at have på, fleksible og som samtidigt ikke går på kompromis med deres stilfulde design. Disse shorts indeholder bl.a. Det ekstremt strækbare materiale elastan, og derfor er det også spækfyldt med masser af stretch.

Vi har nøje udvalgt de shorts der opfylder disse kriterier, hvor du samtidigt får mest værdi for dine penge. Dette gælder både ift. design, kvalitet og pris. Mærk selv forskellen og bliv klar til sommeren med vores Super-stretch Comfort Shorts.

Gå ikke glip af en af sommerens helt store nyheder - Comfort Shorts!

Vis mere

Comfort Shorts

Vores comfort shorts er, som vores comfort pants, utrolig populære, især i de varme sommermåneder. Det høje indhold af elastan gør, at shortene føles virkelig bløde og komfortable, samtidig med, at de giver et cool look. De giver et twist til de mere traditionelle shorts, og kombinere på den måde stil og komfort. Man behøver derfor ikke at gå på kompromis længere, når man skal vælge sine shorts.

Materialesammensætning

Polyester

Med polyester er shortsene både ekstremt lette og stærke i holdbarheden.

Viskose

Viskose øger komforten på grund af den ekstremt bløde og silkelignende følelse, samtidig med at Viskose leder varmen fra din krop ud igennem stoffet.

Elastan

Elastan er din garanti for den vildeste komfort med en stretch finish, så shortsene aldrig føles stive som typiske shorts.

Comfort shorts til enhver anledning

Vi har her på siden et væld af forskellige typer comfort pants, så du er dækket ind til alle typer af arrangementer, eller bare afslapning. Med comfort shorts fra 2trendy er du sikret stilfulde shorts hele sommeren igennem. Nogle af de typer comfort shorts vi har er:

Denimshorts: Et sikkert hit

Der er imidlertid rigtig mange muligheder, når du som dreng/mand skal finde et par lækre sommershorts. Her hos 2trendy finder du et kæmpestort udvalg af den knælange buks. Dette gælder blandt andet denimshorts. Denimshorts er altid en sikker vinder. Du kan bruge et sådan par shorts både til hverdag og til fest alt efter, hvordan du vælger at style dem. Style dem f.eks. med en pænere skjorte. På den måde har du outfittet til sommerens mange fester. Du kan også style dem med en let t-shirt med eller uden print. Dette er perfekt til hverdag, når det hele gerne må være lidt ekstra afslappet.

Denim med flosset kant

Vi tilbyder mange forskellige typer af denimshorts. Du kan eksempelvis vælge den mere rå model, som har en ”afklippet” kant. Det giver buksekanten et flosset udseende med et cool udtryk. Perfekt til dig, der ønsker at se loose og street ud på én og samme tid.

Klassisk denim

Vi sælger desuden også helt klassiske denimshorts i flere forskellige farver, som f.eks. lyseblå, mørkeblå og sort. De findes i forskellige vaske, så der er noget for enhver smag

Hullet denim

Herudover findes også shorts i denim som har ”huller” i stoffet. Dette er med til at give de halvlange bukser et afslappet og råt udseende, som springer endnu mere i øjnene end knæbukserne med ”afklippet” kant. Som du kan læse ud fra ovenstående, er der altså rigtig mange muligheder lige her på siden for at finde et par fede denimshorts. Det handler simpelthen blot om at gå på opdagelse i vores store udvalg. Én ting er sikkert: Shorts i denim går man aldrig galt i byen med, og er en næsten uundværlig genstand at have i garderoben, når sommervarmen indtræder.

De klassiske comfort shorts

Udover comfort shorts i denim, har vi også de helt traditionelle comfort shorts du sikkert allerede kender. De er i samme familie som vores eftertragtede comfort pants, og både komforten og stilen følger med hos den knælange variant. Med de helt klassiske comfort shorts, der både kommer i ensfarvede varianter, samt de stribede og ternede modeller, er du sikret sublim komfort dagen lang i sommervarmen. Samtidig kommer du til at se herregodt ud, og de kan styles både op og ned med skjorter og t-shirts. Så mangler du bare et par sneakers eller sandaler , så er du klar til en fantastisk sommer.

Det fedeste tilbehør til dine nye shorts

For at pebbe dit look lidt op, kan du som altid tage et kig på vores store udvalg af accessories. Smykker til mænd er i stadigt stigende grad populært, og f.eks. vil en halskæde, et armbånd eller et par fede ringe tage dit outfit til det næste niveau. Med det rigtige tilbehør fremstår dit look bedre proportioneret og fuldendt. På den måde er du sikret god stil og højeste niveau af komfort.

Vælg de helt rigtige comfort shorts med 3 gode råd

Selvom comfort shorts er et godt valg til de fleste anledninger, kan det godt være svært at vælge. Vi har derfor samlet 3 gode råd, så du kan stå helt skarpt til sommer.

1. Farve: Både farve og mønster kan man som med alt andet tøj vælge alt efter temperament, smag og stil. De hvide og lyse farver er stilrene og får dig til at stå endnu skarpere når solen skinner. De mørke farver er mere afdæmpede og klassiske, og er derfor også et godt valg til ethvert look.

2. Pasform: Du kan både vælge en større størrelse for en mere afslappet stemning, eller en helt regulær pasform, hvis du er mere til det, eller blot ønsker noget mere formelt.

3. Tilbehør: Husk det fede tilbehør, for at tage looket til det næste niveau. Halskæder, armbånd, ringe samt et par sandaler eller sneakers er must haves for en god sommer.